9 mest populære jomfrufødselssten i forskellige designs

Er du født mellem 23. august og 22. september! Store! Inden vi går mod din fødesten, skal vi dog tjekke dit stjernetegn.

For de mennesker, der er født i denne periode, er Jomfruen deres stjernetegn. Jomfruerne er meget begrundede og organiserede. På samme måde er fødselsstenen til Jomfruen gammel og har vist sig at være en heldig charme for dem. Jomfruen er beslægtet med jorden og bærer egenskaber som følelsesmæssig og åndelig styrke. Således har de flere fødselssten at vælge imellem som nedenfor.

Seneste Jomfru Birthstone:

Her har vi en liste over de 9 bedste jomfrufødselssten i forskellige designs, så du kan vælge det bedste, der passer dig.

1. Carnelian Virgo Birthstones:

Carnelian Virgo Birthstones

Carnelian, også kendt som lidenskabens sten, er blevet tildelt som Jomfruens fødesten i både vestlige og hinduistiske kulturer. Fødselsstenen er en traditionel for august måned. Fødselsstenen symboliserer motivation, lederskab, mod og udholdenhed.

2. Jade Jomfru Fødselssten:

Jade Jomfru Fødselssten

Blandt jomfruens fødesten er Jade kendt som formuens sten. Mest synlig i grønt, kan stenen også bæres i gul og hvid. Jade -fødesten symboliserer dyd og kærlighed; og øget kropsstyrken, så bæreren holdes fysisk stærk og aktiv.

3. Jasper Jomfru Fødselssten:

Jasper Jomfru Fødselssten

Jasperen er meget udbredt i Virgo birthstone halskædesign, da det siges at være en blodsten, der hjælper med at opretholde en balance mellem de negative og positive vibes i kroppen. Denne jordiske fødselssten symboliserer liv, styrke, lidenskab og mod.

4. Moss Agate Virgo Birthstones:

Moss Agate Virgo Birthstones

Jomfruens fødesten er også kendt som venskabens sten. Det menes, at denne sten giver ro i brugerens indre liv og også hjælper dem med at koncentrere sig om en bestemt opgave. Det får nervøsiteten frem hos bæreren og giver ham mulighed for at opnå sine ønsker.

5. Blue Sapphire Virgo Birthstones:

Blue Sapphire Virgo Birthstones

Denne Jomfru fødestensring er lavet med Blue Sapphire. Denne sten hjælper Jomfruen til at kæmpe mod enhver form for depression eller mental stress ved at give dem indre ro og åndelig belysning. Stenen siges at bringe held og lykke, åndelig oplysning og beskyttelse, når den er givet til Jomfruen.

6. Citrine Virgo Birthstones:

Citrine Virgo Birthstones

Citrin birthstone Jomfru er kviksølvens landsten. Det siges at være en heldig sten for Jomfruen. Denne sten hjælper med at forbedre personligheden klart med Jomfruen, der er mentalt inaktiv. Det reducerer også tilbøjeligheden til selvdestruktion fra bæreren i høj grad. Stenen symboliserer derfor beskyttelse, held og lykke, kærlighed og kærlighed.

7. Zircon Jomfru Fødselssten:

Zircon Jomfru Fødselssten

Zircon Virgo fødselsstenfarver inkluderer farver som blå, rød, gul, sort og grøn at vælge imellem. Stenen er bredt udformet til at ringe designs, der bringer fred og velstand i brugerens liv. Stenen kommer med magiske kræfter, som har en stor tendens til at helbrede psykiske problemer.

8. Amazonite Virgo Birthstone:

Amazonite Virgo Birthstone

Amazonite Virgo Birthstone er forbundet med hjertechakraet, thymus og halschakraet i menneskekroppen. Denne fødesten hjælper med at fjerne de negative energier. Stenen er et symbol på sandhed, integritet og balance for et sundt liv.

9. Peri dot Virgo Birthstone:

Peridot Jomfru Birthstone

Peri dot birthstone til Jomfruen kommer med stor mængde positiv energi, som øger strømmen af ​​velsignelser og held og lykke i dit liv. De hjælper med at opnå dine ønsker på en positiv måde, da det er den mest kraftfulde sten for Jomfruen. Mens du sidder til meditation, giver det dig mulighed for at fokusere på kroppens chakraer, der giver dig en følelse af spiritualitet.

Jomfruens fødesten har evnen til at absorbere de positive stråler fra planeterne og bruse dem på Jomfruens stenbærer. Det betyder, at Jomfruens fødesten viser sig at være en sand velsignelse og held og lykke. De hjælper alle med at indsamle rigdom, godt helbred og luksuriøst liv, succes i erhvervslivet og høflighed for brugeren.