9 Bedste 18. fødselsdagsgaver, der gør din fødselsdag nogensinde mindeværdig

At blive 18 er en drøm for de fleste teenagere. De er endelig voksne, frie til at tage deres beslutninger på egen hånd. Selvom det betyder, at friheden er rundt om hjørnet, minder det også om, at 18 trods alt ikke er så gamle. At købe en fødselsdagsgave til en så påvirkelig alder er ikke mindre en skræmmende opgave. Nedenfor er top 9 ideer til 18 -års fødselsdagsgaver til både piger og drenge.

18. fødselsdagsgaver til hende og ham:

Vær sikker på, at disse vil blive husket i de kommende år, og skab nogle virkelig interessante historier i fremtiden,

1. Personlige varer:

Personlige varer

En af de bedste gaver, vi kan give nogen, er noget, der er personligt. Det være sig et kaffekrus eller en nøglering eller endda en fotoramme, når vi tilpasser det med modtagerens navn eller fødselsdato, bliver det endnu mere specielt for dem.

2. Graverede emner:

Graverede genstande

Dette er en gave til nogen helt særlig. Det være sig din datters 18 -års fødselsdag eller din søsters, et graveret ur eller et smykke som et par øreringe eller initialer graverede manchetknapper er en dejlig gave til en 18 -års fødselsdag. Det tilføjer et personligt præg til gaven og vil blive værdsat af modtageren livslang.

3. Skattejagt:

Skattejagt

En anden god ide til 18 års fødselsdag ville være at organisere en skattejagt. Du får brug for hjælp fra familie og venner. Giv ham/hende deres første fingerpeg om gaven. Lad dem gå derhen og finde en gave, en ven eller et familiemedlem, der giver dem et fingerpeg om den næste gave. Skattejagten kan afsluttes med et overraskende middagsfest, hvilket gør den til den mest mindeværdige fødselsdagsgave nogensinde.

4. Chokolade:

Chokolade

Alle elsker chokolade. En fantastisk 18 -års fødselsdagsgave til ham eller hende kunne være håndlavede chokolader, der har særlige fyld af frugt eller spiritus eller deres yndlingssmag. Lækker og speciel på samme tid!

5. Håndlavede varer:

Håndlavede varer

Hvis du er god til tegninger eller håndværk eller noget, der indebærer at lave noget fra bunden, kan du altid give det. En håndskåret trækasse til opbevaring af ure er en ideel 18 -års fødselsdagsgave til ham.

6. Seneste gadgets:

Seneste gadgets

For dem, der virkelig er teknologikyndige og elsker nye gadgets, er et virtual reality -headset eller et smart ur ideelt. De er perfekte til folk, der nyder at være foran kurven, når det kommer til teknologi.

7. Bøger:

Bøger

Hvis fødselsdagspigen eller drengen er glad for at læse, kan du også vælge en kopi af deres yndlingsbog. Det kan være en generel kopi eller noget mere avanceret som en første udgave. Hvis budgetter ingen begrænsninger, kan du også tænke på at præsentere dem med deres foretrukne forfatteres komplette værker.

8. Salon- eller spa -tur:

Salon eller spa tur

For en, der nyder de finere ting i livet, er en spa -rejse en ideel18 -års fødselsdagsgave til fødselsdagspige. Det vil ikke kun give hende lidt tid til at forynge, men også lidt tid til at tænke over “hvad der skal ske”.

9. Håndskrevet note:

Håndskrevet note

Denne er især for forældre. Hvis du virkelig vil have din søn/datter til at vokse op og være et bedre menneske, hvilken bedre måde end at give nogle livskundskaber. Prøv at skrive et brev til din søn/ datter, der fortæller alt, hvad du ville ønske, at nogen havde fortalt dig, da du blev 18!

18 -års fødselsdag markerer en overgangsfase i alles liv, og hvad er bedre end at give noget, der ikke bare vil være nyttigt, men også vil blive værdsat af modtageren hele deres liv. Giv dem noget, der er tankevækkende, venligt og vil være der for at minde dem om glade minder.