9 forskellige nuancer af Topaz -fødesten og dens smykkedesign

Fødselssten er forbundet med fødselsmåneder og stjernetegn. De vides at bringe lykke og give bæreren indre styrke. Det menes, at fødselsstenenes oprindelse stammer tilbage fra pladen af ​​Aron, som er indlejret i tolv fødesten til at repræsentere Israels tolv stammer. Hvis du er født i november måned, er Topaz og Citrine de to fødselssten til at skabe lykke i dit liv. Topaz er en gul perle, som er den hårdeste af silikater. Topaz er kendt for at give følelsesmæssig balance og berolige et kaotisk sind. Det menes også, at Topaz blev brugt i oldtiden til at bringe lang levetid og helbrede mange lidelser. I denne artikel vil vi fokusere på Topaz -smykker til at give dig selv held og lykke med denne fødselsdag!

Fordele ved Topaz -fødesten og deres farver:

Her er få typer topas fødselssten sammen med nogle grundlæggende egenskaber, de bærer.

1. Blue Topaz Birthstone:

Blue Topaz Birthstone

De blå topas fødselssten replikerer viden og sindets energi, hvilket øger selvtilliden, begreber og ideer, der fører til en trang til at lære. Denne naturlige forstørrelsesglas symboliserer fred, ro i enhver følelse, meditation og spiritualitet. Denne helbredende sten bærer både fysisk og metafysisk helbredelse.

2. Silver Topaz Birthstone:

Sølv Topaz Birthstone

Topaz i sølv er i stand til at bringe bevidstheden om dine tanker og handlinger frem. Det hjælper med at reparere enhver form for mental tilknytning ved at frigøre følelserne. Fødselsstenen er meget udbredt til at lave bønnemala, til meditationer, gentage mantraer osv., Da det er et symbol på evig fred.

3. Imperial Topaz Birthstone:

Imperial Topaz Birthstone

Denne topasfarve fødesten bruges under meditation til at aktivere Base, Solar Plexus og Sacral Chakras. Det kan fungere på samme måde som batteriet og øge ethvert individ åndeligt og fysisk. Energien, kærligheden og tankerne hos stenbæreren bliver knyttet til de universelle kræfter, der giver positive stemninger.

4. Golden Topaz Birthstone:

Golden Topaz Birthstone

Den gyldne topas kommer med langsomme energier end de andre Topaz -sten. August er Topaz -fødselsmåneden for denne sten, som er den bedste til meditation. Det hjælper med at komme i kontakt med de guddommelige ånder, ærkeengle og opstegne mestre. Stenen er den bedste gave til dem, der er villige til at overvinde forhindringer for at nå deres drøm.

5. Pink Topaz:

Lyserød Topas

Pink Topaz -fødselsstenes måned er december. Stenen symboliserer ærlighed, ære, åbenhed og kærlighed. Disse Topaz -smykker til fødselssten bruges i vid udstrækning til bryllupper og forlovelser eller enhver særlig anledning til at ønske dem lykke. Det opløser tristheden og tilskynder ægte kærlighed.

6. Rutilated Topaz Birthstone:

Rutilated Topaz Birthstone

Denne rutilgule topas -fødesten overfører skønhed, lys, inspiration og skabelse. Disse sten er generelt gennemsigtige krystaller, der fungerer som en bro mellem den fysiske verden og den åndelige verden. Det inspirerer det tredje øje -chakra og forbedrer brugerens syn og udtryk.

7. Lilla Topaz Birthstone:

Lilla Topaz Birthstone

Den lilla topas er en heldig sten for at opnå åndelig rigdom. Det bringer velsignelserne ved bønner og positive energier til bæreren. Den lilla topas hjælper med fast beslutningstagning og beskytter mod enhver form for ondskab eller negative energier. De bruges til at lave smykker som ringe, halskædevedhæng osv.

8. Brown Topaz Birthstone:

Brun Topaz Birthston

Brown Topaz er forbundet med stabilitet, styrke, engagement, tillid og trofasthed. Stenen er også begavet til et stedsegrønt venskab. Den brune topas kaldes også som jordperlen på grund af de helbredende egenskaber, den bærer for de fysiske problemer. Det giver stabilitet i familie, venner og arbejde.

9. Fire Red Topaz Birthstone:

Fire Red Topaz Birthstone

Denne halvedle ædelsten opnås også ved fremstillingsmetoden. Stenen bruges i vid udstrækning til fremstilling af forskellige smykkedesign til et pletfrit look. Stenen er et symbol på kærlighed og hengivenhed og er derfor bredt begavet af par. Det symboliserer også langvarigt venskab og troskab.

Tips til at bære Topaz -fødesten i smykker:

Inden du bærer Topaz -fødesten i dine smykker, skal du læse disse tip for at øge stenens effektivitet:

  • Minimumsvægten af ​​Topaz -sten skal mindst være med 3,25 karat. Jo højere vægt, bedre er dens kraft.
  • Uanset om det er en ring eller vedhæng, skal du kun sætte den i guld.
  • Topas skal altid røre ved huden. Når du placerer den i en ring eller et vedhæng, skal du sikre dig, at stenens bagside ikke er dækket.
  • Hvis du planlægger at bære Topaz -fødestensring, skal du altid bære den på pegefingeren på din højre hånd.
  • Inden du tager den på din krop, skal du dyppe den i rå komælk i cirka 10 minutter og rengøre den i Gangajal.

5 smykkedesign til at bære Topaz:

1. Gul guld Solitaire Topaz ring:

Gul guld Solitaire Topaz ring

Denne fornemme november fødselssten Topaz solitaire ring er sat i 14k guld. Det kejserlige design er meget elegant og ligner en ring lavet til royalty. Den har en stor Topaz -sten og et antal små sten omkring denne. Det indviklede design vil helt sikkert lokke mange kvinder, der ønsker at bære Topaz med stil.

2. Topaz blomsterguld øreringe:

Topaz øreringe med blomster

Disse smukke høje blomster øreringe er perfekte til hverdag. Uanset om du vil have dem på arbejde eller til en aftensmad, er disse dejlige nitter ret alsidige. En central Topaz omgivet af hvide sten får den til at ligne en frisk blomstrende blomst. De er lette og sat i 14k guld.

3. Gul Topaz -klynge vedhæng:

Gul topas -klynge vedhæng

Denne vedhæng i victoriansk stil kommer med en stor lys topas omgivet af cubic zirconia sten i klynge stil. Set i 14k guld, dette er et af de populære designs i Topaz smykker. Den kan bæres med en enkel kæde for at fremhæve vedhængets tunge design.

4. Stor gul topas i skåret arbejde guldring:

Stor gul topas i skåret arbejde guldring:

Dette er en barok stil stor Topaz -ring sat i 10 karat guld. Topasen er en 8 karat sten indlejret i en indviklet snitring. Denne ring er en unisex -model og taler om rigdom. Stenen har stor klarhed og strålende snit. Dette er et statement -stykke og kan erstatte behovet for andre håndsmykker.

5. Guld Topaz armbånd:

Guld Topaz armbånd

Dette dragende Topaz armbånd er et elegant smykke. Den pudeformede perle kommer med et facetteret snit og har en strålende finish. Det er en alsidig model og er velegnet til de fleste outfits. Dette enkle, men fantastiske stykke armbåndsarmbånd er et af de bedste inden for Topaz -smykker.

Topas findes i mange nuancer, klarhed og farver. Stenens farve afhænger af mineralerne i den. Det er vigtigt at konsultere en gemmolog, som har erfaring med at studere ædelstens kvalitet. At bære bare enhver anden sten vil ikke gøre. Du skal forstå, hvad der passer til din fødselsdato og stjernetegn og vælge derefter. At bære mindre karat Topaz -sten er muligvis ikke effektivt. Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at forstå, hvordan du kan få dit Topaz -sæt til at gøre Lady -lykken enkel over dig!