9 Bedste sommerlæbestifter og nuancer

Makeup er ufuldstændig uden læbestift, og kvinder kan ikke forestille sig deres liv uden en også. Med alle de farver, glamour og drama, de tilføjer til ansigtet, må disse bestemt ikke gå glip af, når du tænker på at blive klædt på. Sommeren er en perfekt tid til at fremvise farverne og livlige make -up for at få en sexet fornemmelse. Her er nogle super sommerfarver, der vil forbedre det overordnede look og tilføre dit ansigt liv. Disse nuancer fås i forskellige mærker og kommer i en cremet eller mat tekstur efter ønske, der glider over læberne og fugter dem og holder også hele dagen lang.

Smukke sommerlæbestifter og nuancer med billeder:

Pepto Pink:

Hot pink er den mest sker nuance for al make-up. Mørk eller lys nuance, lyserød går godt til alle lejligheder og hele tiden på dagen. Fra negle til øjne har denne lyserøde spredt livlighed på alles ansigter.

Koral:

Coral passer til alle hudfarver og tilføjer liv til ansigtet. Du kan bruge koral med røde undertoner eller lyserøde undertoner, der passer til hudtypen efter behov. Mørk eller lys hud, det fungerer helt sikkert for alle. Bare sammensæt det klogt med resten af ​​din make-up for at tilføre glamouren.

Lilla:

Denne lilla nuance skiller sig ud for en lys hud og lyser ansigtet op. Skyggen er i, men et vanskeligt valg, fordi det også kan få en til at se mørk ud. Det er vigtigt at få den rigtige farve for at forbedre din skønhed.

Orange:

Dette ser måske en vanskelig skygge ud, men appelsiner passer til alle tøj og passer til alle hudfarver. Skyggen er fed, men kan nemt tages i brug, når den kombineres med den rigtige make -up. Det giver en livlig stemning og tilføjer et delikat eller fedt look afhængigt af outfit og make -up.

Fersken:

Fersken er den ultimative nuance til denne sommer. Det giver afslappet og beachy stemning, der passer godt til ferietilstanden. Kombinér det med en masse kohl og mascara til øjenmake-up, og du får drop-dead-looket ubesværet.

Rød:

sommer læbestift

Rød er velegnet til morgen, aften og aften. Det er den hotteste og altid favorit for enhver kvinde. Brug med en glans til et dagligt look og en dybere nuance til det varme look til en sydende date. Den bedste del med rødt er, at du kan bære fersken eller lyserøde undertoner, der passer godt til huden.

Tangerine:

Dem, der er vilde med fersken, men gerne vil være lidt mere eksperimentelle, mandarin er skyggen for dig denne sommer. Det får det overordnede look til at være meget levende og livligt, passer til alle hudtoner og leveres med varierede undertoner til varm hud. Du kan også prøve dette med fed og farvet make-up for at tilføje til dramaet.

Lilla:

Lilla er normalt ikke højt rangeret og foretrukket, men vil sprede meget liv til sommer. Pink, violet og lavendel varianter kan bruges til at få skyggen til at se anderledes ud. For dem med lys hud fremhæver blommetoner eller en mørkere nuance udseendet.

Nøgenbilleder:

Nøgne nuancer passer godt til alt. Det kan give dig et mørkt og garvet look perfekt til somre. Det giver et blødt udseende uden at få huden til at se bleg og livløs ud. Skyggen er perfekt til dem, der ikke kan lide dristige farver, men gerne vil tilføje lidt fyldig til læberne.

Disse læbestiftfarver er velegnede til somre på grund af den beroligende effekt, de giver både brugeren og den, der ser. Alt du skal gøre er at være sikker og bære dig selv med nåde.