30 perces zsírégető otthoni gyakorlatok kezdőknek

Zsírégetéssel próbálkozik? De nem sikerül? A zsírégetés és a súlykezelés a két fő ok, amiért az emberek gyakorolnak. Megállapították, hogy a kardió gyakorlatok a legjobb zsírégető gyakorlatok, amelyek nagy izomcsoportokat használnak kecses stílusban.

5 legjobb zsírégető fizikai tevékenység otthon:

Sok zsírégető edzés létezik férfiaknak és nőknek, de a legjobbakat tárgyaljuk ebben a cikkben. Nézzük tehát;

1. Futás:

zsírégető gyakorlatok otthon

Ez nagyon egyszerű és a legjobb gyakorlat a zsírégetéshez, mert nem igényel semmilyen felszerelést és edzőtermet, csak egy jó cipőre van szüksége. Hatékonyan égetheti a hasat. Stabil, alacsony intenzitású kardiovaszkuláris edzést biztosít. A futás jelentős mennyiségű kalóriát éget el, ami 300 kalóriát érint, különben többet fél óra alatt. Továbbra is növelheti ezt az összeget intervallumokkal és dombokkal. Az erőnléti edzés a legnagyobb jelentőséggel bír a futás sérülését akadályozó tényezők esetében. Kezdje 5-10 perces futással, heti 3-4 alkalommal.

2. Ugrókötél:

legjobb gyakorlat a zsírégetéshez

Ez egy gyors zsírégető edzés nőknek, amelyet otthon is elvégezhet, és elérheti a 340 kalória elégetését jelenleg 30 perc alatt. A testnek egyenesnek kell lennie, mint az ugrásnak. Ez egy könnyű munka, amelyhez csak kötél szükséges, és elkezdődik az ugrás. Míg az ugrást alacsony sebességgel szeretné kezdeni, majd növelje a haladást. Az ugrálókötél a zsírégetés másik legnagyobb gyakorlata.

3. Kickbox:

legjobb zsírégető gyakorlatok

Bár több előnnyel jár, több óra némi erő- és rugalmassággyakorlatokból áll. 300-500 kalóriát égethet el osztályonként, az erősségi szinttől függően. Ez egy további nagy intenzitású gyakorlat a zsírégetéshez, amely párhuzamos kalóriaégetési arányt kínál, mint a burpees.

4. Tánc:

zsírégető gyakorlat

Mindannyian tudják, hogy a tánc élvezetes, de ha gyors ritmus mellett táncol, akkor sok kalóriát éget el. Mindössze 30 percen belül, ha úgy dönt, hogy gyors ritmusra táncol, akkor 221 kalória feletti égetést fejezhet be jelenleg 30 perc alatt. Míg a táncot lassú ritmusokkal kell kezdeni, és gyors ritmusokkal kell haladni, majd lassú ritmussal kell befejezni.

5. Sziklamászás és evezés:

zsírégető edzés

Ha nagyszerű felsőtestet szeretne kapni, akkor az evezés mászással az Ön számára. Próbálja ki ezeket, valamint égessen el mindenhol 300-380 kalóriát 30 percenként. A hegymászáshoz speciális felszerelésre, valamint evezőgépre van szüksége.

9 legjobb gyakorlat a zsírégetéshez otthon:

1. Súlyemelő:

zsírégető gyakorlat

Ez az egyik leghatékonyabb zsírégető gyakorlat. A súlyemelő gyakorlatok mérsékelten a lényegre vezetnek, ha helyesen végzik. Következésképpen az összes elégetett kalória mennyisége általában a skála alsó végén van. Azonban a nagy intenzitású mozgásnak tulajdonítható elégedettség, valamint az endorfinmentes jó közérzet önmagában is csodálatos motivátor. Ezenkívül a súlyemelés jó alapot teremt minden egyéb tevékenységhez.

2. Jackknife Crunches:

zsírégető edzés

A Jackknife Crunches egy magasabb hasi mozdulat, amely összeköti a felső és az alsó hasizmokat a maximális tónus elérése érdekében a legkevesebb idő alatt. Különösen hasznosak, mivel az alsó hasizmok szilárdak lehetnek, és nem a felszerelést tartalmazzák. A Jackknife Crunches a legjobb zsírégető gyakorlatok férfiaknak otthon.

3. Burpees:

30 perces zsírégető edzés

Annak ellenére, hogy rendkívül nehéz, ez a nagy intenzitású edzés az egyik legnagyobb a gyors kalóriaégetéshez. Ellenkező esetben 10 percig irányíthatja, ha legalább 100 kalóriát éget el. Segít egyszerre tónusba hozni a magot, a lábakat és a felsőtestet. Tehát ez egy hármas kockázattal járó gyakorlat, amely mindegyik félelmetes okokból retteg. A munka nehéz, kivéve, ha valóban segít a felesleges zsírok elégetésében a szervezetben.

4. Ropogtatás:

zsírégető edzés otthon

Ropogtatja az egyik legjobb hasi zsírégető gyakorlatot, amely a hasizmokat is erősíti. Könnyen megtanulhatók, elsajátíthatók és elvégezhetők képzett személyzet útmutatása nélkül. Helyezzen el egy jógaszőnyeget, és feküdjön egyenesen a hátára. Most hajlítsa be a térdét, és tegye a karját a fej hátsó részébe. Fokozatosan emelje fel a fejét, a vállát és a nyakát, amíg a mellkas és a térd egy vonalba nem kerül.

A ropogtatás közben próbálja befelé húzni a hasizmokat, hogy elkerülje a hát sérülését. Addig folytassa a sorozatokat, amíg lehet, és fokozatosan próbálja növelni az ismétléseket. Annak érdekében, hogy ez a gyakorlat hatékonyabb legyen, akár fel is függesztheti a lábát a levegőben a ropogtatás közben. Ez a stílus azonban nem ajánlott kezdőknek.

5. Ugrások:

zsírégető gyakorlat otthon

Az edzések a bemelegítési rutin részét képezik minden edzés előtt, és rendkívül hasznos hasi zsírégető gyakorlatokat végeznek. A napi étkezések erősítik és tonizálják a testet. Álljon egyenesen, egyik lábát elöl, a másik lábát kissé hátul. Most hajlítsa meg az első térdét, miközben döntse előre a testét. Tartsa a másik lábát egyenesen, és hajoljon előre, amennyire csak lehetséges. Térjen vissza normál álló helyzetbe, és váltakozzon a lábakkal. Ismételje meg ezt a gyakorlatot, és próbálja fokozatosan növelni a számokat. Miközben elsajátítja az evezéseket, szemtanúja lesz annak, hogy a zsír könnyen elolvad a combokról és a fenékről.

6. Oldalsó ugrások:

zsírégető edzés otthon

Oldalsó ugrások ugrálnak a levegőben mindkét oldalon. Ez a zsírégető gyakorlatok nagyszerű formája, amely erősíti az izmokat is. Álljon egyenesen, lábát vállszélességben. Guggoljon le, miközben a karját jobbra tartja. Ez lehetővé teszi, hogy balra ugorjon. Most robbanásszerűen és oldalirányban ugorjon felfelé. Szállj le mindkét lábadra. Ismét guggoljon le a karjaival a bal oldalon, és ugorjon felfelé az ellenkező irányba. Folytassa a lehető legtöbb készletet.

7. Oldaltábla lábemeléssel:

legjobb gyakorlat a testzsír elvesztésére

Ez a pilates egy fejlett formája, amely hatékonyan oldja meg a testzsírt. Feküdjön a jobb oldalon, és emelje fel alsó testét a könyökével és a jobb alkarjával. Most emelje fel a csípőjét úgy, hogy a test egy vonalba kerüljön, és csak a jobb láb és a kéz érintse a talajt. Tartsa a bal kezét a csípőn, és nyújtsa a bal lábát a lehető legmagasabbra. Belégzés, kilégzés és ismétlés a másik oldalon.

8. Ugró guggolás:

15 perces zsírégető gyakorlatok

A guggolás ugrása egyszerű, de előnyös zsírégető gyakorlat nőknek és férfiaknak egyaránt. A guggolás ugrása a hagyományos guggolás egyik változata a testzsír könnyű olvasztásához. Álljon egyenesen egy szőnyegre úgy, hogy lába kissé távol legyen egymástól (körülbelül a vállak szélességében). Végezze el a rendszeres guggolásokat, majd minden erejével ugorjon fel. Amikor megérinti a padlót, engedje le a testét a szokásos guggoló helyzetbe. Ezzel egy ciklus befejeződik. Amikor az ugrás után leszállsz, fontos, hogy uralkodj a tested felett. Ugorjon is a teljes lábára, és ne csak a lábujjaira. Végezzen naponta 2-3 sorozat ugróguggolást, minden sorozatban 10 ismétléssel.

9. Ugró Jack:

20 perces zsírégető gyakorlatok

A jumping jack kiváló kardio gyakorlat, amely kiváló gyors zsírégető gyakorlatként működik. Álljon egyenesen úgy, hogy a lába együtt legyen, és a karjait tegye oldalra. Ugorjon fel, nyújtsa ki a lábát és emelje fel a karját. A földet úgy helyezze el, hogy a lábai kb. Végezzen 2-3 sorozatot, egyenként 10 ismétléssel.

Ezek a legjobb gyakorlatok a hasi zsír égetésére. Sőt, könnyedén elvégezheti őket otthona kényelmében, és tónusos testét fitogtathatja anélkül, hogy drága edzésekre lenne szüksége az edzőteremben..