10 legjobb gyakorlat a bicepsz számára

Nem fontos, hogy hatalmas kidudorodó bicepsz legyen, mint amennyire formás. A tömeges építésen kívül a bicepsz erősítésére is koncentrálni kell. Lehet, hogy a bicepsz nem az erőfaktorok legfontosabb része, de hé, ki nem szereti megmutatni őket, na !! Képzeld el, hogy petyhüdt hullámokkal integetsz a kukucskálóknak, OMG, ez olyan rémálom lenne. Ezzel az emberiség nevetségessé tenné magát, és ha nem akarja, hogy idő előtt vagy valaha bunkónak nevezzenek, akkor kezdje el a bicepsz kidolgozását.

gyakorlatok bicepszre

Nézzük most a tíz legjobb bicepsz gyakorlatot, amelyet szakértők adtak nekünk. Ígérjük, hogy könnyen elvégezhetők, és kemény munkával és odaadással eredményeket mutatnak. Igen, a fájdalom nem jelent nyereséget, ezért vedd fel az edzőruhádat, és kezdjük is?

Csodálatos gyakorlatok a bicepszhez:

1. Ferde kalapács fürtök:

Ferde kalapács fürtök

A bicepsz legjobb gyakorlatának minősített lejtős kalapácsgöndör mindig is kedvenc volt, és hosszú utat is megtett. A gyakorlattal kapcsolatos vélemények mindig pozitívak, és ez a gyakorlat erősíti a bicepszet is. Ennek a gyakorlási formának a fő hangsúlya az lenne, hogy a brachialisra és a bachiorasdialisra összpontosítson, mondják a fitneszedzők. Mindössze annyit kell tennie, hogy a jobb keze a bal bicepszen van, a bal pedig a súlyával együtt mozog az egyik tenyérről a másikra, oldalra.

2. Hammer Curl:

Hammer Curl

A bicepsz gyakorlatoknak ezt a formáját semleges csuklópozíciónak is nevezik, és erős göndörödéssel kell megbirkózni, mondjuk fitness edzők. A könyökhajlítókat rengeteg aktivitással vigyáznák le ezzel a cselekedettel, és a legnehezebben dolgozó zóna a brachialis lenne – állítják a fitnesz szakértők. Ezt a legjobban egy prédikátor pad segítségével lehet elvégezni, hogy a koncentrációs fürtök érvénybe lépjenek.

3. Állandó koncentrációs görbület:

Álló koncentrációs göndör

Itt a karját a teste elé kell helyezni, miközben a váll forog. Fitness szakértők szerint a hosszú fej toborzása csökkenne, és a bicepsz vastagsága idővel növekedne.

Ezt úgy tegye, hogy a szabad kezét a nem elfoglalt és elfoglalt lábára helyezi, hogy a testtömeget támogassa. Használja a felhajtott markolatot, amikor eléri a meghibásodási pontot, majd váltson a kalapácsos markolatra, amely egy kicsit tovább ég.

4. Súlyzó göndörítés:

Barbell Curl

Ez egy klasszikus gyakorlat, idő tesztelt és bizonyítottan a legjobb a bicepszépítéshez. Itt a csukló elforgatása segít a brachii -knak, és meghatározza, hogy mennyi munkát igényel. A szakértők szerint a szupinációs mozgás növelhető, és a terhelés nagyobb lehet. A markolat szélessége is játszható, és ez csökkenti a kellemetlenségi indexet is.

5. EZ Bar Curl:

EZ Bar Curl

A legtöbben úgy vélik, hogy az EZ rúd használata sokkal szebb és kényelmesebb, mint az egyenes. A terhelés egy kicsit eltolódik, és a brachii bicepsz elengedik vagy ellazítják, miközben a szabad könyökre eső terhelés jelenleg nincs használatban. Ezért ez egy olyan gyakorlat, amely csodákat tesz a bicepsz erősítésével és építésével, mondják a fitneszedzők

6. Zottman Curl:

Zottman Curl

Ha kétféleképpen gondolkodik, melyik gyakorlatot válassza a bicepszéhez, a Zorttman megoldja a veszélyt. Itt tenyerei felfelé néznek, szupinált fogással. A tenyere is pronált fogással van lefelé, ekkor engedik le a súlyokat – állítják a fitneszszakértők. A csapás a könyökhajlítókra, a brachiira és a brachioradialisra esik. A terhelést a bicep brachii viseli, miközben a curling mozgás be van kapcsolva – állítják a fitnesz szakértők

7. Súlyzó bicepsz göndörítés:

Súlyzó bicepsz göndör

Ez egy alapmozgás lenne, amely minden fitness guru számára viszonyítási alap. Ha megnézi az internetet, és bicepszgyakorlatokat keres, szinte minden neves edzőterem és edző erről a gyakorlatról beszélne. Ennek oka, hogy a súlyzók használata segítene a csukló rugalmas mozgásában. Amikor a csukló könnyen forog és mozog, a fürtök hamar és gyorsan megtörténnek. Végül a szupináció is könnyű és kényelmes.

8. Lejtős belső bicepsz göndörítés:

Döntse meg a belső bicepsz göndörödését

Két feje van a bicepsz brachii -nak, és mindegyiknek különböző pontjai vannak. A hosszú fejnél a vállízület hozzá van erősítve, ami lehetővé teszi a felkar számára, hogy ellenőrizze, mennyire tud göndörödni, amikor a mozgás és a testmozgás megtörténik. A test hátsó részén lévő humerust beleépítik, mondják a fitneszedzők. Ez lehetővé teszi a hosszú fej nyújtását, amennyire csak lehet. Ha nagyon vízszintes padja van, akkor a hosszú fej többet nyújt.

9. Felső kábelgöndörítés:

Felső kábelgöndörítés

Ha edzés közben a kettős bicepszen szeretne dolgozni, hajtsa végre a felsővezeték göndörítését. Ez a karokat a helyén tartaná, és a brachialis maximalizálása is lehetséges. Amikor a könyök magasabb lesz, a brachialis elszigetelődik, és a bicepsz brachii -t dolgozzák fel – állítják a fitnesz szakértők. A legjobb az lenne, ha egyszerre csak az egyik karját végezné, és nem a kettőt együtt.

10. Széles markolatú álló súlyzó curl:

Széles markolatú álló súlyzó göndörítés

itt olyan markolatra van szüksége, amely szélesebb, mint amit egyébként megengedhet magának. Ez segít a váll elforgatásában a külső szakaszon, és a humerus is megváltoztatja a pózát. Ezzel a rövid fej is segítene az extra mozgásban. Kerülje a csalásokat, és ezért hátradőlhet. A felső túlterhelés érdekében láncok és szalagok használhatók.

Reméljük, hogy ez a tíz tipp arra jó, hogy jó erős bicepszeket villanjon fel és hűvös legyen. Arra kérnénk, hogy először kérdezze meg háziorvosától, hogy alkalmas -e a bicepszépítés zűrzavarára, és csak minősített edzőtermet vagy edzőt válasszon. Ne végezze ezeket a gyakorlatokat egyedül.