9 legjobb frizura vékony hajú férfiaknak

A férfiak körében nagyon gyakori a vékony haj, mivel nem minden férfinak van vastag és sűrű haja. Tehát a vékony hajú férfiak időnként azt gondolhatják, hogy nincs sok tennivaló a hajukkal, vagy nincs sok lehetőségük a stílus kipróbálására. Ez a gondolkodás nem biztos, hogy igaz. Az alábbiakban néhány olyan stílusot talál, amelyeket kipróbálhat a vékony hajra.

Legújabb és stílusos frizurák vékony hajú férfiaknak:

Nézzük meg a 9 legjobb frizurát a vékony hajú férfiak számára.

1. Rövid vágás élénk Quiff -szel:

frizurák vékony hajú férfiaknak

Ha vékony haja van, akkor választhat a rövid hajvágás mellett, idegesen. Kipróbálhat egy másik trükköt is erre a rövid vágásra. Egyszerűen próbálja fehéríteni a végeket, amelyek optikai csalódásként működnek. Ily módon a sötét gyökerek haja vastagabbnak tűnik, így a haj vastagnak tűnik.

2. Visszahúzódó hajszálvágás:

Férfi frizura vékony hajjal2

Abban az esetben, ha a haja normális sűrűségű, de elkezdett hanyatlani, próbálkozzon közepesen rövid hajvágással. Vágja le hegyesen a homlokát, hogy kissé oldalirányú legyen- akárcsak Ewan McGregoré. Egy másik lehetőség, amelyet fontolóra vehet, a buzz vágás viselése. Ehhez biztosan szüksége lesz egy stylistra. Megfontolhatja a gél alkalmazását is, hogy a stílus a helyén legyen.

3. Rövid borotvált:

Férfi frizura vékony hajjal3

A borotvált kivitel változatlanul és mindenkor stílusosan működik, és azonnal megragadja a tekintetet. Vigyen fel néhány gélt és fésülje ki, majd fújja felfelé a száraz hajat. A stílus és a magabiztosság a megjelenés két összetevője.

4. Tüskés rocksztár:

Férfi frizura vékony hajjal4

A tüskés frizura nagyszerű módja annak, hogy vizuális volument adjon a hajának. Matthew Bellamy ötvözi a kreatív zűrzavart a tetején, és elegáns halántékával rövid, életerős quaff. Géllel ragyogó és tiszta megjelenésért.

5. Szép Preppy frizura oldalsó résszel:

Férfi frizura vékony hajjal5

Ha vékony haja van, de vékony az arca, akkor próbálja ki ezt. Ez a stílus kiemeli az arccsontodat és az erős állkapocsodat. Ez nagyon férfiasnak és formálisnak tűnik. Használhat hajzselét, hogy ragyogjon, és hagyja a helyén lenni.

6. Texturált felső:

Férfi frizura vékony hajjal6

Ha telt és finom haja van, ez a megjelenés a legmegfelelőbb, mivel a textúrát használja előnyeként.

7. Visszacsípve:

Férfi frizura vékony hajjal7

Ha hosszú haja van, akkor miért nem a hátsó ecsetet választja, és géllel vagy krémmel formázza, hogy letisztult és stílusos megjelenést kapjon. Ez jól megy egyenletes oldalsó elválasztással vagy csak a hátsó ecseteléssel közvetlenül a korona területéről. Ez sokkal hasznosabb, ha a haj egyes részei visszahúzódnak, mivel segít elfedni a kopasz foltot.

8. Shag:

Férfi frizura vékony hajjal8

Ha már megállapította, hogy a haja elvékonyodik, fontolja meg az ágyfejnek vagy bozontos vágásnak is nevezett rétegeket. Ennek elöl hosszú haja lesz, amely a homlokára esik, és hátul közepes hosszúságú. Használjon formázó gélt, és rendezetlen megjelenést kölcsönöz. Ez elvonja a figyelmet a ritkuló hajadról. Ez egy álcázás vékony hajra.

9. Buzz Cut:

Férfi frizura vékony hajjal9

A frizura minden korosztály számára készült, arca vágott, és minden alkalomra jól áll. Ez egy alacsony karbantartási stílus, mivel otthon is megteheti stylist, formázó gél vagy krém nélkül. Vágja le az oldalakat és a hátat, és vastagabb sörényt a tetején.