Fedt hår behandlinger derhjemme

Lider du af fedtet hår, vel? Der er nu nogle gode nyheder, som vi gerne vil dele. Hak op og lad håret danse, for nu fortæller vi dig om behandlinger, der ville gøre underværker. Vi taler ikke om håndkøbsprodukter, kemisk fremkaldte tjenester eller at klippe dit hår kort. Du kan lide dem længe, ​​det gør vi også, så lad os lære mere om, hvordan vi kunne gå videre og få lokkerne fri for olie.

Fedt hår behandlinger derhjemme

Hvad du skal starte med er at vælge shampooer, der har astringerende i dem, men kun urte. Disse er shampooer, som også ville hjælpe med at nedbringe talgproduktionen og opretholde pH -værdierne i hovedbunden. Husk, det er på grund af overdrive af talgkirtler, at der dannes ekstra olie i hovedbunden, hvilket giver dit hår et fedtet udseende i det lange løb.

Hvad er Sebum?

Det er et stof, der er voksagtig i naturen og produceret af de skyldige talgkirtler. I nærheden af ​​hårsækkene er det, hvor du finder disse kirtler. De producerer nok olie og engang masser af det, hvilket gør hovedbunden beskidt, snavset og irriterende at håndtere. Det er på grund af en overproduktion af olierne i kirtlerne, at håret ser rodet og fedtet ud, fedtet i de fleste tilfælde. Fedtet hår reducerer hårets tekstur, volumen og skønheden i dine lokker som helhed.

Mængden af ​​produceret olie afhænger af fugtighedsforholdene, temperaturen og årstiden. Du har mennesker med fedtet hår fra rødderne til spidsen, og smider også en fedtet hovedbund ind, og der er dem, der har fedtet hårbund og hår op til midten af ​​skaftet og enderne.

Hjemmebehandlinger til fedtet hår:

Årsager til fedtet hår:

For nogle kan det være arvelighed, mens det for resten kan være miljøfaktorer. Der er dem, der har fedtet hår på grund af en dårlig kost og resten på grund af hormonelle ubalancer og sygdomme også. Alt håb er dog ikke tabt, for nu er der midler og tips at bruge. Derfor bedes du læse videre og være velinformeret om det samme.

Tips til pleje og behandling af fedtet hovedbund og hår:

 1. Sørg for, at hovedbunden og håret er rent.
 2. Shampoo skal være urtig og mild.
 3. Shampoo og balsam KUN beregnet til OLDET hår bør bruges.
 4. Ingen konditionering af hovedbunden.
 5. Kemisk fremkaldte stylingprodukter skal være NO-NO.
 6. Skylning bør kun foretages med lunkent vand.
 7. Indbyggede balsam bør slet ikke bruges.
 8. Overdriv ikke med hårbørstningen.
 9. Spis ikke fedtet ikke fedtholdig ikke fedtet mad.
 10. Bind dit hår, mens du træner.

Tips til behandling af fedtet hår fra køkkenet:

 • Vidste du, at en hel lime, når den blev saftet og i sin koncentrerede form, ville hjælpe med at nedbringe fedtet fra dit hår.
 • Æblecidereddike, en kop der bruges som skylning, hjælper også med at sænke olieniveauet
 • Pasta af citronskal og aloe vera med en kop urteshampoo udført tre gange om ugen ville være effektivt.
 • Flad øl til at skylle dit hår med gør underværker.
 • En badesæbe, der bruges en gang om ugen, ville gøre godt, da sæber har egenskaber, der stjæler olier.
 • Hvis du har travlt og ikke har majsstivelse i nærheden, skal du bruge babypulver til at opsuge fedtet.
 • Få pulveret drysset og kam dit hår, det er det.
 • En tør shampoo fremstillet af majsstivelse kan også gøre underværker.
 • Sørg for at drikke mindst ti glas vand dagligt.
 • Frugt og grønt skal spises, for deres egenskaber hjælper med hårpleje.
 • Olivenolie, fisk og nødder er bedst til tackling af fedtet hår, forbrug dem som du vil.

fedtet hårbehandling

Hjælper træning?

Ja, det gør det og i høj grad, lad os se hvordan;

 1. Udover at forbedre blodcirkulationen hjælper træning i mindst tredive minutter hver dag med at fremme hår ved et godt helbred.
 2. Yoga og dyb vejrtrækning hjælper også med at fremme sundt hår, siger eksperter. Med yoga vil blodgennemstrømningen stige til hovedbunden, og sunde hovedbund fremmer sundt hår naturligt. Prøv det “understøttede hovedstativ” eller “vindaflastende pose” eller endda “kamelposen”

Tjek med din læge:

Husk, at ikke alle løsninger til fedtet hårstyring ville være i dit køkken eller over en disk. Der kan være underliggende lidelser, der kan føre til, at håret er fedtet, hvilket du bør konsultere din læge for.

Hjemmelavet behandling af fedtet hår:

 1. Citronsaft blandet med en banan og påført over håret ville være det bedste hjemmemedicin til behandling af fedtede hårproblemer. Skyl med varmt vand og forsigtigt for ikke at aktivere talgkirtlerne.
 2. Øl, når den er flad, skyller godt, hvilket vi nævnte. Men et par spiseskefulde vodka eller rom ville også gøre underværker. Det renser hovedbunden, fjerner snavs og snavs og lader håret hoppe og skinne uden at se fedtet ud.
 3. Lav et live-n balsam eller et leave-in konditioneringsmiddel ved hjælp af æblecidereddike blandet med vand i lige store mål. Brug en spray til at administrere sammensætningen hver anden time, hvilket forhindrer opbygning, snavs og snavs i at komme videre til din hovedbund.
 4. Fortyndet grøn te ville være bedst som en antioxidant og en astringerende. Spray hver anden time for dejligt hår.
 5. Spis sundt, hold dig væk fra fedtet og fedtet mad; få mere af omega 3 fedtsyrer i form af fisk og nødder og olivenolie ind i dit system. Gulerødder og spinat ville også klare sig fint, inkludere A -vitamin i overflod og mere protein også.

Vi håber, at disse tips og oplysninger kommer til nytte !! Følg disse tips til fedtet hårbehandling, og se hvordan håret taler og vinder verden for dig.