9 Bedste hjemmelavede ansigtspakker til kombineret hud

Kombinationshud er en almindelig forekomst hos mange mennesker, der normalt har to forskellige hudtyper i ansigtet på samme tid. Det betyder, at dele af ansigtet er tørre, mens de andre dele, der involverer de midterste dele af hagen, panden og næsen, der udgør T-zonen, er olieagtige. Denne forekomst er normalt genetisk; der er også flere andre faktorer. Størstedelen af ​​mennesker med kombinationshud er altid på udkig efter egnede produkter som ansigtspakninger til behandling af kombinationshuden, da man ikke kan bruge generaliserede produkter til denne hudtype. Ansigtspakker til kombineret hud er let tilgængelige i almindelige butikker. Men folk foretrækker at bruge ansigtspakker, der let kan tilberedes derhjemme, da alle de nødvendige ingredienser, der kræves til at forberede en ansigtspakke, er tilgængelige derhjemme. Lad os se på de forskellige ansigtspakker, der er yderst effektive til kombineret hud.

Hjemmelavede ansigtspakker til kombineret hud

Enkle hjemmelavede ansigtspakker til kombineret hud:

Havregryn og honningpakke:

Havregryn og honningpakke

Begge de ovennævnte produkter er husholdningsprodukter. Pulver havregryn og bland det med honning. Påfør denne pasta og lad den stå i ansigtet i mindst 5 minutter. Det kan vaskes af med vand for at give en øjeblikkelig glød til huden.

ansigtspakker til kombineret hud

Agurkepakke:

Agurkepakke til huden

Denne pakke er en af ​​de mest foretrukne pakker om somrene, da den udligner fedtet og også slipper af med tørheden. Bland agurkesaft og mælkecreme i lige store mængder med fire dråber honning og påfør. Senere kan det vaskes væk med koldt vand.

 Ansigtspakke med kikærter:

Ansigtspakke med kikærter til huden

Form kikærterne til pulver og bland det med vand til en pasta. Påfør det på ansigtet og lad det sidde. Lad ikke denne pakke tørre helt, man skal passe på at fjerne den med vand efter tre minutter. Denne pakke er en god kilde til øjeblikkelig næring til huden.

Ansigtspakke med Fullers Earth:

Fullers jord er tør i naturen, så den bør blandes med 1 tsk rosenvand og kun påføres den olieagtige zone i kombinationshuden strengt. Det skal sidde i ca. 10 minutter og derefter vaskes af med vand.

Honning og Apple Face Pack:

Honning og Apple Face Pack til hud

En anden effektiv ansigtspakke til kombineret hud er honning og æble ansigtspakke. Tag 5 spiseskefulde honning og kombiner det med en stor portion revet æble. Anvendelse af denne pasta i ansigtet i cirka 15 minutter kan behandle kombinationshuden effektivt.

Honey With Curds Face Pack:

Honey With Curds Face Pack til huden

Denne ansigtspakke er meget almindelig og bruges af mange mennesker til behandling af kombineret hud. Andelen af ​​ostemasse er mere end honning. Ideelt set er 2 dråber honning blandet med en spiseskefuld ostemasse tilstrækkeligt til påføring i ansigtet.

Honey With Curds Face Pack

Jordbær- og avocadopakke:

Jordbær- og avocadopakke

Tag frugtkødet af jordbær og avocado, bland det godt og påfør på ansigt og hals, lad det sidde i 20 minutter og vask det af med koldt vand. Det efterlader huden sund og glødende.

Pakke med sandeltræ og gurkemeje:

Pakke med sandeltræ og gurkemeje

Gurkemeje har antiseptiske egenskaber, og når det kombineres med sandeltræ, er det fremragende til behandling af kombineret hud, da det hjælper med at rydde alle mærker og ujævnheder i ansigtet.

Fordele ved ansigtspakker til kombineret hud:

Ovenstående ansigtspakker har flere fordele. De giver en masse glød til ansigtet; vigtigst af alt hjælper disse pakker enormt med at udglatte hudens tekstur og genoprette den. Pakninger med sandeltræsindhold og fuldere jord er med til at slippe af med hudorme og store porer.

Det er let at forberede ansigtspakker til kombinationshud, men det kan være meget vanskeligt at identificere en kombination af hud. Man bør først bekræfte hudtypen, før man går videre med ansigtspakkerne for optimale resultater.