9 Mest berømte September Birthstone og dens smykkedesign

Safir den mest berømte ædelsten, der er klassificeret som en ædelsten, som er fødselsstenen i september. Safir, der er dannet af korund, som består af aluminiumoxid, der dannes til krystaller med forskellige geometriske former, som reflekterer lys og udstråler forskellig farve undtagen rød, som kaldes Ruby. I Indien er Star safirsten en af ​​de mest dyrebare ædelstene, der blev fundet for mange århundreder siden.

For nysgerrige damer og mænd, der også tror på ædelstensfordele, der vækker chakraet i øjet og halsen, giver denne artikel en kort information om top 9 -fødselsstendesign fra 9. september, der bæres som daglig juvel eller som tilbehør til tøj.

Seneste og smukke designs fra september Birthstone smykker til kvinder:

Lad os se på de bedste september -smykker til fødselssten i september til folk i september.

1. Royal Blue September Birthstone forlovelsesring:

Royal Blue September Birthstone forlovelsesring

Piger, der elsker at bære en lys og en kongelig udsigtssten, og som kaldes den for trofasthed og engagement, som er kærlighedens nøglefaktorer, er denne sten det bedste valg, og tilføjet faktor vil være for dem, der er født i september måned. Denne kongeblå safir med enkeltsten er ledsaget af kabaler med diamanter på hver side, hvilket kan være valgfrit.

2. Gul September Birthstone halskæde:

Gul September Birthstone halskæde

Gul safir har vundet sin popularitet på grund af sin unikke gullige sennepsfarve, som ikke ses i andre ædelstene. Til mild glødende safirsten er tilføjelse af en glødende hvid sten bestemt en god kombination, der er designet som et vedhæng i forskellige former og design og mærket sammen med en sølvkant eller en rebkæde. Denne sten hjælper med at nå mål og ambitioner i livet, som kan forhindre mennesker, der ikke accepterede disse resultater fra dig.

3. Blue Drop Gold September Birthstone øreringe:

Blue Drop Gold September Birthstone øreringe

Denne dråbeørering er en af ​​de mest brugte tilbehør af alle damer, som nu bruges til at lave safirsten besat hængende øreringe. Safirstenen er hugget i en dråbeformet og fastgjort til guldfoden med en krogbeslag, der passerer ind i ørehullet

4. enkelt sten blå farve vedhæng kæde:

Single Stone Blue Color vedhængskæde

Damer født i september, der kan lide at bære et simpelt og rigt udseende fødselsstenstilbehør, så er det uden tvivl det bedste af alle tilgængelige former for tilbehør. Den blanke mørkeblå emitterende sten er fastgjort til en sølvbase med et krogbeslag, der løber ind i en sølv- eller guldkæde

5. Indian Blue Row Bead vedhæng halskæde:

Indian Blue Row Bead vedhæng halskæde

Denne unikke farve safir navngivet som indisk blå safir udsender en subtil og en mild blå farve med en mild farvetone mellem stenen. Denne sten designet til radperledesign er en smykkesamling værd for damer, der er født i september.

6. Safir manchetknapper i sterlingsølv:

Safir manchetknapper i sterlingsølv

Manchetknapper, der altid betragtes som mænd, bærer tilbehør, fra det sædvanlige smykkedesign til damer er manchetknapper ikke bare et tilbehør, der bruges med en formel skjorte, men frembringer renheden af ​​sten gennem dens udstråling. Denne type manchetknapper, der bare kan vikles rundt om en skjorte, er et enkelt design.

7. Hvidguld safirarmbånd:

Hvidguld safirarmbånd

Et tyndt hvidguldsarmbånd, der løber rundt om en damehånd, som kan ændres ved at jonglere med få safir ædelsten rundt om armbåndet, som helt sikkert vil lysne damer i ansigtet!

8. Safir guld armring:

Safir guld armbånd

Armbånd og indiske kvinder kan navngives som et synonym !! Smukke damer kan lide at flagre en fest eller en lejlighed ved at bære dyrebare og attraktive smykkesæt, der også tilføjer i safirarmbånd. September damer glem ikke at eje en!!

9. Safirbroche:

Safir Broche

Broschen er et tilbehør til stilerklæring, som mange damer over 40 foretrækker at bære end yngre generationspiger. Designene er også lavet i henhold til med forskellige nuancer af blå safir limet på en blomsterdesignet sølvbase eller hvidguldbase.

Safir er kendt for sine forskellige fordelagtige faktorer, der er som at genoprette fra enhver mental eller fysisk nød, hjælper med koncentration og fokuseringsevner. Safir som en ædelsten siges at nedbringe følelsesmæssig nød og forbedre følelsesmæssig stabilitet, som er en af ​​de vigtige faktorer for at nå mange milepæle.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80