5 Seneste Tea Tree Face Mask -produkter i Indien

Tea tree har været en hemmelig ingrediens til hudproblemer som acne, mørke pletter, bumser osv., Der opstår på grund af forskellige årsager. Tea tree er også en æterisk olie, der kommer med egenskaber som antiseptisk, svampedræbende, antibakteriel, antiinflammatorisk osv., Der hjælper med at håndtere forskellige hudproblemer. Det fungerer bedst til olieagtige og følsomme skind for at give dem et rent og oliefrit look. Det har også antimikrobielle egenskaber, der gør det bedst for din hud.

Seneste Tea Tree Face Mask -produkter i Indien

Bedste te -træ ansigtsmaske mærker i Indien:

Her er nogle hjemmelavede opskrifter på ansigtsmaske af tea tree, der hjælper dig med at få et naturligt forbedret look,

1. Tea Tree Oil og honning ansigtsmaske:

Tea Tree Oil and Honey Face Mask

Denne mirakuløse tea tree ansigtsmaske fungerer som en helbredende maske til forskellige hudproblemer. Når de omdannes til en pakke, virker de på dit ansigt og giver dig en behandling mod acne, der også forsvinder de genstridige mørke pletter.

Hvordan laver man:

For at lave denne pasta skal du have 1 tsk honning og 1 eller 2 dråber tea tree olie. Tag en lille skål og saml begge ingredienserne grundigt med en lille ske.

Ansøge:

Vask dit ansigt med vand og tør det godt, inden du påfører pastaen på ansigtet. Hvil masken på ansigtet i næsten 15 minutter. Pastaen kan irritere dig noget, men det er fint. Efter 15 minutter masseres området med kløe og vaskes med vand.

Brug & Fordel med forsigtighed:

Sørg for, at du ikke bruger for meget tea tree til at lave pastaen. Dette kan føre til hudirritation eller forbrænding af huden. Brug tea tree -olien til ansigtet med honning mindst en gang om ugen for bedre resultater.

2. Avocado og Tea Tree Oil Face Mask:

Avocado og Tea Tree Oil Face Mask

Avocado er populær for fedtsyrer, der er nyttige til at give din hud fugt og virker godt på acne. Det hjælper også med at reparere de beskadigede frie radikaler og lette de mørke pletter og ar.

Hvordan laver man:

For at lave denne tea tree olie på ansigtet natten over skal du tage 1 eller 2 dråber tea tree olie og blande den med omkring ¼ portion avocado. Sørg for at skære avocadoen i små stykker og mos dem til en glat pasta.

Ansøge:

Påfør blandingen på ansigt og hals, og lad den stå i cirka 15 minutter. Brug noget lunkent vand til at rense ansigtsmasken op og tørre.

Brug:

At anvende denne pasta i næsten to gange om ugen ville være meget gavnligt, så du hurtigt kunne få resultater.

Fordel:

Tea tree olie ansigtsmasken hjælper dig med at reducere de mørke pletter og vil også holde din hud fugtet og hydreret.

3. Aloe Vera og Tea Tree Oil Face Mask:

Aloe Vera og Tea Tree Oil Face Mask

Aloe Vera og tea tree olie giver en kølende effekt på din hud, hvilket hjælper med at reducere virkningerne af hudproblemer som betændelse, bumser og acne osv. Det bruges til at slippe af med de smerter, der forårsages på tidspunktet for bumser og acne.

Hvordan laver man:

For at lave pastaen skal du tage næsten 1-2 dråber tea tree til ansigtsolie og 1 tsk aloe vera gel. Bland begge ingredienser i en skål og rør ordentligt.

Ansøge:

Påfør blandingen på ansigtet og lad den virke i cirka 15 minutter. Skyl masken med lunkent vand og dup tør med et blødt håndklæde. Du kan også anvende en fugtighedscreme eller en let toner på ansigtet efter masken.

Brug:

Når du tænker på, hvordan du bruger tea tree olie i ansigtet med avocado, kan du bruge masken i form af behandling natten over for den genstridige og smertefulde acne og bumser.

Fordel:

Aloe Vera -gelen ville blive absorberet af huden, og tea tree -olien ville arbejde hele natten på din hud for det strålende look om morgenen.

4. Tea Tree Oil og Green Clay Face Pack:

Tea Tree Oil og Green Clay Face Pack

Tea tree olie og grønt ler, når de blandes for at lave en pakke, pakken er ganske effektiv på hudpletter. Tea tree olien hjælper med at kontrollere den overskydende olie i ansigtet, mens det grønne ler virker på de døde hudceller for naturlig lysning af huden.

Hvordan laver man:

Når du tænker på, hvordan du anvender tea tree olie i ansigtet, skal du først lave masken. Til fremstilling af pastaen skal du tage omkring 2 spsk grønt lerpulver og 4-5 dråber tea tree olie. Bland ingredienserne i en lille skål. Tilsæt nødvendige dråber vand eller rosenvand for at danne en glat pasta.

Ansøge:

Efter at have lavet et lige lag påføres tea tree ansigtspakken på dit ansigt og din hals. Lad det tørre i cirka 20 minutter. Vask af med lunkent vand.

Brug:

Begge ingredienser i fremstillingen af ​​denne pasta er naturlige boostere til hudbelysning, der hjælper din hud med at udføre sin naturlige skønhed ved at arbejde på døde hudceller, mørke pletter og mærker.

5. Tea Tree Oil, Jojoba Oil og Tomato Face Pack:

Tea Tree Oil, Jojoba Oil og Tomato Face Pack

Tea tree -olien, der bruges til ansigt, indeholder også en pakke til behandling af solbrunheden. Tea tree-olien har antiinflammatoriske egenskaber, der virker på solbruningen og også forbrænder. Når det påføres det effektive område, hjælper det med at stimulere cellerne, hvilket giver dig en lys hud.

Hvordan laver man:

For at lave pastaen blendes en tomat fint. Tag 1 tsk jojobaolie og 4 dråber tea tree olie. Tilsæt olieblandingen til den blandede tomatsaft og bland det godt. Lad det stå til side i 10 minutter.

Ansøge:

Påfør masken på ansigtet og lad den stå i 10 minutter mere. Skyl ansigtet med lunkent vand og tør ved at klappe med et blødt håndklæde.

Brug:

Masken er ganske effektiv, når den påføres på solbrune områder af kroppen. Det giver dig ikke kun lindring af den solbrune hud, men nærer den også og giver en lysere hudton.

Når det kommer til tea tree olie fordele for ansigt, virker det hemmeligt på huden ikke kun til lysning, lysning, fjernelse af brunfarve osv. Det er også en naturlig ingrediens til huden, der giver næring i høj grad.