15 divatos női téli felső, amely most felkapott

A téli éghajlat nem alkalmas arra, hogy stílusos és formatervezett ruhákat viseljen, amelyek minden fiatal lány és hölgy mögött meghúzódnak. De ez nem teljesen igaz, ez a cikk teljesen különböző ötleteket hoz fel, amelyekben a téli felsőt stílusosan lehet viselni.

A legújabb és aranyos téli felső kollekció hölgyeknek:

Itt felsoroljuk a 15 legjobb téli felsőt fiatal lányoknak és hölgyeknek, akik divatot és divatos téli felsőket keresnek.

1. Téli Kasmír nyomtatott felső:

Téli kasmír nyomtatott felső

A kasmír gyapjú minőségéről ismert, és téli viseletként a legmegfelelőbb. Az egyik legnépszerűbb téli ruha egy 3/4 ujjú felső tervezése, közepén nyomtatott formatervezéssel. Ez a fajta felső egy farmerrel az enyhe időjáráshoz tökéletes viselet.

2. Hosszú patchwork téli felső gallérral:

Hosszú patchwork téli felső gallérral

A téli hosszú felsők divatosak manapság egyedi megjelenésük miatt. A szövet Fleece anyagból készült, közepén patchwork zsebekkel. Foltvarrás hímzőmunkával vagy matricával, amely állatok, például macska, kutya vagy madár arcformáját képezi. A nyakkivágás garnitúra kialakítású, szálbeállítással.

3. Sima tervező magas nyakú gallér felső:

Sima tervező magas nyakú galléros téli felső

Ez a sima gyapjú pamut kombinált anyagból tökéletes viselet egy enyhén hideg napon a nők számára. A magas nyakú gallér kialakítása lefedi a nyakat, megvédi a torkot a hidegtől és a széltől. Ennek a designer viseletnek két párhuzamos futóruhája van, amelyek úgy néznek ki, mint egy virágszirom.

4. Hajtogatott téli kockás felső:

Pliszált téli kockás felső

A kockás anyag hasonló a gyapjúszövethez, de sokkal könnyebb és viszonylag költséghatékony. Ez a szövet jelentőségre tett szert a divatiparban azáltal, hogy különféle ruhákat tervez. Az ilyen típusú kockás felsőrészben az anyag felső része testhez simuló, és a csípőtájtól lefelé kitágul, amely hasonlít egy mini ruhára. Ez kombinálható hosszú kabáttal és farmerral.

5. Szőrméhez fűzött téli felsők:

Szőrmés téli felső

A szőr bolyhos anyag, amelyet ismerten használnak a téli ruhák tervezésében. Az egyik ilyen ruhaterv a téli felső. A sima gyapjú felsőrészhez kontraszt színű szőrme van rögzítve a nyak környékén, a felső oldalán és a felső alsó határán. Ez a fajta kialakítás több meleget ad, mint a szokásos polár felső.

6. Csepp nyakú téli felsők:

Csepp nyakú téli felső

Ebben a típusú felsőben két vagy három gyapjú anyagból készült anyag van kollázsolva, hogy teljes ujjú felsőt képezzen. Ennek a kialakításnak a legszembetűnőbb tulajdonsága az eső nyakú kialakítás, amely hullámos módon görbül le. Ezt a típusú felsőt a legjobb viselni egy üzleti partin egy farmerral. Ez a leeső nyakú kialakítás a legalkalmasabb a kis és közepes testalkathoz.

7. Teljes vállig érő téli felsőrészek:

Off Váll teljes ujjú téli felső

Ez a gyapjú anyagból készült vállon kívüli felső a legkényelmesebb és elnyeli az izzadságot. Ahhoz, hogy vonzóbb megjelenést biztosítson, a vállon kívüli nyak köpenyes kialakítással rendelkezik, amely extra anyagréteggel fut körbe a test felső részén. Az ujjú női téli felsők teljes kéztípusúak, amelyek összeszűkülnek a boka környékén.

8. Horgolt tervezésű téli felsők:

Horgolt tervezésű téli felső

A horgolt dizájn sok korosztály számára kedvelt dizájn, fonalból készült, ez a fajta felső maga is elkészíthető otthon. Mivel időre és energiára van szükség az ilyen felső tervezéséhez, könnyebb a boltból válogatni. A horgolt dizájn nem rendelkezik folyamatos kialakítással, ami helyet teremt a kialakítás között, ami kevésbé sűrűvé teszi, és könnyebben engedi a légáramlást a kötött felsőhöz képest, elkerülve, hogy jobb viselni egy tartálytetőt, majd hozzáadni egy téli réteget tegyél rá egy rövidnadrágot vagy farmert.

9. Hosszú tunika görgős galléros téli felsők:

Hosszú tunika görgős galléros téli felső

Ez a legjobb téli felső a hölgyeknek egy hideg napon. Ennek előállításához használt anyag egy vastag gyapjúszövet, amelyet egy laza felsőrészbe varrnak, amelyet úgy lehet viselni, hogy a tetejét a fej fölé tolja. A kezek kiugró kialakításúak, és a nyakörvet kinyitják. Mivel nem oldalsó öltések, ez a fajta felső póló vagy póló tetején viselhető. Ez a tunika kialakítás hasonló a kúszó design ruhákhoz.

10. Állati nyomatú gyapjú téli felsők:

Állati nyomtatású gyapjú téli felső

Ez az állati nyomtatású felső a legjobb téli felső egy lány számára, általában téli szezonban viselhető felső. Mivel vastag gyapjú anyagból készül, ez a felsőrész kombinálható motoros dzsekivel és farmerral, hogy alkalmi szabadtéri találkozót tarthasson barátaival.

11. Kötött téli terménytopok:

Kötött téli termény felső

A termő felsők téli viseletű felsők, amelyeket gyakrabban viselnek fiatal lányok, divatos és divatos kilátásai miatt. A termés felső része általában a csípővonal fölé esik. A lányok illeszkednek a crop topokhoz magas derék egyenes farmerhez vagy mini szoknyához egy pár csizmával. Ez a derékközépig érő felső tiszta gyapjú anyagból készült, szorosan csomagolt formába kötött, amely kabát nélkül is jó meleget biztosít.

12. Átlós varrás téli felsők:

Átlós varrás téli felső

Ez a fajta téli felső a nők számára egyedi, és más mintát hoz létre a szokásos téli felsőtől. Az itt használt anyag vastag, fényes, fakó színű a bársony anyagomból. A felső varrásával létrehozott különbség az, hogy az egyik oldal alsó végétől átlósan áthaladó varratvonal középen kereszteződik, és a váll másik oldalán ér véget. A nyakkivágás zárt kialakítású, amely segít megvédeni a torkot a hideg időjárástól.

13. Kötött felső csipke ujjal:

Kötött felső csipke ujjal

A sima kötött gyapjú felső a téli szezonban mindig az első ruhaminta, hogy kellemesebb megjelenést kölcsönözhessen az ujjaknak csipke anyagból. A csipke színe vagy hasonló lehet a felső színhez, vagy kontrasztos színű. A típusok bármelyike ​​elérhető a piacon. A nyakkivágás általában kerek.

14. Sima kockás felső szakadt ujjakkal:

Sima kockás felső szakadt ujjakkal

A kockás anyagok könnyűek, mégis jelentős melegséget kölcsönöznek hideg időben. Ez a sima kockás anyagú felső dizájnos ujjakkal van kiemelve. Számos azonos méretű vágásuk van, amelyek kivágott formát alkotnak, és feltárják a bőrt a vágások között, ami manapság a leggyakoribb kialakítás. Ezt a fajta felső telet egy pasas farmerrel vagy egy szakadt, karcsú farmerral együtt viselik.

15. Horgolt téli termény felső:

Horgolt téli termény felső

Ez a horgolt termény felső a fiatal tinédzser lányok egyik leggyakrabban használt téli felsőruhája, mivel különleges kialakítása fonalszövetből készült, amely vastagságot ad a felsőrésznek, de varrásmintája miatt számos rés van közöttük . Ez a felsőrész teljes ujjú, ugyanabból a fonalból készült. A lányok egy sötét tartótophoz és egy horgolt téli terményhez illhetnek, ami hűvös megjelenést kölcsönöz.

Miért gondol még arra, hogy télen ruhát vásároljon ?? Ideje felkeresni az üzleteket, és kiválasztania a fent felsorolt ​​15 legjobb téli felső közül egyet, és farmernadrággal vagy szoknyával párosítania, amikor kipróbálásra indul, és élvezi a téli vakációt a színes kötött vagy horgolt dizájn felső megjelenítésével, és élvezze a szelfizési időt mosoly!!