25 nyeste flisedesign til hall med billeder i 2021

En hall er det område af huset, der normalt samler hele din familie, hvad enten det er til mad, lektier eller bare slapper af. Det repræsenterer din personlighed i fliserne til væg og gulve, og det definerer atmosfæren for de fleste af dine aktiviteter i løbet af dagen, til arbejde eller rekreation. Der er mange forskellige typer flisedesign til hall eller stue. Tag dig god tid til at vælge det nyeste flisedesign til din hall eller stue efter at have vurderet indretningen og vægfarven, da det dikterer rummets stemning. Det er nødvendigt at huske på, at gulvfliserne også matcher vægfliserne for at give en mere hyggelig følelse af dit hjem.

Bedste flisedesign til hall

Valg af de bedste fliser til stue eller hal:

Vælg fliserne i henhold til husets område. Gulvfliserne bør vælges omhyggeligt i områder med høj bevægelse som køkkenet og gangen. Vægfliserne skal vælges i henhold til gulvfliserne og bør ikke kollidere eller overmande dem og bør skabe en behagelig atmosfære generelt.

 • Vælg holdbare og modstandsdygtige fliser for at undgå for mange vedligeholdelsesomkostninger.
 • Foretrækker de ridsebestandige og pletbestandige sorter, især hvis du har børn i dit hus.
 • Vælg dem, der er relativt lette at rengøre til problemfri vedligeholdelse

Bedste flisedesign til hall i Indien:

Her er vores 25 enkle og moderne flisedesign til hall eller stue, der giver dig tiltrængte ideer, mens du designer dit hjem.

1. Indvendige vægfliser til hall:

Indvendige vægfliser til stue

Tilføj varme og charme til dit hjem med disse farvede mosaikvægfliser. De fås i forskellige farver og nuancer og kan kombineres i forskellige udseende for at give et moderne look til gangen eller boligarealet. Med minimalistiske og kontrastfyldte møbler kan disse vægfliser ændre hele dit huss udseende.

 • Fordele: Disse fliser er holdbare og har en lang levetid.
 • Ulemper: Det kan vise sig at være udfordrende at vedligeholde og rengøre dem. Lidt dyrt.

2. Designer fliser til stue:

Designer fliser til stue

Denne fantastiske moderne indretning viser polerede marmorfliser både til gulvet og væggen for at skabe en fantastisk effekt! Her er interiøret udført i nuancer af hvidt og sort, og de matchende møbler tilføjer en ekstra portion charme til det. Denne model kan tilpasses med forskellige farver og designs og matches med møblerne for at skabe et smukt og moderne look.

 • Fordele: Ret let at vedligeholde. Det er også let at rengøre disse fliser med bare sæbe og vand.
 • Ulemper: Undlad at bruge hårde kemikalier til at rengøre overfladen, da den let pletter. Lidt på den dyrere side.

3. Højdefliser til stue:

Højdefliser til stue

Skift atmosfæren i din stue/hall med det nyeste elevationsvægflisedesign. De bruges normalt som en erstatning for natursten. Disse fliser tilføjer et strejf af luksus og ynde til området med sit rustikke udseende. De fås i forskellige designs og farver.

 • Fordele: Flere unikke designs er tilgængelige på markedet. Ultimativ styrke og holdbarhed. Let tilgængelig. Reducer vedligeholdelsesomkostningerne i forhold til natursten.
 • Ulemper: De mørkere farvevarianter kan få området til at se kedeligt ud. Dyrt.

4. Halfliser med kant:

Halfliser med kant

Tilføj en ekstra kant til dit værelse indretning ved at tilføje en elegant kant til dit gulv. Kantfliser giver den perfekte finish til det flisebelagte område i din hall eller stue. Der findes forskellige typer kantfliser afhængigt af gulvtypen, f.eks. Keramik, granit osv. Billedet her er af granitfliser med diamantformede fliser færdig med en dobbelt kant af små firkantede fliser.

 • Fordele: De fremhæver indretningen af ​​dit værelse med iøjnefaldende detaljer.
 • Ulemper: Kan øge konstruktionsomkostningerne, da de er prissat højere end standard indlægsfliser.

5. Italienske fliser til stuen:

Italienske fliser til stuen

Italienske fliser betragtes som de bedste ildfaste fliser i verden. De hjælper med at dæmpe ilden i tilfælde af en ulykke ved at stoppe spredningen. De er ganske attraktive og fås i en lang række designs, nuancer og farver. De er smukke, med en slank og blank finish.

 • Fordele: De er miljøvenlige og lette at rengøre. Overfladen er glat færdig og godt poleret og ganske holdbar.
 • Ulemper: Kræver installation af eksperter, da den er tilbøjelig til revner. Lakken falmer med tiden, og derfor må der ikke bruges hårde rengøringskemikalier på overfladen.

6. Moderne fliser til hall:

Moderne fliser til stuen

Dette gulvflisedesign med lyse pastelfarver i forskellige nuancer tilføjer et moderne præg til din stue. Disse fliser fås i forskellige farver og designs, hver nuance mere unik end den anden. De kan blandes og matches sammen for at skabe en kølig effekt.

 • Fordele: Disse fliser er holdbare og ridsefast. Let at vedligeholde og rengøre.
 • Ulemper: Pletter let. Disse fliser kræver hyppig rengøring og vedligeholdelse. Lidt tungt på lommen.

7. Maleriske vægfliser til stue:

Vægfliser til stue

Disse stilfulde betonvægfliser giver et ikonisk vintage -look til dit hjem. Disse fliser i forskellige nuancer af hvidt og gråt skaber en udsøgt stemning i din stue, og når de kombineres med kontrastmøbler, som vist ovenfor, vil det helt sikkert blive et hit hos alle. En lang række nuancer og mønstre er tilgængelige i disse fliser og kan tilpasses efter ønske.

 • Fordele: De er holdbare. Let at vedligeholde. Miljøvenlig. Utrolig stilfuld og overkommelig også.
 • Ulemper: Eventuelle spild eller pletter skal straks ryddes op for at forhindre permanent skade. Der er risiko for revner med vand eller kraftig brug.

8. Gulvflisedesign til hall:

Gulvfliser Design til stue badekararmatur med bruser Kontordekorationsbilleder

Disse ekstra store fliser kan bruges til at pifte din stue eller hal op for at skabe en unik rummelig atmosfære. De fås i et stort udvalg af farver og designs og tilpasses til at skabe et gulv, der er unikt for dit hjem. De har en blank finish, og trækanterne matcher træpladen og vitrineskabet i den givne stue. Bland og match for at skabe et moderne look i dit hjem.

 • Fordele: Disse fliser er ret lette at vedligeholde og rengøre. Ekstremt holdbar og ridsefast.
 • Ulemper: Disse fliser kan let plette. Derfor skal de helst vaskes med sæbe og vand eller milde rengøringsmidler.

9. Beige gulvfliser til stue:

Beige gulvfliser stue

Disse fliser med en let, lidt udvasket farve og tekstur vil helt sikkert blive et hit hos folk, der elsker moderne interiør. Disse fliser er poleret og har et elegant og blankt udseende. Du kan matche dine møbler i pastelfarver for at skabe et slankt og stilfuldt rum, der ser ultramoderne ud.

 • Fordele: Disse fliser er holdbare og lette at rengøre og vedligeholde. Et stort udvalg af clours og designs er tilgængelige og kan tilpasses til dit valg.
 • Ulemper: Lidt på den dyre side. Pletter hurtigt og kræver regelmæssig rengøring. Disse fliser kan også være ret glatte.

10. Grå fliser til hall:

Grå fliser til stuen

Grå kan være den nye sort inden for interiørdesign, dvs. den nyeste trendy farve i fliser. Disse mørkegrå fliser passer ind i enhver stil og forbedrer enhver indstilling. Nuancerne kan variere fra aske til polerede toner, og de fås i en lang række mønstre og designs. Ved at kombinere disse mørkegrå væg- og gulvfliser med moderne slanke og klassiske møbler vil dit hjem få den opgradering, det har brug for.

 • Fordele: Disse er holdbare og ridse- og pletbestandige. Let at vedligeholde og rengøre.
 • Ulemper: Disse kan blokere lys og give rummet en mørk stemning. At lave både væg og gulv i de samme fliser kan være lidt tungt på lommen.

11. Maroon fliser til stue:

Maroon fliser til stue

Maroon er en nuance af rød, som er kendt for at være farven på spænding og lidenskab. Det giver en varm, levende og dejlig glød til stuen. Det er også en stimulerende farve, og derfor bruges den i sociale rum for at gøre rummet mere livligt og fascinerende. Designet her simulerer et trægulv med ujævne rektangler tegnet på det.

 • Fordele: Flere nuancer af rødbrun er tilgængelige på markedet, hvilket er ganske interessant at se på. Da det er en ganske mørk farve, pletter det ikke let og er let at rengøre. Det er plet- og ridsefast. Det er også ret holdbart.
 • Ulemper: Det skal være parret med lysere møbler og vægge, ellers kan hele effekten være ganske overvældende. Det kan være lidt dyrt, afhængigt af den nuance af rødbrun, du vil anskaffe.

12. victorianske gulvfliser til hall:

nyeste flisedesign til stue

Viktorianske gulvfliser er et stedsegrønt koncept og bruges af flere familier til at forbedre udseendet af deres stue eller hal. Det bedste er, at du kan bruge et eksklusivt antal fliser til at lyse dit gulv op med dette elegante koncept. Mønstrene i dette vintage design har gjort et comeback i nyere tid, med flere farver og designs til rådighed.

 • Fordele: Kom i en række designs og nuancer, og så har du mange muligheder at vælge imellem. De holder længe og er holdbare. De er lette at vedligeholde og rengøre.
 • Ulemper: Begrænsede designs og farvevarianter er tilgængelige og er for det meste begrænset til kontroller og firkanter.

13. Poleret & Groomed Granit Fliser Design For Hall:

bedste haller

Dette polerede og glaserede granitgulv med aske og sorte fliser er en absolut skønhed, når den bruges til din hal. Disse elegante fliser kan være et eksklusivt antal mellemstore fliser, der lyser din sal betydeligt op med en klassisk glans. De kan bruges i forskellige mønstre og kombinationer for at skabe en fantastisk effekt i din hal.

 • Fordele: De giver elegance og fås i en lang række farver og designs. De er både fedt- og pletbestandige. De er lette at vedligeholde og kan rengøres med sæbe hver uge for at bevare glansen. De er utroligt holdbare.
 • Ulemper: Det er ikke en vedvarende ressource og derfor ikke miljøvenlig.

14. Matte Finish Wall Fliser Design:

indiske fliser design til hall

Hvis du vil have en tilbagevenden til en svunden tid, hvad er så bedre end dette flotte matte design til din hall og stue? Fliserne i vægdesignet er en absolut bedøvelse og kan også matche enhver gulvflisefarve og møbler for at forbedre udseendet af din hall. Hvis du er fan af mat finish, er dette design noget for dig !!

 • Fordele: De giver området et elegant udseende og ser ret maleriske ud. De giver et rustikt udseende og tåler slid. De er også skridsikre.
 • Ulemper: Matt finish fliser er dyre. De giver også et kedeligt kig på området generelt.

15. Spansk Checks Hall Fliser:

husets fliser

Hvad er bedre end at have et elegant og klassisk gulvflisedesign til din hall, og dette design er et vidnesbyrd om det faktum. Den spanske kontrol kommer naturligt i sort og hvid, men den kan også laves i enhver anden farve. Disse fliser kan også blandes og matches i forskellige størrelser og former for at skabe en fantastisk stemning i din stue eller hal.

 • Fordele: De er fremstillet af ler og keramik og håndlavet. Derfor er flisen holdbar og tåler slid i meget lang tid.
 • Ulemper: Slet ikke lommevenlig. Medmindre du har budget til at bygge et hus, der ligner et palads!

16. Tæppefliser til hall:

moderne fliser til stuen

Tæppefliser er ekstra store versioner af konventionelle hall-fliser. Brug dette design til at dække gulvet i dit halrumsgulv for at skabe et glimrende miljø for dit hjem. Tæppefliser findes i et væld af former og farver, så det er sjovt at vælge de rigtige størrelser og farver på fliser, der forvandler din hall fuldstændigt.

 • Fordele: De er en attraktiv, fleksibel at bruge og holdbar gulvmulighed for dig.
 • Ulemper: Disse fliser kan ikke bruges i din kælder eller i noget vandudsat område på grund af dets porøse natur. Når de er udsat for vand, bliver tæppefliser et stort rod og er svære at håndtere. At identificere en passende tæppeflise kan vise sig at være en ganske udfordring.

17. Fliser i træ til hall:

bedste fliser til stuen

Et af de vigtigste og mest populære midler til gulvfliser i dag, mursten i træstil, er virkelig en af ​​slagsen og et storslået layout til dit hjem. Fliserne giver en illusion om, at gulvet i dit hjem er lagdelt med mursten, der ligner træ. Fliser gør det godt at sætte vrangforestillinger i storhed i dit hjem.

 • Fordele: De tilføjer holdbarhed og elegance til enhver indstilling. De er vandtætte og tilbyder også optimal skridsikkerhed. Det kan vedligeholdes let og kan rengøres ubesværet. De indvendige mursten er dyrere end de udvendige.
 • Ulemper: De er bundet til at være ujævne. Selv med ekstrem omhu og indsats er de aldrig 100% lige. Mursten på den lodrette overflade er vandtætte. Dem på vandret kan dog blive beskadiget ved konstant udsættelse for vand. De er også meget tunge.

18. Flisetræsdesign til stuen:

flotte fliser til stuen

Flisetræ er det næste, der sker inden for flisebelægning og adskiller sig fra andre fliser ved tekstur, fornemmelse og udseende af fliserne. Det ligner en flise, der er lavet af træ, men det er det ikke! Virkelig en glimrende baggrund for dit hjem. Det kan være alt fra en porcelænsflise til en keramisk flise.

 • Fordele: Tilbyder førsteklasses holdbarhed. De er lette at vedligeholde og kræver minimal rengøring. De ekspanderer ikke eller revner og er ekstremt pletbestandige.
 • Ulemper: Lidt dyrt, og kan være kedeligt at se på.

19. 3D realistiske gulvfliser til hall:

nyeste flisedesign til hall

3D-realistiske gulve er den trendrige revolution i design af entrégulvfliser. Det ønskede billede af den ønskede farve vælges og ‘printes’ på gulvet. Disse giver en fantastisk finish og et blankt look til gulvet. Disse er også lavet med forskellige illusionsbilleder. Gulvet udføres først med standardmodellen, og derefter udskrives det med 3D-billeder.

 • Fordele: De er vandtætte og ekstremt holdbare. De er modstandsdygtige over for både varme og ultraviolette stråler. De er også skridsikre.
 • Ulemper: De er ret dyre, da gulvets størrelse vil have betydning for prisen, kombineret med det design du vælger, og kan lige så godt brænde et hul i lommen til de mere avancerede.

20. Custom Wall Mosaic Fliser Design:

hall fliser design billeder

Disse brugerdefinerede vægflisedesign er designet med et specifikt design i tankerne. Små mosaikfliser hænger sammen for at danne et mønster eller et billede afhængigt af temaet i stuen eller gangen. Forskellige mosaiksten og stykker i en lang række størrelser og farver er slået sammen for at få et færdigt billede. Disse bruges også til at skabe moderne abstrakte malerier på væggen. Disse flisedesign foretrækkes mest til nutidige og kunstneriske temaer.

 • Fordele: De brugerdefinerede vægge er normalt designet med den ønskede stil og materiale, hvilket betyder, at der ikke er nogen grænse for tilpasning i din ende.
 • Ulemper: Tager meget tid og kræver stor indsats. Dyrt, afhængigt af typen af ​​tema og det involverede område.

21. Geometriske fliser vægdesign:

bedste fliser til hall

Fliserne skæres til den ønskede geometriske form og passer sammen til et geometrisk mønster. Fliserne med kontrastfarver er valgt for at skabe en fantastisk effekt, der ændrer stemningen i hele rummet. Væggene er udført med enten blank eller mat finish.

 • Fordele: Disse fliser er ret holdbare. Der er forskellige designs at vælge imellem. Designene er ganske tilpasselige, elegante, men alligevel trendy.
 • Ulemper: De kan være lidt tunge på lommen og svære at vedligeholde. Vedligeholdelse varierer typisk med typen af ​​fliser, hvad enten det er granit eller marmor.

22. 3D -mønster vægpaneler:

stue fliser design

3D-vægfliserne til stuen lader dig slippe af med kedelige flade vægge og lader dig tilføje multidimensionalitet til dit rum. Dit ønskede mønster vælges, og træet og fliserne laves til 3-D fremspring og genskabes på din væg. Disse mønstre bruges enten til hele salen eller til at hæve en del af væggen.

 • Fordele: De kan tilføje den nødvendige bling til dit boligareal og hæve det. Der er ingen ende på udvalget af designs at vælge imellem.
 • Ulemper: Det er ret dyrt. Det kan være svært at finde forhandlere, der tilbyder unikke produkter, der kan tilpasses dine krav. Det kan også vise sig at være svært at vedligeholde.

23. Keramisk Living Hall Fliser Design:

fliser til stuen

Keramiske fliser er fremstillet af en blanding af ler ved høje temperaturer. Disse keramiske fliser findes i to varianter, glaserede og uglaserede. Glaserede keramiske fliser har en tynd glasur på, og er den foretrukne type blandt husstandene, fordi de er kendt for at holde årtier. Uglaserede eller teksturerede fliser har en let tekstur og er mindre blanke.

 • Fordele: Keramiske fliser er ekstremt holdbare og langtidsholdbare. En bred vifte af farver og nuancer er tilgængelige.
 • Ulemper: Keramiske fliser giver mindre fleksibilitet i design. De kan være vanskelige at vedligeholde og foretrækkes ikke til tung brug.

24. Laminatfliser til hall:

Design af fliser til hall

Laminat er et syntetisk gulvprodukt. Det er flerlags og smeltet med lamineringsprocessen i slutningen. Laminerede fliser er normalt lavet til at simulere træ, keramik eller sten og fås i forskellige klassiske farver. Det ser ganske elegant og stilfuldt ud.

 • Fordele: Laminerede gulve er holdbare. Den har en hård finish og er ridse- og pletbestandig. Det er let at vedligeholde og rengøre. Det er billigere end de materialer, det normalt simulerer (ægte sten eller træ osv.)
 • Ulemper: Det er lavet af genbrugs hårdttræ og er derfor ikke vandtæt. Det er dog modstandsdygtigt over for små spild.

25. Marmorfliser til hall:

fliser til hall

Marmorfliser er en af ​​de mest anvendte fliser i Indien. De giver et elegant og elegant look til gulvet. Forskellige farver af marmor bruges i dag til et moderne og urbant interiør. Det giver et look af luksus med en blank finish til et opgraderet og tiltalende gulv i dit boligareal eller din hal.

 • Fordele: Disse robuste sten har en glat tekstur og en kølig overflade og foretrækkes derfor hjemme. Let at vedligeholde, og glansen bevares også ved regelmæssig rengøring.
 • Ulemper: Det pletter let. Derfor bør den ikke rengøres med sure og hårde kemikalier. Dyrt, dog billigere end granit. Det kan være ret glat med vand.

Gangen er det første sted, enhver person, der kommer ind i hjemmet, ser, og det skaber stemning for hele huset. Det første indtryk bør altid være det bedste indtryk. Gulvfliserne og vægdesignene imponerer mest på beskueren. Gulvtypemodellerne og vægdesignerne vælges i henhold til brugerens komfort, og stuen med flisedesign vælges med det anvendte tema. Vis dit kreative talent og transformer interiøret i dit hus for at få det til at se fantastisk ud for din familie og gæster med fliserne til gulve og vægge til både stuen og gangen, som angivet ovenfor.