Természetes kollagén arcpakolások a bőr kezelésére

A kollagén a legelterjedtebb fehérje minden emberi szervezetben, amely főként a fő szövetek összekapcsolhatóságáért felelős. Ez az egyetlen dolog, amitől bőrünk rugalmas és tömör lesz. A kollagén arcápolás jót tesz a bőrünknek, növeli annak nedvességszintjét, és az újszülött bőrt is biztosítja számunkra. Jótékony hatással van a bőrünkre, egyenletesebb és ragyogóbb arcbőrt biztosítva.

Természetes kollagén arcpakolások a bőr kezelésére

A legjobb kollagén arcbőr a bőr kezelésére Indiában:

Íme néhány kollagén arcpakolás arcpakolás közül,

1. Kollagén arcmaszk:

Kollagén arcpakolás

A természetes kollagén az arcápolási termékekhez, amelyek könnyen elérhetők körülöttünk, nagyon hatékonyak a bőr számára. Nem ártanak, mivel nem hordanak magukban kemény vegyszereket. Nagyon könnyen elkészítheti ezeket a hatékony kollagén arcpakolásokat otthon. Ez a maszk fokozza a bőr arcszínét és elősegíti annak természetes ragyogását.

Hozzávalók: Zúzott uborka Tojásfehérje Néhány csepp tömjén Bármilyen illóolaj.

Módszer:

  • Keverje össze ezeket az összetevőket, és egyenletesen vigye fel ezt a pasztát a jól megtisztított arcára. Hagyja hatni 15 percig, majd mossa le normál vízzel. Szárítsa meg, és most hidratáló krémmel pihentetheti bőrét.

Használat: Ezt a kollagén arcpakolást hetente egyszer használhatja.

Előnyök:

Biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét. A kollagén használata a bőr számára segít megőrizni simaságát és ránctalanságát. A kollagén maszkok segítenek növelni a bőr kollagénigényét és lelassítani a kollagén lebomlási folyamatát. Ezzel együtt ez a csomag hidratálja és feszesíti a bőrt. A kollagén maszkok abszolút módszerei a szép bőr megőrzésének és hatékony megfiatalításának, a kollagén termelés mély felerősítésével, amely végül csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat.

2. Kristály arany kollagén arcmaszk:

Kristály arany kollagén arcmaszk

Ez a kristály arany kollagén arcmaszk segít megfiatalítani a bőrt, megakadályozva a korai öregedést. Ez a maszk ránctalanító kezelésre szolgál, amely kisimítja az arcbőrt. Teljesen gazdag válogatott természetes összetevőkkel. Jól hidratálja a bőrt, és azt is hidratálja. Jól működnek a bőr természetes kollagén termelésének növelésében is.

Hozzávalók:

Kollagénnyomok, A-, E-, C -vitamin & B5 Lúgos sav, tisztított víz.

Módszer:

Vegye ki a szükséges mennyiséget ebből a csomagból, és ismét jól keverje össze. Vigye fel egyenletesen az arcra. Ezután hagyja száradni 15 percig, végül mossa le az arcát meleg vízzel.

Használat: Szokja meg, hogy hetente egyszer használja ezt a csomagot. Ön is jó hasznot fog kapni; próbáld ki ezt az arcmintát gyönyörű bőrödért.

Előnyök:

Ez a maszk főként csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, amelyek jól működnek a célzott területen azáltal, hogy felemelik és ápolják a bőrt. Nagyon hasznos a sejtek szaporodásának növelésében. Hatalmas hatással van a bőrére is, hogy selymesen sima és feszesebb legyen.

3. Avokádó és kiwi kollagén arcmaszk:

Avokádó és kiwi kollagén arcpakolás

Most beszéljünk erről az arc természetes kollagénjéről, amely avokádó és kivi kivonatokból áll. Mint tudjuk, a kollagén maszkok széles körben megfiatalítják az arcbőrt és mélyen hidratálják. A kollagén termelés fokozásával hatékonyan csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. Az avokádó egy csodálatos gyümölcs, amely biztosítja a kezelést a ráncok csökkentésére. A gyümölcsben található antioxidánsok segítenek az egész test méregtelenítésében, és segítenek a ráncok újbóli megjelenésében, így a bőr sima, puha és rugalmas lesz. Ez tekinthető a legjobb kollagén arcmaszknak.

Hozzávalók: Avokádó kivonat Kiwi kivonat.

Módszer

Vágja darabokra az avokádót és a kiwi -t is, és jól őrölje meg. Ezután készítsen finom keveréket belőle, és egyenletesen vigye fel az egész arcra. Hagyja rajta kb 20-30 percig. Ezután langyos vízzel mossa le teljesen és szárítsa meg. Végül hidratálja a bőrt.

Használat: Ezt az arcmaszkot hetente egyszer választhatja. Ehhez a maszkhoz rögzített napot állíthat be; szerezze be az időtartamot az ütemterv szerint.

Előnyök:

A gyümölcsben található antioxidánsok nagyon hasznosak a szervezet méregtelenítésében. És tökéletes megoldás a korai öregedési tényezők, például a ráncok megszabadítására. Csillogó ragyogást kap az arcán, és megszünteti a bőrön látható homályosságot. Segít az arcbőr egészséges megjelenésében, távol tartja a különböző bőrbetegségektől, mivel a gyümölcskivonatok alapvető vitaminokat tartalmaznak. Mélyen hidratálja a bőrt és fiatalon tartja.

4. DIY gyors arcmaszk:

DIY gyors arcmaszk

Ez a legjobb kollagén az arcbőr számára, mivel segít megőrizni a bőr feszességét, és jól működik annak fényesítésében is. A jól ismert kollagénnel teli összetevők a tojásfehérjékben megkönnyítik a bőr fehérebbé tételét. A C -vitamint tartalmazó citromlé pedig létfontosságú ahhoz, hogy segítse a szervezetet a kollagén előállításában. Ez lehet az első és legjobb kollagén kezelés az arc számára.

Hozzávalók: Tojásfehérje Néhány csepp citromlé.

Módszer

Keverje össze 1 tojásfehérjét és citromlevet, hogy finom keveréket kapjon. Dörzsölje le teljesen az arcát, és hagyja 2 percig. Öblítse le normál hideg vízzel.

Használat: A legjobb eredményeket akkor láthatja, ha hetente egyszer használja ezt a csomagot.

Előnyök:

Ez a kollagén maszk teljesen hidratálja az arcbőrt a rugalmasság növelésével. Segít a bőr kollagén természetes reprodukciós tevékenységének gyűrésében. Arcbőrünk megnyugtatására és megnyugtatására használható. Azáltal, hogy a bőrt alapvető tápanyagokkal táplálja, növeli a bőr feszességét és csökkenti a ráncokat.

A kollagén termelés elengedhetetlen a bőr puhaságának, textúrájának megőrzéséhez és még a fiatalos megjelenéshez is. Elsősorban a szervezet kollagén -előállítási folyamatának elősegítésére szolgál. Ha hetente kétszer kollagén maszkot használ, növelheti bőrének a kollagénnel átitatott lendületét, ami elengedhetetlen követelmény. Kipróbálhatja ezt a maszkot a bőr textúrájának megfelelően, és kevés további tanácsot kaphat szépségszakértő barátjától is.