9 Mest populære Lotus ansigtspakker til hudens fairness

Lotus -mærket er berømmelsen og det populære i Indien. De lancerede omkring 250 hud- og hårprodukter i Indien. Blandt dem er Lotus Face Pack-produkter meget velkendte og afprøvede af de fleste af damerne her. De tilbyder en bred vifte af hudplejeprodukter, der passer til forskellige hudtyper.

Bedste Lotus Face Packs til Skin Fairness:

Nogle af lotus face pack produkter er,

1. Lotus Herbals Tea Tree Clarifying Face Pack:

Lotus Herbals Tea Tree Clarifying Face Pack

KØB DET HER

Denne lotus ansigtspakke til fedtet hud kommer i et klemrør bestående af beige farvet creme med duft af krydderurt.Med regelmæssig brug af denne tea tree klarende ansigtspakke kan man få en ansigtshud fri for acne, pletter og ar.Dette tydeliggør bogstaveligt talt ansigtshuden og intensiverer også ansigtets lysstyrke.

Ingredienser: Tea Tree olie, fyr, enebær, Petit korn og Bergamot.

Anvendelse: Rengør dit ansigt med din sæbe eller ansigtsvask grundigt. Påfør denne lotus tea tree ansigtspakke generøst over hele ansigtet, og lad det tørre. Vask efter 20 minutter og foretrækker at anvende acne gel.

Pris: 120 gram rør koster Rs 185.

2. Lotus Herbals Orange Peel og Alpine Salt Whitening Skin Polisher:

Lotus Herbals Orange Peel og Alpine Salt Whitening Skin Polisher

KØB DET HER

Denne appelsinskal og alpinsaltblegende hudpolermaskine har en særpræget kombination af appelsinskal og alpinsalt, som fungerer bedre ved fjernelse af toksiner. Det renser poren dybt for at lette hudtonen for at opnå et strålende udseende. Orange Peel hjælper med at beskytte huden mod snavs og forurening, samtidig hjælper det med at forhindre bumser. Alpinsaltet virker effektivt til at fjerne døde celler.

Ingredienser: Appelsinskal, schweizisk alpinsalt.

Anvendelse:Påfør pakken på den fugtede hud, gnid den forsigtigt. For gode resultater, lad det stå i 10 minutter og skyl det af.

Pris: 100 gram rør koster 195 INR.

3. Lotus Herbals Safe Sun De-Tan Face Pack:

Lotus Herbals Safe Sun De-Tan Face Pack

KØB DET HER

Denne eksklusive formulering af lotus ansigtspakke til glødende hud, hjælper med at fjerne hudbrun og lignende former for solskader. Denne lotus DeTan ansigtspakke indeholder aktive urtestoffer af lakrids for at give huden en sund strålende glød. Det bruges, som efter Sun -pakken, til at reducere solskader og minimerer også pigmentering.

Ingredienser: Lakrids, gulerodekstrakter, mælkebøtte.

Anvendelse: Når du er ude af solen, skal du vaske dit ansigt og tørre det. Påfør denne lotus anti tan ansigtspakke creme over hele ansigt og hals. Lad det tørre. Vask det grundigt.

Pris: 100 gram rør koster 305 INR.

4. Lotus Herbals Clay White Black Clay Skin Whitening Face Pack:

Lotus Herbals Clay White Black Clay Skin Whitening Face Pack

KØB DET HER

Det er en hudblegende ansigtspakke. Den sorte ler, der bruges her, er rig på silica og mineraler, som effektivt renser og fjerner de døde celler fra huden. Alle komponenter, der bruges i denne lotus -lerhvide ansigtspakke hjælper med at lysne og blegne huden.

Ingredienser:Sort ler, lakrids, bjørnebær.

Anvendelse:Påfør et tyndt lag over hele ansigtet. Slap af, og vask den derefter af, når den er tør.

Pris: INR 195 for 60 gram.

5. Lotus Herbals White Glow Yogurt Skin Whitening And Brightening Mask:

Lotus Herbals White Glow Yogurt Skin Whitening And Brightening Mask

KØB DET HER

Hovedingrediensen Yoghurt er rig på mælkesyre, der er aktiv hudblegning, anti-aging, opstrammende og et restruktureringsmiddel i vores hud.Denne lotusblegende ansigtspakke er også effektiv til at desinficere porer, forhindre acne og genoplive hudens tekstur.

Ingredienser: Bearberry, yoghurt.

Anvendelse: Påfør den nødvendige mængde af denne lotus white glow face pack cummask over hele ansigtet og halsen. Lad det tørre og vask dit ansigt grundigt.

Pris:157 kr. For 80 gram.

6. Lotus Herbals Frujuvenate Skin Perfecting and Rejuvenating Fruit Pack:

Lotus Herbals Frujuvenate Skin Perfecting and Rejuvenating Fruit Pack

KØB DET HER

Denne lotusfrugt -ansigtspakke indeholder naturlige alfa -hydroxy -frugtsyrer, som forsigtigt genopretter den beskadigede hud, hvilket giver en ny vitalitet og en fair glød. Denne lotus ansigtspakke til fairness er især til en modnet hud, der har brug for en ugentlig forkælelse af opstrammende, fugtgivende, nærende og beroligende.

Ingredienser: Æbler, druer, gulerod, ferskner, fyrretræ-æbler i saftformer, kaolin.

Anvendelse: Påfør rigeligt over hele ansigtet. Læn dig tilbage og slap af, så det tørrer. Skyl det derefter helt.

Pris:153 kr. For 60 gram.

7. Lotus Herbals Cleansing Facial Green Tea and Kamille Beroligende maske:

Lotus Herbals Cleansing Facial Green Tea and Kamille Beroligende maske

KØB DET HER

Den har en meget frisk og aromatisk duft og renser ansigtet meget godt for at give den sunde glød. Den er velegnet til alle hudtyper. Fungerer også godt til acne udsat hud. Regelmæssig brug får huden til at se mere synlig ud.

Ingredienser: Grøn te, kamille, lavendel, mallow, rosenblomstekstrakt.

Anvendelse: Påfør den nødvendige mængde af denne grønne pakning på den fugtede hud, gnid den forsigtigt. For gode resultater, lad det stå i 20 minutter. Når masken er tør, kan du skylle den af.

Pris: Det er INR 195 for 80 gram.

8. Lotus Herbals Marinyouth Marine omstrukturering & Ansigtsmaske mod aldring:

Lotus Herbals Marinyouth Marine omstrukturering & amp; Anti Aging ansigtsmaske

Denne lotus ansigtsmaske består af tang, havalger og havlav, som er en meget god kilde til naturligt mineral og salte. De giver vores hud de essentielle vitaminer og næringsstoffer. De fungerer som anti-aging, opstrammende og omstrukturerende midler til ansigtshuden.

Ingredienser: Tang, havalger, havlav.

Anvendelse: Påfør en generøs mængde af denne maske over hele din ansigtshud, undgå øjne. Lad stå i 20 minutter. Skyl med koldt vand.

Pris:185 kr for 120 gram.

9. Lotus Herbals Youthrx Anti – Aging Firming Face Masque:

Lotus Herbals Youthrx Anti - Aging Firming Face Masque

KØB DET HER

Denne lotus ansigtspakke til tør hud er beriget med en ekstra almindelig ingrediens kaldet algeekstrakt og revolutionerende ginplex ungdomsforbindelse, der genopstår og afgifter huden på mobilniveau. Dette forårsager ikke tørhed. Det nærer fugtgivende huden, hvilket gør den fri for døde hudflager.

  • Ingredienser: Algeekstrakt, Ginseng, ingefær.
  • Anvendelse: Det påføres hele ansigtet og lader det virke på huden i 20 minutter. Det tørrer ikke. Skyl det derefter helt.
  • Pris: 295 kr for 80 gram.

Alle de masker og ansigtspakker, der diskuteres her, er til gavn for alle. Alle kan vælge deres egne ved at vælge den passende, der passer bedst til deres hud. Alle emner er godt undersøgt og bevist klinisk af virksomheden.