9 Ædle november fødselssten og dens smykkedesign

November fødselsdage, forbundet med to perler, citrin og topas. Citrin er kendt for sine helbredende egenskaber; dens varme farve siges at være et tilbud fra herrensolen. De to fødselssten i november er kendt for sine beroligende energier, og de bringer rigdom og godt helbred til dem, der bærer dem. Det er to sten, der er økonomiske og rigeligt tilgængelige. Topas siges at helbrede syge humør, afslutte mareridt, og generelt spreder det ro. Citrinfarven spænder fra lysegul til brun. Den lysegule farve af citrin ligner ofte topas; begge, normalt forveksles med hinanden. Citrin, også kaldet ‘healing quartz’, frigør negative følelser. Disse er unikke perler at give nogen til på deres fødselsdage. Disse er bedst, når det kommer til smykker.

Seneste og attraktive smykker til fødselssten i november til unge damer:

Her er indienens bedste Deigns of Birthstones smykker til født i november 2018.

1. Gul afrundet november fødselssten:

Gul afrundet november fødselssten

Round Citrine er passende til fremstilling af ringe og øreringe; dens levende gule farve er velegnet til smykker. Brug af smykker af fødestenen skaber en betydelig indvirkning på dit liv.

2. Blue Oval November Birthstone:

Blue Oval November Birthstone

Oval formet topas med sin flotte blå farve fås i forskellige kalibrerede størrelser. Tilpassede topasringe til enhver lejlighed er tilgængelige på markedet.

3. November Birthstone ringe:

November Birthstone ringe

Topaz, det er en meget beundret sten til smykker med fødselssten og er midtpunktet for ringe. Disse er de rigtige stykker til at give nogen til deres særlige lejligheder som bryllup, fødselsdag, jubilæum osv. Dens vandblå farve er dybt værdsat, og topas -fødesten, der er smukt håndlavet i en sølvring, er det perfekte november -fødselsstensmykke.

4. November Birthstone halskæde:

November Birthstone halskæde

Solrig og lys citrin, fødestenen til november er den perfekte sten til at lave smykker. Den gule guld ædelsten siges at være trøstende og livgivende og en ideel jubilæumsgave såvel som passende som november fødselssten smykker.

5. November Birthstone øreringe:

November Birthstone øreringe

Smukke nitter i sterlingsølv lavet af topas samt citrin; disse er perfekte til alle, der er født i november. Disse er ideelle som gaver til dine kære født i november. Diamant, Sterling sølv, perler gør gode kombinationer med disse ædelstene.

6. November Birthstone armbånd:

November Birthstone armbånd

Armbånd er smukt tilbehør, når de er lavet med topas fødesten; det ser endda godt ud. Dette er perfekte gaver til din mor på mors dag, hvis din mor er født i november.

7. November Birthstone Anklets:

November Birthstone Anklets

Tilføj elegant mode til dit liv ved at pryde dine ankler med ankler lavet med blå topas ædelsten. Disse er et smukt smykke til at give din særlige ven, mor, søster.

8. november Birthstone Næse Stud:

November Birthstone Næse Stud

November fødselssten er perfekte som næsesmykker. Blå topas og sterling stål er den bedste kombination, du kan have til din næsering.

9. Citrin Birthstone Heart Pendel:

Citrin Birthstone hjerte vedhæng

November fødselssten, et symbol på lykke og vitalitet, er perfekt til at forære dine kære ved særlige lejligheder. Dette hjertevedhæng fås i forskellige gule nuancer.

Der er mange legender og myter om ædelstenes helbredende kraft. Topas og citrin, fødselssten til november, begge kendt for sine beroligende kræfter er rigelige i naturen. Topaz symboliserer kærlighed og kærlighed, og det giver rigdom og gør bæreren til et intellekt. I oldtiden menes topas, når det laves i pulverform, og det blandes med vin, når det drikkes, at have tilbudt en god nats søvn. Stenen hjælper også med at afbalancere en persons stemninger. Det menes, at hvis du har et problem, der skræmmer dig, og hvis du drømmer om topas, bliver problemet løst. Citrin forveksles ofte med orangegul topas. November fødselssten farver omfatter hovedsageligt gul nuance og blå.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80