9 híres francia ételrecept, amelyeket könnyű elkészíteni

Francia ételek receptjei! A finom, finom és hihetetlen szavak kevésbé tartoznak a francia ételekhez. A francia ételek azonban nemzetközileg elismertek eleganciájukról és ízükről. Ebben a cikkben a legfontosabb 9 francia ételreceptet ismertetjük, a létfontosságúktól a rendkívül érdekes hagyományos francia ételekig. A francia ételek egyaránt autentikusak, csavarral együtt.

Egyszerű és egyszerű hagyományos francia ételreceptek:

Az alábbiakban felsoroltuk a legjobb és széles körben népszerű francia ételek listáját. Ezek a következők;

1. Bouillabaisse:

Bouillabaisse

Ez az étel Marseille-ből származik, és sáfrány ízesítésű párolással rendelkezik, így ikonikus étel, amely megosztja a város szeretetét. Az étel elkészítéséhez 4féle halat és számos kagylót használnak. Ezt az ételt leginkább a tenger gyümölcsei szerelmesei szeretik.

2. Soupe à l’oignon:

Soupe a l oignon

Marhahúslevesből és hagymából készítik ezt a hagyományos francia levest, amelyet általában sajttal díszítenek, és krutonnal tálalják. Kezdete a római korhoz képest vezethető vissza. A leves csodálatos íze a hagyma karamellizációjának köszönhető.

3. Flamiche:

francia ételek receptjei

Ez flamand süteményt jelent, és Észak -Franciaországból indul, a Belgium határával. Ez a pite héja tele van sajttal és zöldségekkel. A tölteléket standard módon póréhagymából készítik. Ezzel szemben van egy pizzaszerű leírás a Flamiche-ről, amely mentes a torta felső bevonatától.

4. Sajt:

Sajt

Ilyen állapotban szeretne kísérletezni a francia ételekkel, majd megszervezni a változatos francia sajtok egy részét. A sajtos tányérokat általában a főétel után és a sivatag előtt szolgálják fel. Összességében préselt, szivacsos sajtot tartalmaznak.

5. Macarons:

Macarons

Időnként átlagos makaróna Amerikában, a francia macaront állítólag Laduree alkotta meg a 20. század elején. A Laduree macaronjai nagyon finomak és finomak. Ez az étel finom, szirupos, habcsókhoz hasonló burkolatot tartalmaz, amely egy kis szalvétát, lekváros tölteléket vagy vajkrémet tartalmaz..

6. Bor:

Bor

A legnépszerűbb francia élelmiszerek listáján a bor azért is szerepel, mert a francia bort az étkezések, a sajt vagy az ülés mellett iszhatja, miközben élvezi a napsütést egy kávézóban. Franciaországban sokféle bor áll rendelkezésre, amelyek szinte minden ízléshez alkalmasak a vöröstől a pezsgőig, valamint a fehértől a rózsáig. Ennek elfogyasztása után megfagyhat a fagyasztás, vagy javíthatja a csodálatos francia étel ízét.

7. Boeuf Bourguignon:

Boeuf bourguignon

Ez egy szokásos francia étel, amelyben marhahúsból készült pörkölt marhahúslevesben, vörösborban párolva, fokhagymával, friss fűszernövényekkel, gombával és hagymával ízesítve. Ezt az ételt nagyon könnyű elkészíteni, és diót is enni, a nevét nagyon nehéz kimondani. Többnyire étvágygerjesztő francia étel, és az egyik ritka étel, amelyet szintén használnak a nap folyamán. Így ha lakomát szervez, akkor előre is szeretne főzni, és akkor ez egy ideális lehetőség.

8. Frites au Four:

Frites au Four

Ezt a francia ételt is nagyon nehéz és zavaró kiejteni, de valóban hasábburgonya. Kicsit különböznek az amerikanizált kiegészítésüktől, mivel nem rántottak, és sokkal jobbak, kivéve, ha meglehetősen gyermekbarátak.

9. Piperade:

Piperade

A Piperade a francia baszk állam különlegessége. Ez az étel kissé hasonlít a ratatouille -hoz, de nem igazán, mivel tipikusan paprikát és hagymát használ a baszk erődhöz. A sütőben főzzön kis számú tojást a tányéron, ráadásul csemegeként készült.

A francia ételek receptjei igazán híresek ízükben és hagyományaikban. Ha egyszer megkóstol bármilyen ételt, soha ne felejtse el megenni. Próbáljon ki egy egyszerű receptet otthonában, és élvezze a francia ételek receptjeit.

Kép forrása: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9.