Hogyan készítsünk fejpántot a babának otthon?

Függetlenül attól, hogy a haj rövid vagy hosszú, a fejpántok fontos szerepet játszanak a frizurák öltözködésében. Még az egyszerű hajviselet az elülső haj védelme érdekében is gyakorolt ​​a lányok és a nők között, akiknek nincs koruk. Ez egy létfontosságú dekoratív kiegészítő, amely szépséget kölcsönöz a frizurának. De tudod, hogy most otthon is készíthetsz néhány dekoratív fejpántot!

Hogyan készítsünk baba fejpántot otthon:

Íme néhány legjobb pont, amelyek megtanítanak arra, hogyan készítsünk fejpántot otthon különböző összetevőkből,

1. Rugalmas szalag fejpánt:

Rugalmas szalag fejpánt

Gondolkodik azon, hogyan készítsen fejpántot szalagok és rugalmas anyagok felhasználásával? Ehhez dekoratív szalagokkal és rugalmas anyagokkal kell rendelkeznie. Vágja le őket a fej méretével, és varrógéppel varrja össze a rugalmas anyagot a szalag között. Vágja le a bal oldali oldalakat és más részeket a szalag befejezéséhez, és viselje bohém stílusban a homlokára tekerve.

2. Fonott fejpánt pólókból:

Fonott fejpánt pólókból

Van otthon régi, nem használt pólója? Készítsen fejpántot belőle. Kíváncsi vagy, hogyan lehet baba fejpántot készíteni a pólók segítségével? Vegye ki a nem kívánt pólókat, és vágjon belőle vékony csíkokat. Ahhoz, hogy a fejpánt színes legyen, használjon három különböző színű pólót. A csíkok végét az egyik oldalon kösd össze, és fonj belőle. Varrjuk össze a végeket kerek, kör alakú fejpánttal, és vágjuk le a póló nem kívánt részét. Fonott fejpántja használatra kész.

3. Filc virág fejpánt:

Filc virág fejpánt

Az ilyen típusú csecsemők számára aranyos fejpánt készítésének folyamata teljesen rugalmas. Nem kell mást tennie, mint összegyűjteni három különböző színű szalagot vagy bársony filcet a rózsák elkészítéséhez. Használjon zöld filcet, és vágja levél alakúra. Vágja le és tegye félre. Virágot is készíthet úgy, hogy felragasztja a körfilc oldalait, így kúpos lesz. Amikor a virágok készen állnak, vegyen egy kívánt szélességű szalagot, és varrja vagy ragassza rá a virágokat. A fejpánt könnyen viselhető, és nem is fáj a kisgyermeknek.

4. Csomózott baba fejpánt:

Csomózott baba fejpánt

Ha új módokon gondolkodik újszülött fejpánt készítésén, a csomózott fejpánt divatos stílus. Ehhez a fejpánthoz csak egy szatén vagy selyem anyagra van szüksége a kívánt nyomatokkal. Vágjon két csíkot hegyes véggel mindkét oldalon, miután megmérte a kisgyermek fejének méretét. A két szalag széleit varrja gép segítségével. Egyszerű, hogy a baba viselje a fejpántot, ha csomót köt a fej oldalán. Különböző csomókat is készíthet, amelyek új dizájnt adnak.

5. Turbán horgolt fejpánt babának:

Turbán horgolt fejpánt babának

Ha arra gondol, hogyan készítsen kislány fejpántot, a horgolt anyagból készült turbán nagy divatban van. A turbán horgolt anyagból készült, hatékony fordulatokkal. Először is, a horgolt anyagot levágják a kívánt szélességgel és hosszúsággal a fej méretének meghatározása után. A horgolt anyag végei hajtogatva és varrva kör alakú fejpántot képeznek. Csavarja be a középső oldalt, és varrja össze. A csavar vonzóbbá tétele érdekében gomb, virág, szirom stb. Varázst adhat hozzá. A fejpánt viselése közben hagyja, hogy a varázsa az oldalsó tetején jelenjen meg.

A kisgyermek fejpánt készítéséhez szükséges anyagok kiválasztásakor általában puha anyagokat választanak a fejpánt elkészítéséhez és díszítéséhez. Mivel a baba fejpántjainak gyengédnek kell lennie, széles körben szaténszalagokból készülnek a puha tapintás érdekében.