9 Traditionelle Stenbukken Birthstones Smykker

Saturnplaneterne hos Stenbukken, der fødes i januar, har granatstenen som deres fødesten. Men de kan også bære smaragd og rubin, da de betragtes som heldige sten for dem. Geden som stjernetegnets symbol på Stenbukken har sort som heldens farve. Når vi taler om Stenbuksens fødselssten, er det kun granatstenene. Granat ædelstenene er utrolige i farve og nuancer. Der er mange nuancer i granater. Den almandine granat er den mest anvendte granat i brancher og inden for smykker.

Seneste og smukke Stenbukken Birthstones Smykker Designs:

Her er de bedste designs af Stenbukken birthstones smykker.

1. Stenbukken Birthstone krystal vedhæng:

Stenbukken Birthstone krystal vedhæng

Den smukke Stenbukken -fødesten har vidunderlig mørk skraveret diamantkrystal, der kan skabe smukke smykkestykker, der ser fantastiske ud, når de bæres. Et smukt granatglas vedhæng ser storslået ud, når det bæres på ethvert outfit i almindelige dage.

2. Andradit Granat Melanit Sort Granat Halskæde:

Andradit granat melanit sort granat halskæde

Da Stenbuksens fødesten er granat, kommer der også en række farver og sten i granat. Den sorte Stenbukken fødestens farve granat er sjælden og ser imponerende ud, når den vendes og formes til smukke smykkestykker. En sort Andradit granat, også kendt som melanit granat, ser ud til at skabe et stykke halskæde.

3. Uvarovite grøn granat halskæde:

Uvarovite grøn granat halskæde

Stenbukken fødestens farve på granatstenen kommer også i navnet kendt som den uvarovitiske grønne granat. Den dejlige olivengrønne eller lyse olivengrønne sten ser smuk ud i enhver form. Håndværkerne vender smukke ornamenter fra den grønne granat til de mennesker, der er født i januar.

4. Rhodolite Granat Stud øreringe:

Rhodolite granat øreringe

Januar fødselssten Stenbukken granat ædelsten er meget sjælden, men kan let findes hos specialforhandlerne. Især nogle af de typer granater er tilgængelige. Rhodolitgranaterne kan derfor findes normalt hos guldsmederne. En firkantet formet rhodolit granatøreringe ser fantastisk nok ud til at lyse.

5. Granat vandfaldskæde:

Granat vandfald halskæde

Januarfødte har fødselsstenen til Stenbukken som granatstenene. De kan altid bære granat studs smykker og også tilfældigt ved festligheder. En smuk granatnød Stenbukken halskæde ser fantastisk ud, når den bæres på natudflugts sandfester. Den granat vandfald halskæde er surly et statement smykker.

6. Almandine granat ædelstenring:

Almandine granatring med ædelsten

Stenbukken fødselssten ringe, der har granater stud i dem ser fantastisk ud. Den smukke mørkerøde Almandine granatring ser imponerende ud, når den bæres alene i fingrene. Stenbukken fødselssten farve på Almandine granat er mørkere end resten granat ædelsten.

7. Pyrope granat smykker:

Pyrope granat smykker

Januar fødte mennesker bærer normalt deres Stenbukken fødselssten smykker hele tiden. Faktisk bærer alle de mennesker, der tror på fødselsstenseffekter, deres smykker med fødselssten. Pyrope granat diamant stud som en vedhæng ser fantastisk ud. Den mørke rødbrune farve ser også fantastisk ud til begivenhederne på den røde løber.

8. Diamantring af spessartit granat:

Spessartite granatring med granat

Spessarit granat diamanter er også en form for granat. Granatstenene er Stenbuksens fødesten, mennesker født i januar. Farven på spessarit granat er en slags orange-rød tone, der ser fabelagtig ud til designer vielsesringe.

9. Grossular granat ædelsten:

Grossular granat ædelsten

Grossular perler af granat type perler. De grønne oliven nuancer ujævne strøg i perlerne ser forunderlige ud. En perlehalskæde af de granulære granatperler ser godt ud for Stenbukken -fødestenselskere. Perlerne er poleret og kan også være stud rå for et naturligt og smukt udseende.

Der er seks hovedtyper granatsten, der er almandin, andradit, uvarovit, pyrope, spessartit, grossular. Der er også andre undergarneter i disse hovedtyper. Hovedfarven er mørk rødbrun, men vi har også uvarovite og glansformede granater i grønt. Ellers er de mørkere rødbrune og sorte også farverne på granater. En af dem, som den spessartite granat er, har rød rød orange farve af sten.