9 Seneste designs af Aquamarine (Beruj) ædelstensmykker

Fødselsstenen for marts måned er akvamarin og består af berylliumaluminiumsilicat. Farven på March Birthstone er som havvand. Og dermed forholder navnet Aquamarine sig til havvand. Det anses for at være en heldig sten for dem, der er født i marts. Det er en meget smuk sten. At bære denne sten kan give dig en masse fordele. Det genopretter kærligheden mellem to par, det helbreder alle psykiske problemer, det hjælper med at helbrede mange sygdomme osv., Og det er kølig farve, der supplerer brugerens hudfarve. Du kan også bruge denne sten til åndelig hjælp. Dette er en universel sten, der hjælper med næsten alt.

9 Trendy Aquamarine smykkedesign til mænd og kvinder:

Lad os se på de 9 bedste fødselssten til marts.

1. marts fødestensringe:

Marts Birthstone Ring

Dette er marts fødselsstenringe i forskellige former. Der er runde, pære-, hjerte- og smaragdformede akvamarinsten besat i en fingerring. Ringen besidder også smukke diamanter udover sten. Ringen ser bare fantastisk og fantastisk ud at have på.

2. Rough March Birthstone:

Rough March Birthstone

Det er en grov fødesten til marts, der ligner en sten. Det ser så roligt og roligt ud. Denne sten opvarmes derefter til temperatur og får forskellige former. Dette bliver omdannet til smykkestykker og bruges af bæreren. Dette er af ægte havvand farve.

3. marts Birthstone halskæde:

Marts Birthstone halskæde

Der er et hjerteformet vedhæng på March Birthstone halskæde. Vedhænget har et stort hjerte af halve guld- og halve diamantserier. Inde i dette store hjerte er der fastgjort en hjerteform med akvamarinsten. Blåtesten bliver fremhævet ved siden af ​​hvide diamantsten.

4. marts Birthstone ørering:

Marts Birthstone ørering

Dette er simpelthen en smuk March Birthstone ørering i en himmelblå krystalsten stud. Der er en lille rund form akvamarinsten i en stud, der skinner så kraftigt. Brug af denne ørering vil indhente folks opmærksomhed og få dig til at modtage masser af gode kommentarer.

5. marts Birthstones vedhæng:

Marts Birthstone vedhæng

Dette er virkelig iøjnefaldende marts fødselssten smykker i et kryds vedhæng. Hele krydsvedhænget er besat med en akvamarin rund sten. Denne vedhæng er af stor betydning i en katolsk kultur. Få skinnende sten tilsammen giver dine øjne glimt.

6. Marts Birthstone Heart:

Marts Birthstone Heart

Dette er simpelthen en fantastisk mars fødselssten i et hjerteformet glas. Dette glas indeholder den oceaniske verdens mønster over et glas. Det føles så dybt inde. Designet ligner havets bølger, der går over glasset. Det er virkelig forbløffende at bære dette vedhæng.

7. Marts Birthstone Angel:

Marts Birthstone Angel

Et engellignende væsen er fremstillet af fødestensmarsjen. En sød akvamarinhjerte sten hænger på englen. Du kan opbevare dette show-stykke hjemme hos dig for din held og lykke. Denne engel ligner den er af glas og ser virkelig smuk ud.

8. marts Birthstones Rosenkrans:

Marts Birthstone Rosenkrans

Dette er rosenkransmala af akvamarinperler. Dette marts fødselssten smykker kan bæres og menes at holde sig hjemme for selvbeskyttelse. Det anses for at være lovende i kristendommen. Dette er en mala indeholdende rund form krystal af March Birthstone.

9. marts krystal Birthstone:

Marts Crystal Birthstone

Dette er fascinerende krystalsten og har en så cool mars fødselsstenfarve. Der er så mange klipper og en pæreformet krystal akvamarin sten. Du kan bruge sten i pæreform til at lave smykker. Denne ru kan bruges til at give disse sten forskellige former.

Marts fødselssten anses for at være heldig for de mennesker, der er født i marts. Denne akvamarinsten har mange fordele for bæreren. Det hjælper med åndelige og medicinske problemer. Man kan også bruge denne sten til meditation. Nogle bruger også denne akvamarin krystalkugle til spåkone. Akvamarin besidder mystiske kræfter som åbenbaringens magt, magt til at bringe sejr til kampe osv.