9 legújabb Flutter Top kollekció különböző stílusú nőknek

A felsők különböző formájúak, méretűek, kivitelűek, színűek, stb. Minden lány szeretné, hogy legyen egy lebegő felsője. Gyönyörű és teljesen más megjelenést kölcsönöz. A felső kivágása és formája vonzóbbá és lenyűgözőbbé teszi. Különböző stílusokban viselhető.

Legújabb és lenyűgöző flörtölő felsők nőknek:

A lebegő felsők nagyon elegánsak és csodálatos megjelenést kölcsönöznek. A lebegő felsők divatosak és örökzöldek. Sokféleképpen viselhetők; néhányat az alábbiakban sorolunk fel.

1. Hosszú ujjú csapkodó felső:

Hosszú ujjú flörtölő felső

Ez a női flitteres felső hosszú ujjú. Az egyedi formán kívül hosszú, lebegő ujjú is. Hosszú szoknyával, rövid nadrággal vagy hosszú nadrággal is viselhető. A felső laza hosszú nadrágon is jól mutat. Nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz viseléskor.

2. Flutter hüvely Crop Top:

Flutter hüvely Crop Top

Ez a fehér lebegő ujjú felső rövid alakú és méretű. Ismert termés felső és általában sovány, testhez illeszkedő. Aranyos megjelenést kölcsönöz viseléskor, és kicsi vagy hosszú nadrággal is viselhető. A tetején lévő sallangok divatos megjelenést kölcsönöznek. Alkalmi ruhákhoz a legalkalmasabb.

3. Kereszt a Flutter Top felett:

Cross Over Flutter Top

Ez a lebegő felső kereszt stílusú. A nyak többnyire kereszt stílusú. Más megjelenést kölcsönöz, mint a többi lebegő felső. A cross over stílus teljesen megváltoztatja a megjelenést, mint egy egyszerű flutter felső. Vékony alakú, és jól néz ki egy alkalmi ruhán.

4. Halter Flutter Top:

Kötőfék flutter felső

Egy másik stílus a lebegő felsők mintájában a kötőfék nyakú megjelenés. A nagy méretű felső jól néz ki hosszú szoknyával vagy hosszú nadrággal. Nagyon elegáns és teljesen megváltoztatja a megjelenést. Alkalmi megjelenést kölcsönöz, és mindennapi viseletben is viselhető. A felső rész nyitott és laza.

5. Vállon kívüli csapkodó felső:

Vállon kívüli csapkodó felső

A vállon kívüli lebegő felsők leginkább a vágásuk miatt divatosak. Vállvágásuk van, ami miatt másképp néznek ki, mint a többi felső, és nagyon lányos megjelenést kölcsönöz viseléskor. Ezek a felsők viselhetők hosszú nadrággal, rövid nadrággal, hosszú szoknyával, rövid szoknyával stb..

6. Flutter Sleeve Top:

Flutter ujjú felső

A felsőrész nagyon egyszerű, és félig lebegő hüvelyekkel rendelkezik. A felső többi része egyszerű. Farmerrel hordható. Ez a női lebegő ujjú felső alkalmi megjelenést kölcsönöz. Egyszerűsége miatt napi viseletként is viselhető. Jól néz ki a lányokon, és soha nem megy ki a divatból.

7. V-nyakú Flutter Top:

V-nyakú lebegő felső

Ez egy másik típusú fekete lebegő ujjú felső. V-nyakú és pántos. Viselése csábító megjelenést kölcsönöz. A felső hossza lehet rövid vagy hosszú. Rövid felsőknél a legjobban hosszú nadrággal vagy szoknyával néz ki. Hosszú felsőknél pedig a rövid vagy hosszú nadrágokkal néz ki a legjobban. Alkalmi ruhák és parti viseletek is lehetnek, attól függően, hogy hogyan választottad ki az öltözködést.

8. Alkalmi Flutter Top:

Alkalmi Flutter Top

Ez a legelemibb flutter felső típus. Nagyon alkalmi, és napi viseletként is viselhető. Ez egy laza felső, és sok sallang van rajta. A legjobban illik olyan oksági ruhákhoz, mint a farmer, és aranyos megjelenést kölcsönöz viseléskor. A felső része nem illeszkedik a bőrhöz, és nagyon kényelmes viselet.

9. Velvet Flutter Top:

Velvet Flutter Top

A bársony olyan anyag, amely felderíti minden vele készült ruhadarabot. Ez a bársony csapkodó felső nagyon elbűvölőnek, elegánsnak tűnik, és alkalmas partikra és alkalmakra. Ez megint egy vállon kívüli felső, de jól néz ki. Csábító megjelenést kölcsönöz, és nagyon kényelmes viselet, és jól illik hosszú nadrághoz vagy vékony nadrághoz.

Különféle típusú lebegő felsők léteznek. Különböző stílusokkal, mintákkal viselhetők. A design és stílus megválasztása az Ön választásától függ. Friss megjelenést kölcsönöznek és olyan elegáns viselet. Próbáld ki őket, nézd meg másképp.