Hogyan lehet eltávolítani a hajszínt?

Néha, amikor rossz hajszínt választ, és a kezelés után elégedetlennek érzi magát vele, a szín megváltoztatására vagy eltávolítására keresi a választ. Ez attól függ, hogy milyen színűre festette a haját és milyen színt szeretne. Ha sötétebb árnyalatot szeretne, mint a festett szín, akkor ismét kiválaszthatja a kívánt árnyalatot és festéket. Csak festeni újra, és megvan. De ha néhány árnyalattal világosabbat szeretne, mint a festett szín, akkor nehéz lehet. Megbeszélünk néhány módszert a hajszín eltávolítására, hogy a kívánt árnyalattal festhesse a haját. Kevés módszerrel lehet néhány árnyalatra világosítani a színt.

távolítsa el a hajszínt

A haj eltávolításának módja:

Íme a 8 legjobb módszer a hajszín természetes eltávolítására.

1. A C -vitamin paszta használata:

Ha a hajfesték félig tartós, és azt állítja, hogy 28 samponos mosással eltávolítja, akkor ez a módszer az Ön számára is hasznos lehet.

-c-vitamin-paszta használata hajszínhez

Vegyen be néhány C -vitamin tablettát, és vízzel jól törje össze, hogy pasztát készítsen belőle. Vigye fel ezt a pasztát a nedves hajra, és hagyja 1 órán át. Mossa meg jól a haját. Ez a paszta egyáltalán nem károsítja a hajat.

Ez eltávolítja a hajszínt és világosabbá teszi az árnyékot. Ezen szín alapján hagyhatja el, vagy festheti újra a kívánt színnel.

2. Hajszín eltávolítóval:

Hajszín eltávolító

A piacon hajfesték -eltávolítókat talál. Kevés közülük a haj színét természetes színűvé változtatja, míg mások fehérítik, így színtelenné vagy szőkevé teszik. Tehát mielőtt megvásárolná őket, győződjön meg arról, hogy mit vásárol és mit tesz. Olvassa el az utasításokat, és pontosan kövesse, amit mond.

3. Szódabikarbóna használata korpásodás elleni samponnal:

A szódabikarbóna természetes fehérítőszerként működik, bár nem erős fehérítőszer. Szerezzen korpásodás elleni sampont, amelynek összetétele a normál samponhoz képest nehéz. Keverjen hozzá sütőport ehhez a samponhoz, és használja fel. Néhány mosás lassan eltávolítja a színt.

szódabikarbóna-korpásodással-sampon-a-szín eltávolítására

Még ha nem is használ szódabikarbónát, csak a sampon távolíthatja el a színt, ha félig tartós festékről van szó. A gyakori mosások általában eltávolítják a festéket.

4. Mosópor vagy ruhamosószer használata:

Ez furcsán hangozhat, és lehet, hogy nem tetszik használni, de a zsír az, hogy a mosószerek erősebbek, mint az általunk használt enyhe samponok. Ugye mindig panaszkodik a mosóporokra, amelyek DE-színezik a ruháit? Ugyanezt teheti a hajával is.

Vegyen egy kanál mosóport vagy mosószert a hajmosáshoz. Mindössze 5 mosás szőkére változtathatja fekete festett haját.

Mosópor

Ne feledje, hogy a haja a gyökereknél először DE-színű, mint a hajvégek. Érdemes tehát ennek megfelelően vágni a haját, hogy a haja egységes legyen. Ezenkívül óvatosan kell használni ezeket a tisztítószereket. Ne engedje, hogy a szemébe és a fülébe jusson. Soha ne használjon fehérítő tisztítószereket vagy fehérítőszereket. A természetes mosóporok képesek elvégezni ezt a munkát.

5. A tálca/folyadék használata:

A folyékony mosogatószer formája is képes elvégezni a munkát, mint a mosószerek. A folyadék könnyebb, mint a rudak. Ha rudat használ, vegyen kis mennyiségű habot. Ha folyadékot használ, akkor vegyen belőle öt cseppet, és keverje össze egy negyed méretű samponnal.

Dish Bar

Habosítsa, és vigye fel nedves hajára, hogy a mosogatószer megfelelően behatoljon a hajába. Végezze el legalább 2 percig. Ha szükséges, ismételje meg újra ugyanazt. Ezután alaposan öblítse le a haját, majd jól kondicionálja.

Ne feledje, hogy a mosogatószer nagyon kemény a hajra, és nagyon száraz. Ezért ajánlatos egyszer használni. Ha megismétli a lépést, akkor óvatosan kell elvégeznie. A hajnak mély kondicionáló kezelésre van szüksége, például forró olajkezelésre.

6. Forró olaj masszázs:

forró kókuszolaj-masszázs

A forró olaj eltávolítja a festéket és jól kondicionálja a hajat. Ez egy biztonságos módszer az összes közül. Először mossa meg a haját, majd vigyen fel forró olajat. Használhatja a szokásos kókuszolajat a felmelegítéshez, majd használhatja.

Ha szeretné, akkor egy tiszta törülközővel tekerje be a hőt, hogy jobban felszívódjon körülbelül 1 órán keresztül. Most samponozza és kondicionálja újra a haját.

7. Használjon fehérítőszert és festéket:

Ha az előző módszerekkel nem érte el azt, amit akart, akkor ez az utolsó dolog, amit megtehet. Ez biztosan működni fog, de kevésbé előnyös.

Fehérítő és festék

Fehérítse magát, vagy menjen a hajszínezőhöz, hogy megtegye helyetted. Ez nem távolítja el a hajfestéket, de fehéríti a haj természetes színét is.

Ezután válasszon egy színt, amely közel áll a természetes hajszínéhez, vagy a kívánt színt a haj rögzítéséhez és festéséhez. A fehérítés lehetővé teszi sötétebb színű festést. Ez nem úgy fog kinézni, mint a fehérítés előtt. Ez kicsit másképp fog kinézni.

Tippek és figyelmeztetések:

Mindezen kezelések után elengedhetetlen a haj alapos kondicionálása. Mindezek a módszerek időt vesznek igénybe, és biztosan nem tudják azonnal eltávolítani a festéket. Tehát türelmesnek kell lennie, vagy el kell mennie egy jó szalonba.

Tehát ezek voltak azok a módszerek, amelyeket otthon is kipróbálhat. Néhány hajfestéket nem lehet olyan könnyen eltávolítani, és tudnia kell, hogy ezek a módszerek csak elhalványulhatnak, de nem távolítják el teljesen a festéket.