5 bedste Himalaya ansigtspakker

Himalaya herbals er en virksomhed, der nu har forsøgt at fokusere hudplejens paradigme mod plante- og urtebaserede produkter og tilskynde forbrugere til at droppe syntetiske og kemisk baserede hudplejeløsninger. Sammenlignet med de fleste urtemærker som Kama Ayurveda, Skinyoga, Ananda spa osv. Er Himalaya -produkterne meget rimelige og tilbyder en pålidelig kvalitet.

himalaya ansigtspakke

Nedenfor er en liste over de bedste Himalaya herbals ansigtsmasker tilgængelige på markeder. Ansigtsmasker/pakker er en væsentlig del af hudplejeregimet og hjælper med at fremhæve processen med dybderensning, mens huden strammes op og tilbyder specifikke fordele til behandling af forskellige hudproblemer som acne, sløvhed, pigmentering og hudorme. Læs videre for at vide mere om disse fantastiske ansigtsmasker. Brug disse to eller tre gange om ugen for de bedste resultater.

Fantastiske Himalaya ansigtspakker i Indien:

1. Himayala Herbals Purifying Neem Face Pack:

Himayala Herbals Purifying Neem Face Pack

KØB DET HER

Meget økonomisk pris til kun 65 kr. For 50 gram, denne Neem -baserede ansigtspakke fra Himalaya herbals har en tyk, cremet konsistens, der tørrer ud som multani mitti. Den er grønlig i farven. Den suger overskydende olie og også dybtliggende urenheder som en proff, der gør din hud super ren og forfrisket. Det har antibakterielle egenskaber, der hjælper med at reducere hyppigheden af ​​nye udbrud og reducere størrelsen af ​​eksisterende bumser. Du skal prøve det, hvis du har fedtet, kombineret og acne -udsat hud.

2. Himalaya Herbals Refreshing Fruit Face Pack:

Himalaya Herbals Refreshing Fruit Face Pack

KØB DET HER

Det kommer til en overkommelig pris på Rs.60 for 50g. Frugt ansigtspakker er rige på antioxidanter og alfa -hydroxysyrer, der har hudens lysende og anti -ældende egenskaber. Denne forfriskende frugt ansigtspakke kommer i et klembart rør, der er brugervenligt. Den har en glat konsistens, der gør ansigtspakken let at smøre på huden. Det tørrer ud, mens dybderensning af snavs tilstopper porerne i ansigtets hud. Din hud føles frisk & strålende. Det virker godt på normal og fedtet hud. Dette er en fugtgivende ansigtspakke, der tilfører fugt til huden.

3. Himalaya Herbals Mud Face Pack:

Himalaya Herbals Mud Face Pack

KØB DET HER

Mud ansigtspakker fungerer godt til at rense huden og fjerne dine ansigtsporer. Det kommer til en rimelig pris på Rs.60 for 50g. Denne ansigtspakke har en fyldigere jordbaseret formel, der er rig på mineraler, der hjælper med at krympe acne og rydder hudens skavanker, fjerner frisk garvning, hvilket giver dig en jævn, ikke -plettet hud. Det er velegnet til kombination til fedtet hud skønheder, da det fjerner overdreven talg fra huden.

4. Himalaya’s Fairness Kesar Face Pack:

Himalayas Fairness Kesar Face Pack

KØB DET HER

Denne safranbaserede ansigtspakke har en unik, urteformulering, der revitaliserer din hud indefra og fremskynder hudens regenererende processer, der hjælper med at aftone hudtonen. Den indeholder godhed af gurkemeje, valnødekstrakter, indisk aloe vera eller kumari og safran for at rense hudens dybe bundfældede urenheder for at få hudens naturlige glød frem. Valnødperler hjælper med at eksfoliere død hud og fjerner hudorme, mens haldi og kesar forbedrer din teint. Cinnablock ™ er en patenteret urteingrediens, der fungerer som en solcreme for at beskytte din hudskade forårsaget af solens skadelige UV -stråler

5. Himalaya Clarina Face Pack:

Himalaya Clarina Face Pack

KØB DET HER

Denne ansigtspakke kaldet Himalaya Clarina ansigtspakke er rig på antimikrobielle, antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med at helbrede frisk acne. Det hjælper også med arheling på grund af tilstedeværelse af antioxidanter, der starter de regenerative processer. Det har en sammentrækkende og blødgørende virkning på huden, der beroliger din hud.Det har en holistisk effekt i håndteringen af ​​acne, da det også lindrer kløe og irritation