10 legjobb szódabikarbóna fogkrém, amit kipróbálhatsz

Mindannyian szeretjük a fehér fogakat, nem igaz? Annak érdekében, hogy a legjobb fehérítő fogakat kapjuk, gyakran számos megoldást és összetevőt használunk. De tudja, hogy a szódabikarbóna fogkrém az egyik legmegbízhatóbb forrás a kívánt fehérebb fogak eléréséhez? A szódabikarbóna hatékony összetevőnek bizonyul a fogak összes lehetséges foltjának eltávolításához, és így biztosítja a szükséges fényességet.

A szódabikarbóna pozitív erejének köszönhetően széles körben használják számos szájvízben és fogkrémben. A szódabikarbóna alapú fogkrém közelmúltbeli népszerűsége ennek egyértelmű bizonyítéka. A legtöbb ember teljesen a szódabikarbónára és annak termékeire támaszkodik, hogy leküzdje a szájhigiénés problémákat és fehérebb fogakat kapjon.

A legjobb szódabikarbónás fogkrémek:

Íme a legjobb természetes szódabikarbóna fogkrém, amelyet kipróbálhat:

1. Crest szódabikarbóna és peroxid fehérítő fogkrém:

A legjobb szódabikarbónás fogkrémek

Ez az egyik legjobb és legnépszerűbb szódabikarbóna fogkrém, amelyet a legtöbb ember kedvel. A szódabikarbóna mennyisége ebben a szódabikarbónás fogkrémben elegendő ahhoz, hogy megtisztítsa a fogakat és küzdjön a vezető szájproblémákkal.

A Crest az egyik legmegbízhatóbb név az iparágban, amikor különböző típusú fogkrémeket kell előállítani, amelyek minden vezető probléma ellen küzdhetnek. Így a márka fogkrémje szódabikarbónát használ, és így fehérebb fogakat eredményez, amelyek felderíthetik mosolyát.

2. Colgate szódabikarbóna és peroxid -fogkrém:

Colgate szódabikarbóna és peroxid -fogkrém

A Colgate ismert márka a különböző típusú fogkrémek tekintetében. Számos fogkrém opció található ezen a márkanév alatt. A szódabikarbóna fogkrém a márka egyik népszerű fogkrémje, amely a sárga fogak problémáját célozza meg. Ennek a fogkrémnek a fő koncentrációja a sárga fogak elleni küzdelem és a lepedék többségének eltávolítása.

A Colgate szódabikarbóna és sós fogkrémje teljesen támaszkodhat arra, hogy pillanatok alatt fehérebb fogakat kapjon. Ez is az egyik leginkább ajánlott fogkrém a fogorvosok és a szájszakértők körében.

3. Kar & Hammer fogkrém szódabikarbóna:

Kar & amp; Hammer fogkrém szódabikarbóna

Ennek a fogkrémnek az erőteljes, mégis gyengéd fehérítő oldata az, amibe beleszeret. Ez a fogkrém teljesen biztonságos a száj egészségének megőrzése érdekében. Ezenkívül a márka az egyik megbízható név az iparágban, így általában az emberek többsége részesíti előnyben, akik egyetlen hatékony és kényelmes megoldást keresnek.

Ennek a fogkrémnek az egyik észrevehető előnye a megfizethetőség. A fogkrémet a legtöbb ember könnyen megengedheti magának alacsony ára miatt. Ez azt jelenti, hogy a száj egészségének megőrzése nemcsak egyszerű, hanem kényelmes is.

4. Sensodyne szódabikarbóna fogkrém:

Sensodyne szódabikarbóna fogkrém

A Sensodyne egy népszerű márka, amely az érzékeny fogakkal kapcsolatos szájproblémákat célozza meg. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érje el az érzékeny fogakon, a Sensodyne fogkrémmel és szódabikarbónával érkezett, amelyek simán megoldják az érzékeny fogak problémáit. A fogkrémet úgy állítják elő, hogy felgyorsítja az érzékeny fogak helyreállítását, és fényesebbé és fényesebbé teszi őket.

A márkanév alatt található fogkrém könnyen támaszkodhat a kívánt eredmények megfizethető módon történő elérésére. Biztos lehet benne, hogy csak a kívánt eredményt fogja elérni a száj egészségének egyéb előnyeivel együtt.

5. Célja a friss mentafehérítő gél fogkrém szódabikarbónával:

Célja a friss menta fehérítő gél fogkrém szódabikarbónával

Nem lesz rossz, ha ezt a fogkrémet többfeladatosnak nevezzük, miközben szódabikarbónás fogkrém biztonságos megoldás. A fogfehérítés fokozásán és a lepedék eltávolításán kívül ezt a fogkrémet az üregek elleni küzdelemre használják. Igen, ezt a fogkrémet használhatja a fogüreg problémája ellen.

Ezenkívül a fogkrém menta íze megőrzi a szükséges frissességet a szájban, és hatékony eredményeket hoz a rossz lehelet problémájára. Ez a fogkrém tovább tisztítja, védi és erősíti a fogakat a mellékhatások rendkívül minimális kockázatával.

6. Red Seal természetes szódabikarbóna fogkrém:

Red Seal természetes szódabikarbóna fogkrém

Az ezen márkanév alatt található fogkrém egyszerűen a legjobb megoldást nyújtja a szódabikarbóna -peroxidos fogkrémhez. Ennek a fogkrémnek a koncentrációja olyan, hogy segít eltávolítani a foltokat a fogaktól, és kiegyensúlyozza az apró ételrészecskéket, amelyek a fogak közé ragadtak, és később üregeket okoznak.

Ez a fogkrém természetes összetevőket és olajokat is tartalmaz, amelyek tovább javítják a fogak szilárdságát, és egyéb előnyöket is biztosítanak a fogak megerősítéséhez. A szódabikarbóna kiegyensúlyozott mennyiségű jelenléte ebben a fogkrémben hatékony kiegészítője ennek a fogkrémnek.

7. Ultra Brite szódabikarbóna & Peroxid fogkrém:

Ultra Brite szódabikarbóna & amp; Peroxid fogkrém

Ez a fogkrém az egyik leginkább ajánlott termék azoknak, akik hosszú ideig foglalkoznak a fogfolt problémájával. Az ultra brite oldat és az összetevők koncentrációja segít a felhasználónak a lehető legjobb módon harcolni a rossz lehelet, a sárga fogak és a festett fogak problémája ellen.

A szódabikarbóna és a peroxidos fogkrém nemcsak segít eltávolítani a foltokat a fogakról, hanem segít megelőzni a foltok és lepedékek kialakulását a fogakon. Ez a fogkrém megfizethető áron kapható, így bárki használhatja, akinek szüksége van rá.

8. Tom’s Soda Soda természetes fluoridos fogkrém:

Tom's Soda Soda természetes fluoridos fogkrém

Ez a fogkrém tökéletes egyensúlyt teremt a természetes összetevők és a szájüregi problémák elleni küzdelem tudományos módszere, valamint a kívánt eredmények elérése között. A márka a gyermekek szódabikarbónás fogkrémének egyik megbízható márkája, és így nagyszámú közönséggel rendelkezik. Nem csak a felnőttek szájhigiénés igényeit célozza meg, hanem a legjobb eredményeket is jelenti a gyermekfelhasználók igényeihez.

A fogkrém úgy készült, hogy számos további előnnyel jár. Erősíti a fogakat, és a kívánt eredményeket hozza a fogszuvasodás ellen. Ez lehet a legjobb szájhigiénés megoldás, amelyet kipróbálhat.

9. Xyliwhite szódabikarbóna fogkrém:

Xyliwhite szódabikarbóna fogkrém

A márka nem annyira népszerű, mint a többi említett márka, de lassan és folyamatosan ismert márkává válik a közönség számára. Ennek a márkának számos sikeres és hatékony fogkrémje a közelmúltban került piacra, ami egyértelmű bizonyíték arra, hogy a közönség típusát meglehetősen megfelelő módon értik, hogy a kívánt fogkrémet szállítsák nekik..

Olyan természetes összetevőket használ fel, amelyek maximális hasznot hozhatnak a felhasználó szájigényeinek. A természetes összetevők tiszta kivonatai a legkényelmesebb módon megelőzik és védik a fogakat.

10. Kingfisher szódabikarbóna fogkrém:

Kingfisher szódabikarbóna fogkrém

A Kingfisher márka egyik fő vonzereje, hogy termékei elkészítéséhez csak természetes összetevőket használ. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók teljesen biztosak lehetnek abban, hogy ezt a fogkrémet szódabikarbónával és hidrogén -peroxiddal használják. Ez a fogkrém nem tartalmaz semmi mesterségeset.

A fogkrém mesterséges színezékének és ízének hiánya az egyik fő oka annak, hogy ez a fogkrém segít leküzdeni a rossz leheletet. Ez a fogkrém a frissesség és a kiváló ízek előnyeit hozza magával, ami nagyon előnyösnek bizonyul a felhasználók mindenféle szájproblémája ellen.

A szódabikarbóna a legtöbb szájhigiéniai termék legjobb társa lehet, ha helyesen és a kívánt módon használják. Győződjön meg arról, hogy a legjobb szódabikarbónás fogkrémet választja, amely a legtöbb igényt kielégíti, és mégis biztosítja az összes kívánt megoldást.

Tudassa velünk, ha kétségei vannak a szódabikarbóna fogkrém használatával kapcsolatban, és kérje szakértőink legrelevánsabb válaszát. Ezenkívül szívesen hallanánk felőletek az Ön által használt szódabikarbónás fogkrémről.

Kérdés és válasz:

1. Biztonságos -e a szódabikarbóna fogkrém?

Igen, a szódabikarbóna biztonságos összetevő a fogak tisztítására. Megfelelő módon használható a fogkrémben. Csiszoló összetételének köszönhetően a szódabikarbóna a legjobb fogtisztítónak és fehérebbnek bizonyul.

Azonban, amikor ezt az összetevőt használja, győződjön meg arról, hogy nem allergiás rá. Először konzultálnia kell fogorvosával, hogy elkerülje a szódabikarbónás fogkrém lehetséges mellékhatásait.

2. A szódabikarbóna fogkrém hatékony eredményeket hoz -e?

Igen, teljes mértékben támaszkodhat a szódabikarbóna sós fogkrém használatára, hogy hatékony eredményeket érjen el a szájproblémák ellen. Mivel a szódabikarbóna használatának fő előnye, hogy eltávolítja a fogakból a maximális foltokat, ez a leghatékonyabb megoldás a legtöbb szájhigiénés problémára..

Nem számít, ha régi foltjai vannak, a szódabikarbóna fogkrémmel továbbra is eltávolítható. Ez a fő oka annak, hogy ezt az összetevőt a legtöbb szájvízben és fogkrémben használják.

3. A szódabikarbóna is eltávolíthatja a lepedéket?

A szódabikarbónás fogkrém vagy a nátrium -hidrogén -karbonát fogkrém az egyik legmegbízhatóbb összetevő, amikor a lepedéket eltávolítják a fogakról. A fogfehérítés mellett megakadályozza a lepedék képződését, és még a meglévő lepedéket is megtisztítja.

Továbbá keverhető néhány más alapvető természetes otthoni összetevővel, hogy fokozza erejét a lepedék és a sárga fogak elleni küzdelemben. Csak finoman kell fogat mosni ezen összetevők keverékével.