Top 9 forskellige typer oktober Birthstones smykker

Oktober Birthstones er den mest tydelige og blændende ædelsten, der udsender farverige farver, når lyset rammer stenen, der fører til at udsende iriserende nuance, der har vundet sin opmærksomhed blandt mænd og kvinder, hvilket faktisk har gjort dem til at give nogle fantastiske smykkedesign samt tøj tilbehør.

Når man taler om fødselssten i oktober, er de Opal og Turmalin ædelstene, som er klassificeret i forskellige typer i henhold til farve eller ikke-farvestrålende egenskab.

Seneste & Stilfulde oktober fødselssten smykkedesign til mennesker født i oktober:

Her er de bedste fødselssten til oktober.

1. Opal besat sølv Unisex ring:

Opal besat sølv unisex ring

Den mest almindelige opalfarve er den himmelblå til den mørkeblå farvede sten, der er besat som et centralt smykke til en tyk sølvring. Ringens bredde er omkring 3 mm og vejer mere end sædvanlige kvindelige ringtyper, hvilket hjælper med at klassificere denne ringtype som en unisex ring.

2. Turmalin vedhængskæde:

Turmalin vedhængskæde

Denne flerfarvede turmalin er en af ​​typerne af turmalin ædelsten, der udstråler forskellige farver som en regnbue, hvilket gør den meget attraktiv og også giver en subtil finish. Vedhængets størrelse kan udskæres i en anden form, der hænger med en kæde som et vedhæng med sølv- eller guldforing.

3. Blå peruanske opal hængende øreringe:

Blå peruanske opal hængende øreringe

Opal hængering er et af de bedst egnede designoutfits med en almindelig kjole eller en top med en jeanskombination. Denne ørering er lavet af blå peruansk opalring, der falder ind under Common opal kategori, der ikke udsender farvespil. Denne sten hjælper med at skabe fred.

4. Flerfarvet Opal Armbånd:

Flerfarvet Opal armbånd

Opal har sit unikke træk ved at udstråle farver, når det udsættes for lys, de kan være af rød, sort opal eller hvid opal, der har en hvid baggrund med et farvespil. Dette armbånd bringer kvinders rene feminine kvalitet frem, sammen med en enkel kjole.

5. Sort turmalin stretcharmbånd:

Sort turmalin stretcharmbånd

Sort turmalin er et meget enkelt armbåndsdesign, der består af sort farve rundt turmalin ædelsten til et elastikbånd. Stenens størrelse kan variere fra mindre til større størrelse og kan arrangeres i et faldende til stigende mønster.

6. Rose Gold-White Opal Ribbon Pendant:

Rose guld-hvid opalbånd vedhæng

Båndformet design er meget populært blandt damer, som har vundet sin opmærksomhed selv i ædelstenforretninger. Det båndformede design er lavet af rent rosaguld med båndets ophæng er fastgjort med en cirkulær hvid opalsten, der udsender forskellige farver på en hvid baggrund.

7. Vandmelon turmalin manchetknapper:

Vandmelon turmalin manchetknapper

Et af de vigtigste forretningstilbehør til mænd og kvinder er manchetknapper. Mænd bærer det oftere, da de kan lide at prøve forskellige sten og designede manchetknapper, denne farverige vandmelon firkantede enkeltsten manchetknapper er meget et must på slidlisten i mændenes garderobe.

8. Rubellite Tourmaline guldarmbånd:

Rubellite Tourmaline guldarmbånd:

Rubellitsten er rødfarvede ædelstene, der er lige så dyre som rubiner. Stenen er mindre skinnende i forhold til rubin. Stenen kan udskæres i forskellige designs og besættes i guldstelede armbånd ved hjælp af laserteknologi, der giver en pæn og præcis finish.

9. Grøn turmalinsølv ørering:

Grøn turmalinsølv ørering

Denne enkelt besatte ørering lavet af en af ​​de dyrebare ædelstene kaldet den grønne turmalin eller verdelit ædelsten. Denne ædelsten giver et simpelt, men elegant udsyn, der får damer til at gå amok med denne farve.

At tage et ordentligt gemologråd og købe den rigtige farvede ædelsten er meget vigtigt. Folk født i oktober, gør det som en fremhævet note. Turmalinsten er beregnet til at udsende infrarøde ioner, som hjælper med at øge sundhed og immunitet. Opalsten virker ved at aktivere saharsa -chakraet og skabe universel fred.