9 legjobb tánc alapú fitnesz edzés férfiaknak és nőknek

A tánc már nem csak művészet; ez az egyik legkeresettebb szórakoztató fitness program. Mivel sok táncgyakorlat rendkívül magas energiaszintet igényel, bárki, aki igazán lelkes, és szeme van a kalandra és az izgalomra, jelentkezhet táncórára. Az élvezetekkel teli, intenzíven magas kardió edzésforma, az alább említett táncgyakorlatok segíthetnek fittebbé és egészségesebbé válni a megfelelő alakformálással. Olvasson tovább.

legjobb tánc edzések

A 9 legjobb táncos edzésprogram, amelyeket érdemes kipróbálni:

1. Hastánc:

hastánc gyakorlat

Az egyik legerotikusabb táncforma, a nők ezt magukévá tehetik egy tónusos, érzékiséget árasztó alakért. Ez a varázslatos hasremegés néven is ismert táncforma meglehetősen sokféle mellkasi tolást és intenzív csípőmozgást foglal magában. Mivel a hangsúly inkább az alsó hason van, ez segít a medence, a has és a mag megerősítésében és tonizálásában. Győződjön meg róla, hogy a legjobb eredmény érdekében képzi magát egy profi hastáncos alatt.

2. Zumba:

tánc fitness edzés

Ez egy nagy intenzitású kardioedzés, amely egyben izgalmas táncforma is. Ez a tánc segít az egész test tonizálásában, és magában foglalja a lassú és gyors lépések gyönyörű keverékét, mesésen koreografált ritmusban. Ahogy a tempó lassan felgyorsul, valóban érezni lehetett a lábujjaink melegségét és a testnek a ritmusra hangolását. Valóban, elképesztő élmény a tánc szerelmeseinek!

3. Flamenco:

tánc edzések otthon

Ennek a táncgyakorlatnak a középpontjában az erő, a rugalmasság és az előadó koordinációja áll. A Spanyolországból származó tipikus bélyegek harmonikusan kecses ritmusban izgalmas és energikus gyakorlási lehetőséget tesznek lehetővé. Nagyszerű választás azoknak, akik szeretik az aerob gyakorlatokat, irigylésre méltó csípővel, hassal, lábakkal és fenékkel..

4. Salsa:

salsa tánc edzés

Enyhe táncos forma, azoknak készült, akik lágy, mégis energikus mozgásformát szeretnének. Úgy érzi, mintha a padlón siklna, miközben a lábait a zene ritmusának megfelelően mozgatja. Tekintettel arra, hogy magas sarkú cipőn kell táncolni, nőknek csak akkor ajánlott, ha rendkívül magas egyensúlyi készségekkel és egyenlő mennyiségű állóképességgel rendelkeznek. Nagyszerű derékgyakorlati lehetőség, tanácsos azok számára, akik homokóra formát szeretnének. Ennek ellenére a hátfájást szenvedő nőknek tartózkodniuk kell ettől a táncformától.

5. Hip Hop:

hip -hop tánc edzés kezdőknek

Amerika utcáiról érkezve ez inkább egy kardioedzés. A szív gyorsabban ver, és előnyöket biztosít az aerob edzésből. Ugyanakkor ez a táncforma gyakorolható erős, tónusú combok, farizmok, borjak és karok birtoklására. Ahhoz, hogy ebből a táncformából a legtöbbet kihozza, próbálja gyakorolni a hip -hop táncot hetente kétszer vagy háromszor, megfelelő étrenddel és pihenéssel párosítva.

6. Burleszk:

tánc alapú edzések

Ez a táncgyakorlat jó kezdet lehet az újoncoknak. Ez egy rendkívül érzéki táncforma, amelynek célja, hogy rendkívül magas önbizalmat biztosítson az előadónak, különösen azért, mert az öltözködés időnként meglehetősen minimális. A fizikai előnyök – ringató magja, alja, karja, háta lesz, és ne felejtse el a lábakat.

7. Balett:

gyakorolja a táncot

Számos elegáns, hosszú mozdulatot magában foglaló táncforma ideális azok számára, akik jobb állóképességet szeretnének élvezni és izmaikat erősíteni. A hangsúly a pontosságon van. És mivel ebben a táncformában nagyfokú pontosság van, az előadó jobb összhangba, egyensúlyba és rugalmasságba kerül.

8. Swing tánc:

swing dance edzés

Szeretnél edzeni a pároddal? Ezután a swing tánc a megfelelő választás. Intenzíven energiagazdag táncforma, fantasztikus aerob edzés. A jobb légzés mellett ez ideális választás az egész test edzéséhez. Vitathatatlanul ez a legjobb választás a test megfelelő formázásához a partnerével.

9. Érintse meg a Tánc lehetőséget:

modern táncgyakorlatok

Ez a gyakorló forma előnyös az általános állóképesség és erő javítására. Ezenkívül az egyik legjobb zsírégető edzést végezheti el egy okos, tónusos testért. Bárki megtanulhatja; ilyen egyszerű és szórakoztató. Mivel a stepp tánc sok időzítést és ritmust tartalmaz, ez segít a kognitív képességek javításában is. A jobb térd, csípő és bokák érdekében azonnal koppintson az útra.

Tehát a fent említett táncgyakorlatok közül melyiket választja? Kezdje el táncolni az utat a jobb egészség érdekében.