15 gyönyörű és aranyos baba fejpánt

Ha gyermekének jelentős mennyiségre van szüksége felváltva nagyon kevés hajra, a fejpánt kellemes stílus a fiatal hölgy számára. A kis angyalod látogatását addig rövidítjük, amíg nem öltözteti a haját. Bármennyire is babás a feje, következetesen megvalósíthatja ezeket a gyönyörű, színes, analóg fejkiegészítőkkel, amelyek művészi mintákban jelennek meg. Ezek a csillogó fejcsíptetők, virágos fejpántok és megfelelő fejcsapok nem csak arra szolgálnak, hogy felhalmozzák a baba haját a lakásban, hanem csodálatra méltó megjelenést is biztosítsanak számára.

Gyönyörű és stílusos fejpántok csecsemőknek képekkel:

Íme a legjobb 15 baba fejpánt, amelyek felöltöztetik a kis szöget alkalmakra és bulikra.

1. Tiara fejpántok baba számára:

Tiara fejpántok a baba számára

Ezek a virágos zsinórból készült tiara fejpántok a baba gyönyörű kiegészítői, és támogatják kedves kislányod szépítését. Sok szülő virágos zsinór korona fejpántot tesz a kislányainak, míg az ilyen fejpántok segítenek abban, hogy a csinos baba úgy nézzen ki, mint egy édes apró kerub. Próbáld ki ezeket az aranyos baba fejpántokat a születésnapjukon.

2. Nyújtható horgolt baba fejpánt:

Nyújtható horgolt baba fejpánt

Ezek a gyönyörű nyújtható fejpántok hibátlanul illeszkednek újszülött fejére. Ezek a horgolt baba fejpántok könnyen elérhetők az online piaci áruházakban is. Még ha el is megy a piacterére, nagyon könnyen megtalálhatja őket.

3. Virágos fejpántok:

Virágos fejpántok

Próbálja ki azokat a figyelemre méltó hajápolási kiegészítőket édes kisbabájához, amelyek színes virágötletekből állnak, csodálatos pillantással. Ez egy formatervezett hajpánt lesz, amely minden baba számára feltétlenül szükséges.

4. Baba szalag fejpántok:

Baba szalag fejpántok

Ezek a gyönyörű szalagok nagyon elegáns ruhadarabok a babák számára. Selymes szalagból készülnek, amelyhez nyújtható horgolás van rögzítve. Az újszülött kislány fejpántjai nagyon vonzóak és gyönyörűek.

5. Arany baba fejpántok:

Arany baba fejpántok

Ez az arany színű baba fejpánt nagyon stílusos és elegáns, és minden bizonnyal a legszebb és legmenőbb lesz a kislánya. Az arany leveles virág leopárd mintához erősítve nyújtható rugalmas. Nagyon jól néznek ki és elképesztően jól viselhetők.

6. Stílusos baba fejpántok:

Stílusos baba fejpánt

A stílusos baba fejpántok még finomabbá teszik a babát. Nemcsak a cuki pite szőrszálait kezelik, hanem különlegessé is teszik őket. Ezek a vonzó fejpántok nagyon kényelmesek és könnyen viselhetők.

7. Bohém napsütéses fejpántok:

Bohém napsütéses fejpántok

A Bohemian Sunshine fejpánt csak egy tökéletes nyári fejpánt, amely feldobja a baba napját. A csodálatos színek, beleértve a zöld, piros, sárga és rózsaszín körömvirágot, középen fehér gyöngyökkel vannak részletezve. Az imádnivaló fehér sáv egy kis kecsességet ad a divatos fejpánthoz. Használd bármilyen eseményre vagy partira, hogy bármilyen nyári ruhát kiegészíts.

8. Fehér kő fejpántok:

Fehér kő fejpántok

A szép fehér Pearl fejpánt kézzel készített rózsákkal, sárga, forró rózsaszín és pasztell kék színű. A sárga, bővíthető szalag egyedi tapintást biztosít. A fejpántot tovább emeli egyetlen nagy gyöngy, strasszokkal körülvéve, amely nagyszerű ütést ad a fejpántnak. Tökéletes bármilyen ruhához, minden alkalomra.

9. Tri Flower többszínű fejpánt:

Tri Flower többszínű fejpánt

A fehér mini háromvirágú többszínű fejpánt tökéletes fejkiegészítő, amely gyönyörű csokornyi, feltűnő háromszínű rozettát tartalmaz sárga és fekete színben, csodálatos fehér virággal a közepén. A virágok legnagyobb piacán káprázatos strassz található, csillogó gyémánt kerítéssel. Ez egy gyönyörű fejpánt, amely minden alkalomra viselhető.

10. Eve Garden fejpánt:

Eve Garden fejpánt

Ezeket az aranyos Eves Garden fejpántokat egyedileg tervezték, hogy teljes megjelenést kölcsönözzenek gyermeklányának. Ez a kényelmes fejpánt többszínű 3D -s virágos rátétekkel és levélrátétekkel rendelkezik az egész sávban. Tesztelje most.

11. Szerelem Tűzött fejpánt:

Szerelem Tüskés fejpánt

A Fehér szerelmes szegecselt fejpánt csak a legaranyosabb fejpánt, amelyet minden kislánynak rendelkeznie kell. Ez a szerelem kő díszítéssel van írva, és nagyon kényelmes. Viselje bármilyen alkalomra, és varázsolja kis hercegnőjét imádnivalóvá.

12. Csillag fejpántok:

Csillag fejpántok

Ez az arany csillagos fejpánt a megfelelő kiegészítő hajpánt a kislányod számára. Körülbelül egy hüvelyk méretű aranycsillagokból áll, és össze vannak láncolva, a hátlapon elefántcsont gumi található, amely biztosítja a megfelelő illeszkedést. Ez az arany fejpánt újszülött kortól felnőtt korig kapható. Az arany csillag fejpánt viselhető boho fejpántként vagy távolabb a fején, például hagyományos fejpánt.

13. Csíkos felső csomós fejpánt:

Csíkos felső csomós fejpánt

Próbálja ki ezeket a csodálatos mesés fejpántokat, amelyek nagyon feltűnőek és okosak. Ezek uniszex fejpántok, és gyönyörűen mutatnak bármilyen típusú babaruhával. Öltöztesd fel babádat ezekkel a lecsupaszított felső csomós fejpántokkal, és tedd őt a felek hercegévé vagy hercegnőjévé.

14. Velúr íj fejpánt:

Velúr íj fejpánt

Ellenőrizze, hogy ezek a velúr íj fejpántok nagyszerűek -e a fiatal lány számára az életében. Az íjak mérete körülbelül 2,5 hüvelyk, és legalább egy mérethez vannak rögzítve, és minden nylon fejpánthoz illeszkednek, amelyek puhaak lehetnek, együtt nőhetnek a fiatallal, és nem hagynak nyomot a kis fejen.

15. Buffalo Plaid Baby fejpánt:

Buffalo Plaid Baby fejpánt

Próbál valamit találni ahhoz a divatos baba piros -fekete ünnepi ruhához? Ezek a 3 1/2 hüvelykes bivaly kockás íjak túl aranyosak ahhoz, hogy ellenálljanak! A bivaly kockás fejpánt teljesen kézzel készített, kézzel varrott és gondosan hőszigetelt. Akár azt is választhatja, hogy karácsonyi íját egy változó fejpánthoz rögzíti azoknak a kis divatos hölgyeknek (milyen aranyosak lennének ezek az újszülött fotók?), Vagy tartozhat egy aligátorcsipesszel, lófarok elasztikával vagy csapszeggel is. csattal vagy pánttal a pénztárnál.

Szerezd meg a legjobb fejpántot édes babádnak, és add hozzá az osztályt és a stílust a kinézetéhez. Próbálja ki ezeket a fent említett fejpántokat, és érezze a változást. Ezek a fejpántok egyszerűen észrevétlenek vagy szótlanok. A babák minden szülő számára különlegesek. Öltöztesd fel tehát ezeket a jól kutatott fejpántokat. Ezeket a zenekarokat bármilyen alkalomra, partira, születésnapra stb. Használhatja. Sőt, ezek a legjobbak a baba első lövöldözéséhez.