9 modern horgolt fejpánt babáknak és felnőtteknek

A fejpánt sok szempontból előnyös az Ön számára, például megvédi a szemét a hajtól, a frizura része, stb. Különféle alkalmakra is viselheti, például alkalmi kirándulásra, partira vagy szabadtéri sportra. Férfi, nő, gyermek és csecsemő viseli. A fejpántokat elsősorban a szövéshez használt anyag és technika alapján osztályozzák. A szövés technikája miatt népszerű fejpánt egyik típusa a horgolt fejpánt.

A kötött fejpánttól eltérően a horgolt stílusú fejpánt magában foglalja a cérna vagy fonal szövetbe varrását egy kis fémből vagy fából készült horog segítségével. Ezenkívül a horgolt technikában minden egyes öltést közvetlenül a következő öltés előtt lezárnak, ellentétben a normál kötéssel.

A legjobb horgolt fejpántok csecsemőknek és felnőtteknek:

Az alábbiakban bemutatjuk a top 9 típusú horgolt stílusú fejpántot,

1. 3 szál horgolt fejpánt:

3 szál horgolt fejpánt

Ellentétben a hagyományos stílusú fejpánttal, amely széles körben elterjedt, a 3 szálú fejpánt 3 kicsi és pontosan kinéző egyenes horgolt szálból áll, amelyek nagyon kényelmesek és kényelmesek. Ezeket főleg úgy látják, hogy lányok horgolnak fejpántot, mivel a dizájn megfelel a megjelenésüknek.

2. Csokornyakkendő alakú fejpántok:

Csokornyakkendő alakú fejpántok

A horgolt stílusú fejpánt innovatív és kreatív formái vonzóbb megjelenést kölcsönöznek neki. Az egyik ilyen kreatív formájú fejpánt a horgolt íj fejpánt. Csokornyakkendő alakú, és nagyon divatos, mégis vonzó.

3. Virág alakú horgolt fejpántok:

Virág alakú horgolt fejpántok

Amint fentebb olvassa, a különböző formák horgolt stílusú fejpántba való beépítése mindig magasabb megjelenést kölcsönöz. Egy másik ilyen egyedi formájú fejpánt a horgolt virágos fejpánt. Vagy egyetlen nagy virág van szőve az elülső oldalán, és több kis virág szorosan összefonódik. A horgolt baba fejpántokon többnyire virágformák láthatók, így aranyosabbak.

4. Egy szál fejpánt:

One Skein fejpánt

A One Skein fejpánt a legegyszerűbb horgolt fejpánt minta, mivel csak egyetlen csomós horgolt csíkból áll. Ezt az egyetlen csíkot személyre szabhatja az Ön kényelme és igényei szerint. Például, mint a fenti képen, egy gombot vagy más hasonló tartozékot rögzíthet a fejpántra. Ez leggyakrabban horgolt fejpánt mintának tekinthető felnőtteknek, különösen nőknek.

5. Korona horgolt fejpántok:

Korona horgolt fejpántok

A korona fejpánt korona alakú kivitelben szőtt, hogy divatos vagy aranyosabb megjelenést biztosítson. Mivel az emberek szeretik viselni ezeket a szalagokat aranyos babáikon, horgolt csecsemő fejpántnak is nevezhetjük.

6. Chevron horgolt fejpántok:

Chevron horgolt fejpántok

A Chevron alakú fejpántok több színűek, V-alakúak, ha vízszintesek, és cikk-cakk alakúak, ha függőlegesek. Leggyakrabban horgolt fejpántként ismertek felnőtteknek, mivel a minták nem alkalmasak gyermekeknek vagy csecsemőknek.

7. Rémzáró fejpántok:

Félelmetes fejpántok

Sok embernek rettegett a haja, vagyis a haja sűrű és levegőtlen állagú, ezért nem lehet megkötni. Az ilyen emberek számára a raszta fejpánt tökéletes megoldásnak bizonyul. Ez egy horgolt rugalmas fejpánt, amely maximális rugalmasságot biztosít a kényelmes hajrendezéshez, és mintázatának légzsebei is vannak, amelyek levegőztetik a sűrű hajat.

8. Gyöngyös horgolt fejpántok:

Gyöngyös horgolt fejpántok

Ahogy a neve is sugallja, a gyöngyös fejpánt gyönyörű megjelenésű gyöngyökkel van ellátva, hogy javítsa a megjelenést. A fenti kép fehér fejpánt fényes barna gyöngyökkel.

9. Hímzett horgolt fejpántok:

Hímzett horgolt fejpántok

A hímzett fejpántokon különböző típusú, kézzel készített hímzésmintákat szőttek a jobb megjelenés érdekében. A virág hímzett fejpánt fenti képe világosabb képet ad erről a fejpántról.

Így láthatta, hogy a fejpánt a ruházat elengedhetetlen kelléke. A horgolt fejpánt népszerű egyedi gyártási technikája miatt, és jellegzetesen egyedi megjelenéssel is rendelkezik. Virágmintás fejpántot viselhet a babáján, míg egy chevron fejpántot használhat magának.