Top 9 hjemmelavede appelsinskal ansigtspakker

Orange Peel ansigtspakker

Appelsin som frugt er meget nærende, men dens skræl er ikke langt bagud. Appelsinskal er en stor næringskilde for huden. Foder din hud med disse appelsinskal hjemmelavede ansigtspakker.

Orange Peel Face Packs:

Her er vores 9 bedste hjemmelavede appelsinskal ansigtspakker som følger.

1. Sandeltræ og appelsinskal ansigtsmaske:

Sandeltræ og appelsinskal ansigtsmaske

For at lave appelsinskal og ansigtspakke med sandeltræ ville du først og fremmest kræve appelsinskalpulver. Du kan købe de færdige fra markedet eller tørre skrællen af ​​en appelsin i solen i 3-4 dage, eller indtil den tørrer helt. Kom dem derefter i en blender og blend indtil det bliver fint formalet til pulver. For at lave ansigtspakken, tag en skål og bland en spiseske sandeltræspulver sammen med en anden spiseskefuld appelsinskalpulver og 4 spiseskefulde rosenvand. Bland dem sammen til en pasta og påfør den jævnt på dit ansigt og din hals. Lad det sidde, indtil det tørrer, og vask det derefter af.

2. Orange skræl og honning ansigtspakke:

Appelsinskal og honning ansigtspakke

Dette er en anden let hjemmelavet opskrift på ansigtspakke, du kan lave med køkkeningredienser. Tilsæt en spiseskefuld appelsinskalpulver i en skål. De naturligt tørrede og derefter pulveriserede derhjemme er bedre end dem, der er tilgængelige på markedet. Tilsæt 1 ½ spsk organisk honning, jo mørkere farven er, desto bedre. Tilsæt derefter et par dråber frisk citron med en knivspids gurkemeje pulver. Hvis du har tør hud, skal du springe citronen over. Påfør pakken på dit ansigt, og lad den sidde i 15-20 minutter, før du vasker den af. Dette er den gode appelsinskal ansigtsmaske til tør hud.

3. Grønne linser og appelsinskal ansigtsmaske:

Grønne linser og appelsinskal ansigtsmaske

Denne scrubs gør underværker på huden og eksfolierer den naturligt. Du skal male nogle grønne linser i en røremaskine, indtil det bliver fint pulver. I en skål skal du tage en spiseskefuld grønt linsepulver sammen med en spiseskefuld appelsinskalpulver. Tilsæt en spiseskefuld mandelolie og bland godt. Brug fingrene til at massere blandingen på dit ansigt i et minut eller deromkring, før du vasker den af. Det er en af ​​de bedste hjemmelavede ansigtspakker med appelsinskal.

4. Appelsinskal og yoghurt ansigtspakke:

Appelsinskal og yoghurt ansigtspakke

Denne ansigtspakke er fantastisk til at fjerne solbrændthed og forhindre acne. Sørg for, at yoghurten eller ostemassen, du bruger, er kølet ned. I en skål blandes en spiseskefuld appelsinskalpulver og afkølet yoghurt til en pasta. For dem, der har fedtet hud, anbefales det at tilføje et par dråber citronsaft i blandingen. Påfør pastaen på dit ansigt og din hals og lad den sidde i 15-20 minutter. Skyl det derefter af med koldt vand. Det er den perfekte appelsinskal ansigtsmaske til fedtet hud.

5. Orange Peel And Rose Face Pack:

Orange Peel And Rose Face Pack

Denne opskrift på hjemmelavet ansigtspakke er et godt rengøringsmiddel. I en skål blandes to spiseskefulde mælk, en spiseskefuld appelsinskalpulver og en spiseske rosenvand. Gør det til en pasta og påfør dit ansigt og hals. Masser huden i et minut eller deromkring, og skyl den derefter af med koldt vand.

6. Mel og appelsinskal ansigtsmaske:

Mel og appelsinskal ansigtsmaske

Denne hjemmelavede ansigtsmaske ligner appelsinskal og ansigtspakke, men den indeholder mel. Bland en spiseskefuld appelsinskalpulver, en spiseskefuld mel og to spiseskefulde rosenvand, indtil det bliver en pasta. Påfør det på dit ansigt og din hals og lad det sidde i 20 minutter. Du får en frisk og glødende hud.

7. Orange Peel And Green Clay Face Pack:

Orange skræl og grøn ler ansigtspakke

For at lave denne ansigtspakke ville du også have brug for saften af ​​en appelsin. I en skål tilsættes en spiseskefuld appelsinskalpulver, en spiseskefuld grønt lerpulver, en teskefuld mælkepulver og nok frisk appelsinsaft til at danne en pasta. Påfør pastaen på din hud og lad den hvile i 20 minutter. Skyl med koldt vand.

8. Orange Peel And Walnut Powder Face Pack:

Appelsinskal og valnødpulver ansigtspakke

Denne ansigtspakke er en fantastisk hudfolie. I en skål tilsættes en spiseskefuld appelsinskalpulver, en spiseskefuld valnøddepulver, en spiseske sandeltræspulver, et par dråber citronsaft og to spiseskefulde rosenvand til en pasta. Påfør pastaen på din hud og lad den sidde i 5 minutter. Vask det af med koldt vand.

9. Ansigtsmaske med havregryn og appelsinskal:

Havregryn og appelsinskal ansigtsmaske

Denne ansigtspakke er fantastisk til at forhindre acne. Bland to spiseskefulde appelsinskalpulver, en spiseskefuld havregryn, en teskefuld bagepulver og den nødvendige mængde vand til en pasta. Massér blandingen på dit ansigt med fingerspidserne i cirkulære bevægelser, og lad den sidde i 20 minutter, før du vasker den af.