9 legjobb combizom gyakorlat

Az emberek a világ minden tájáról vágynak egy fitt és egészséges testre. Mindenki úgy akar kinézni, mint egy hollywoodi híresség. De ennek a megjelenésnek a létrehozásához sok türelem és kemény munka szükséges. Manapság számos gyakorló rutin létezik, amelyek segítenek az egész test tonizálásában és alakításában; a hasától a karokig a vicces kinézetű szerelmi fogantyúkig. A közelmúltban a combizmok is szerepelnek. Tehát ha már alig várja, hogy megszabaduljon a petyhüdt és unalmas comboktól, akkor az itt található cikkben talál javaslatokat és útmutatásokat.

A legjobb combizom gyakorlatok

Egyszerű combizom gyakorlatok férfiaknak és nőknek:

1. Ugrás:

Kötél kihagyása

Az ugrálótevékenységek igazán jópofák, szórakoztatóak és izgalmasak, mivel felemelik a pulzusszámot, és a test különböző izomcsoportjain dolgoznak. Edzéshez használhat ugrókötelet vagy hasonló eszközt. Ez javítja az Ön mozgékonyságát, és csodálatos módon megmunkálja a combizmokat.

2. Walking Lunges:

Walking Lunges

A gyalogos ugrások elvégzéséhez álló helyzetéből előre kell lépnie egy lökésbe, csak egyik lábával úgy, hogy szinte érintse a talajt. Most tegye a másik lábával, és folytassa ezt egy teljes percig. Emelje fel a kezét a magasba a levegőbe, ha keményebbé szeretné tenni.

3. Visszaütések:

Rúgások

A visszarúgáshoz először egyenesen kell állnia. Ezután fogd a jobb lábadat és rúgj hátra, mintha becsapnád magad mögött az ajtót. Ez egy visszarúgásnak számítana. Most cserélheti a lábát, és újra rúghat. Ismételje meg ezt a gyakorlatot 20 -szor minden lábon, mielőtt befejezésnek nevezi.

4. Jó reggelt:

Jó reggelt

A jó reggeli gyakorlatokhoz súlyzóra lesz szüksége. Most tartsd magad mögött a súlyzót, és guggolj le. Ezt követően térjen vissza álló helyzetbe. Ismételje meg ezt a gyakorlatot, ahányszor csak tudja. Ez tonizálja a combizmokat és jó formát kölcsönöz.

5. Lépések:

Lépések

A lépések elvégzéséhez mindössze egy emelt felületre lesz szüksége. Egyszerűen lépjen fel a felszínre egyik lábával, miközben a másik lába automatikusan feljön mögötte, majd térjen vissza normál helyzetébe. Tegye ezt a másik lábával, és óvatosan növelje ütemét. Ezzel néhány héten belül nagyszerű eredményeket érhet el.

6. Súlyzó merev lábú vontatás:

Súlyzó merev lábú Deadlift

Ehhez fogjon két súlyzót, és tartsa egyenesen a hátát. Most engedje le, és hozza közel a súlyzókat a talajhoz. Tartsa a lábát olyan egyenesen, amennyire csak tudja, és amikor húzódást érez a combizmában, térjen vissza a semleges helyzetbe.

7. Híd:

Híd

A híd elkészítéséhez először nyújtsa ki a karját és a lábát. Ezután feküdjön a hátára, és hagyja, hogy a lábai a fenekéhez húzódjanak. Helyezze a lábát a földre. Hajlítsa meg a karját úgy, hogy a keze a válla felett legyen. Használd az erődet, és emeld fel a csípődet a padlóról. Döntse hátra a fejét, hogy a kezét nézze.

8. Előrehajlás:

Ülő előrehajlító póz

Az előrehajláshoz üljön a padlóra, és nyújtsa ki lábait közvetlenül maga előtt. Tartsa össze a lábát, és hajoljon előre úgy, hogy a feje a térdén legyen, vagy egy kicsit mögötte. Tartsa lenyomva 30 másodpercig, hogy visszatérjen a normál helyzetbe.

9. A combizom nyújtása:

A combizom nyújtása

A combizom nyújtásához feküdjön laposan a padlón, és emelje fel a jobb lábát. Fogja meg a combját, és hajlítsa meg a lábát. Kezdje el a nyújtást most. Mélyítse el a nyújtást és tartsa 30 másodpercig. Most váltsd a lábad.