9 Felkapott, leválasztott alákínálat férfiaknak

Ezúttal új hajvágást szeretne? Döntött a leválasztott, alulvágott frizurák mellett, de zavart, hogy melyiket válasszon? Semmiség. Összefoglaltuk a legjobb és legnépszerűbb leválasztott alákínálások minden apró részletét, amire gondolhat. Ezek a hajvágások nemcsak új személyiséget hoznak létre benned, hanem új stílust is.

A legjobb leválasztott alulvágások férfiaknak képekkel:

Nézzük meg a legjobb 9 leválasztott, alulvágott frizurát, amelyek 2021 -ben felkapottak.

1. Hűvös rendetlen Pompadour Undercut:

Hűvös rendetlen Pompadour Undercut

Ez egy nagyon szép megjelenésű, levágott, alulvágott frizura, akárhogyan nézzük. A fej oldalsó része mérsékelten fakó, a felső haj pompadour mintával van kialakítva. Ez az alulvágott leválasztott frizura kissé rendetlennek tűnhet, de valóban nagyon stílusos és hűvös is.

2. Visszavágott alámetszés:

Visszacsípett Undercut

Ennek az alulvágott frizurának jól néz ki a leválasztott alámetszése, amely összhangban áll a frizura többi részével. Az oldalak nagyon halványak, míg a tetejét fésülte a nagyszerű vágott hajvágásért. Ez a vágás határozottan bátor és bájos. Ez a frizura szakállal is remekül fog kinézni.

3. Rendetlen texturált Quiff:

Rendetlen texturált Quiff

Ez egy nagyon lendületes megjelenésű férfi leválasztott alámetszés. Az oldalak közepesen magas kopasz halványodással rendelkeznek, míg a haj felső részét quiff típusú hajmintává stilizálták. A hajvágás mindenképpen törődést igényel, hogy a helyén maradjon. Hajkészítmények használata ajánlott annak fenntartása érdekében, ami nagyon könnyen tönkremehet. Az egész vágás teljesen rendetlen érzést kelt.

4. Oldalsó fésű az alulvágás felett:

Oldalsó fésű alulvágott

Ha lekapcsolt, alulvágott hajvágást keres, akkor megtalálta a tökéleteset. Itt a fej oldalai alacsony fakulással rendelkeznek, a csúcs felé keskenyednek, ahol a hajat mérsékelten hosszú tartják, és az oldalsó rész segítségével balra vagy jobbra húzzák. A hajvágás különösen jól néz ki, ha színezi a haját és szép szakálla van.

5. Klasszikus visszavágott alulvágás:

Klasszikus Slicked Back Undercut

Ez a rövid, leválasztott alámetszés rövid elhalványulást tartalmaz az oldalakon, ha a fej a fülek felett van, míg a fej felső részén klasszikus megjelenésű, hátra vágott hajvágás található. A felső hajvágás elölről hátrafelé halad, és teljesen félelmetes frizurát biztosít. A haj nagyon finomnak és elegánsnak tűnik.

6. Csiszolt hátsó alámetszés:

Csiszolt hátú alulvágott

Ha egy leválasztott, alulvágott férfi frizurát keres, akkor nézze meg ezt a szálcsiszolt stílust. Ez a frizura magában foglalja a bőr elhalványulását a fej oldalán, igazán hosszú szőrrel a tetején, hát felé ecsetelve, szép, terjedelmes megjelenés érdekében. Különféle hajtermékeket vagy hajfúvót használhat a haj mennyiségének és textúrájának növelésére.

7. Leválasztott aljvágás hosszú göndör hajjal:

Leválasztott alámetszés, hosszú göndör hajjal

Ez egy hosszú, leválasztott alulvágott frizura. Ennek a hajvágásnak a kifakult oldalai zümmögnek, a bőr valóban elhalványul, és a teteje nagyon hosszú rendetlen frizura. Ez tökéletes azok számára, akik göndör frizurával rendelkeznek. A vágás kissé rendetlennek tűnik, és a hajat naponta gondozni kell, hogy ne legyen szennyeződés és por.

8. Rendetlen és tüskés leválasztott alávágás:

Rendetlen és tüskés leválasztott Undercut

Ez egy fantasztikus megjelenésű, lecsatolt ázsiai frizura. Ez a hajvágás kopasz, fakó oldalsó megjelenést kölcsönöz, míg a felső haj rendetlen és tüskés állapotban van. Valóban nagyon egyedi megjelenésű, és ez a frizura adja a végső ázsiai megjelenést. Ez a vágás nagyon szép, de nagyon kifinomult.

9. Pomp Hawk Undercut:

Pomp Hawk Undercut

Ha leválasztott, alulvágott oldalsó frizurákat keres, akkor próbálja ki ezt. Ez a hajvágás teljesen kifakult oldalakat ad egy oldalsó résszel, amely segít létrehozni a felső hajat teljesen Mohawk stílusban, kombinálva a pompadour jellemzőivel. A hajvágás nagyon tiszta és vonzó is. Biztosan megfordul néhány fejjel. A haj színe szerint is színezhető.

A leválasztott alámetszett frizurák napról napra egyre népszerűbbek. És ezért mindent meg kell tennie az új típusú hajvágásokkal kapcsolatban. Legyen az pompadour stílus vagy a csiszolt hát stílus – mindent megkaphat. Ez a lista mindegyikre kiterjed, így nem kell.