Top 9 Garnier ansigtspakker

Har du nogensinde brugt Garnier -produkt? I dag er der på markedet flere produkter fra Garnier ansigtspakkerne kan fås på markedet. I dag står de fleste kvinder på grund af usund livsstil overfor hudproblemer. Garnier har viden på mange områder inden for skønhedsområdet af ikoniske og verdenskendte produkter inden for hårpleje, farve, ansigtspleje, styling, kropspleje, solpleje plus deodoranter. Der i mere end 65 lande trækker Garnier sin styrke fra sin unge plus målbevidste optimistiske ånd.

Bedste Garnier Face Packs:

1. Garnier Ultra Lift ansigtsmaske:

Garnier Ultra Lift ansigtsmaske 1

Formlen, beriget med 100% naturlig essens af kirsebær udglatter plus toner huden for at tilbyde ansigtsegenskaber et løft. Metoden forbedres også af ingefær, anerkendt for sine inspirerende egenskaber, og efterlader din hud med et ekstra ungt udseende.

2. Garnier Sakura White Pink Radiance Moisturizing Cream SPF 21 PA +++ 50 Ml:

Garnier Sakura White Pink Radiance Moisturizing Cream SPF 21 PA +++ 50 Ml 2

KØB DET HER

Dette er solbeskyttelsescreme -blanding og rig kirsebærekstrakt, også blide, men indflydelsesrige ingredienser fra Japan. Det hjælper med at få huden til at se ekstra strålende ud. Det reducerer udseendet af mørke pletter. Det strammer porerne, på 4 uger ser huden fejlfri ud. Lyserød op til 60% Hvid hud ser sund og glat ud. Shine mores.

3. Skin Naturals Lift Night Cream Anti-Rynke & Opstrammende:

Garnier_Skin_Naturals_UltraLift_Night_Anti_Wrinkle_Firming_Cream_50ml_1372682843 3

KØB DET HER

Skab en vane med at bruge denne specielle creme som en brøkdel af din natlige rutine. Det vil fungere, mens du sover, og målretter mod tørhed plus rynker. Dens fugtgivende formel involverer Pro-Retinol fra naturen, et gennembrud inden for anti-aging pleje, for med succes at hæve udseendet af rynker, uden hårde bivirkninger!

4. Garnier ansigtsmaske Lightening Whitening Peel Off Mask:

Garnier ansigtsmaske lysende whitening peel off maske 3

Det er en egentlig anti -kedelig hudløsning til stille og roligt at fjerne urenheder plus døde hudceller, der mørkere hudfarve. Det afslører straks en lysere teint. Du får en naturligvis sund glød plus hudtekstur er overlegen.

5. Garnier Light 3-In-1 Fairness Facial:

Garnier Light 3-i-1 Fairness Facial 5

Det hjælper dig med at kollidere de skadelige besiddelser af solen, forurening, støv plus andre miljøforhold, der får din hud til at virke mørk og kedelig. Det omslutter zink, der renser ansigtet dybt for at fjerne spor af urenhed, hvidt ler, der giver en øjeblikkelig glød til ansigtet plus pimpsten, der er et naturligt eksfolierende middel. Som ansigtsvask kan du bruge produktet regelmæssigt.

6. Garnier Skin Naturals BB Cream (30 g):

garnier ansigtspakker

KØB DET HER

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream smører ufuldkommenheden plus fine linjer på epidermis for at tilbyde det et glattere plus fastere look sammen med effektiv hudlysning. Beriget med C -vitamin såvel som glycerin, tilbyder denne næste generations whitening creme 8 timers hydrering for at give et naturligt udseende til en ideel hud. Det er bestemt et stort produkt til forbedret solbeskyttelse, øjeblikkelig korrektion plus dækning. Re gælder efter ønske.

7. Garnier Pure 3-In-1 Face Wash-Scrub-Mask:

Garnier_Skin_Naturals_Pure_Active_3_in_1_Wash_Scrub_Mask_150ml_1372689285

Denne garnier ansigtsvask kan rense dybt porer reducere fedt i ansigtets hud og give en naturlig farve og tekstur.Det kan afkøle ansigtets hud og giver en glat følelse på grund af mynte. multani mitti har kvalitet til at absorbere ekstra olie fra ansigtet og kan give smuk og sund (perfekt) glød Ansigtsmaske (Instant Glow): Beriget med hvidt ler kendt for sine absorberende egenskaber, det gør hudens struktur mere ensartet og afslører en øjeblikkelig glød.

8. Garnier Skin Naturals White Complete Multi Action fairness creme:

Garnier Skin Naturals White Complete Multi Action fairness creme 8

Det lover øjeblikkelig blegning plus hud, som er to toner mere retfærdig senere end at bruge cremen i to uger. Røret omslutter 40 g creme, der indeholder ren citronessens, et naturligt blegemiddel, der glatter huden og fjerner pletter. Det kommer desuden af ​​SPF17/PA ++, der beskytter huden mod skadelige UVA plus UVB solstråler, hvilket dæmper den yderligere.

9. Garnier Skin Naturals 5 Sec Perfect Blur 30ml:

Garnier Skin Naturals 5 Sec Perfect Blur 30ml 9

Denne hudfremstillende primer tager 5 sekunder at smøre og korrigerer og formindsker naturligvis udseendet af ældningstegn for en yngre hud. Formen til sløring er dannet af den nyeste opfindelsesteknologi og er stærkt koncentreret af lysreflektorer, der har fremragende optiske egenskaber.