9 forskellige typer majfødselssten

Den primære fødesten i maj anses for at være smaragd. Perlens skønhed såvel som dristigheden i den symboliserer de mennesker, der er født i den femte måned i året ‘maj’, en af ​​de sjældneste og mest dyrebare ædelsten-smaragder, der er kendt for sin forbløffende skønhed.

Denne grønne perle tilhører Beryl -familien og stammer sin smukke farve fra Chrom. Ædelstenen menes at have mange mirakuløse kræfter, herunder beskyttelse af brugeren mod panik, helbredelse af epilepsi, dysenteri, feber osv..

Seneste og fordelagtige majfødselssten til nyfødte babyer:

Her er de bedste majssten og vælg den bedste.

1. Dybfarvet maj Birthstone:

Dybfarvet maj fødesten

Fødselsstenen til maj findes i forskellige typer og farver. Den dybgrønne smaragd er en skønhed, der er værd at betale millioner for. Det forbløffende udseende af May -farvestenens farve og den effekt, den skaber, er virkelig fascinerende.

2. Lysfarvet maj Birthstone:

Lysfarvet maj Birthstone

Smaragd kan også findes i lysere farver, hvilket er mere beroligende for øjnene. Skønheden ved sådanne majstenstenperler er også upåklagelig. De lyse smaragder med kombinationen af ​​de dybfarvede perler blev brugt i dyrebare ornamenter og kroner til de kongelige familier over hele verden. Det findes mest i brasilianske miner.

3. Star May Birthstone:

Star May Birthstone

Stjernens smaragd henvises til trapiche -smaragderne. Disse slags ædelsten er meget sjældne i naturen og forekommer asterisme, som bringer en effekt af en bevægelig stjerne inde i stenen, hvilket giver stenen en unik finish.

4. Trapiche Emeralds May Birthstone:

Trapiche Emeralds May Birthstone

Trapiche -smaragderne er en så mystisk smuk skabelse af naturen. Ædelstenen leveres med sortfarvede urenheder inde i stenen, og den danner en sekskantet form indeni, der efterligner virkningen af ​​en sekslags stjerne. Disse smaragder findes i minerne i Colombia og har en unik charme og en magisk effekt.

5. Cat’s Eye May Birthstone:

Cat's Eye kan fødselssten

Kattens øjens smaragder er en anden form for forbløffende skabelse af Moder Natur. Stenen ses at have en bred spalte inde i perlen, der skinner, der ligner pupillerne i kattens øjne. Effekten kaldes Chatoyancy. Cat’s eye -smaragder er en sjælden form, hvor perlen er for det meste lysegrøn.

6. Fødselssten i maj:

Rund maj fødselssten

De rundskårne smaragder er smukke, majestætiske og alt kongeligt. Disse typer af udskæringer er ret populære i smaragden og bruges meget til majs fødestensringe og maj fødestensøreringe. Ornamenterne kan bæres med ordentligt outfit til lejligheder, du ønsker. Hvis du kan bære perlenes charme og dristighed, så vil perlen til gengæld helt sikkert få dig til at føle dig speciel.

7. Square May Birthstone:

Square May Birthstone

De firkantede smaragder er en anden smukt smaragdform, der kan bæres i en ring, halskæde eller i andre ornamenter. Firkantede snit bruges populært som store enkeltstenede ringe, der udstråler en kongelig effekt. Eventuelle ornamenter, der bæres med en firkantet smaragd i, har en særlig charme over det.

8. maj Birthstones armbånd:

Maj Birthstones armbånd

Armbånd besat med smaragder giver et fantastisk smykker til fødselssten i maj. May birthstone armbåndene findes i smalle eller brede designs og giver enhver kjole en anden stemning, som den bæres på. Armbåndet er ofte prydet med andre dyrebare perler, som diamanter og rubin.

9. maj Birthstone vedhæng:

Maj Birthstone vedhæng

Ligesom May Birthstone halskæde ser et spektakulært smaragdvedhæng ikke bare godt ud på dig, men giver dig også den beskyttelse, som enhver fødesten skal give dig. Skønheden i vedhæng i forskellige former, såsom hjerte, rund, stjerne osv. Gør næsten ethvert outfit fabelagtigt og funklende.

Selvom Emerald anses for at være den primære fødselssten i maj, overvejer mange mennesker også Agat, Chrysoprase, Carnelian, Chalcedony og Sapphire osv. Som alternative fødesten til maj.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80