A 10 legjobb fogkrém a fogak számára

Melyik fogkrémet használt a fogaihoz? Teljes figyelmet fordít a fogkrémre? Igen, a fogkrém fontos szerepet játszik a fogápolásban. A fogkrémek azon kevés termékek egyike, amelyekben az ember élete végéig együtt él.

Mint tudják, a fogkrém márkák nagy számban növekedtek az évek során. Sokféle fogkrém létezik, amelyek különböző fogászati ​​problémák kezelésére szolgálnak. Függetlenül attól, hogy milyen fogkrémet használ, mindig gondolnia kell a hatékonyságára és biztonságára, amelyet családja számára is jelenthet.

A legjobb fogkrémek a fogak számára:

1. Sensodyne:

legjobb fogkrém a fogak számára

Ezt a fogkrémet a fogékony fogak elfogadják és bíznak is az emberek. Segít csökkenteni a fogérzékenységgel járó fájdalmat. A Sensodyne emellett fehérítő fogkrémmel, valamint fogkrémmel is védi a fogzománcot gyermekek és felnőttek számára. Orvosilag megalapozott, hogy segítsen enyhíteni a fogfájást üreges esetekben, védi a fogínyt és a zománcot is.

2. Aquafresh:

Aquafresh

Ez azonban napjaink egyik vezető fogkrém -fejlesztésű márkája. A fogkrémek széles választéka fehérítő funkciójú fogkrémet, valamint különleges ízesítésű fogkrémeket tartalmaz a tiszta tisztaság érdekében, ráadásul a fogkrémek egész sora minden korosztály számára növeli hírnevét és bizalmi szintjét.

3. Xilit:

Xilit

Ez a legújabb fogkrém elem, amely figyelemre méltó. A tudományos eredmények azt bizonyítják, hogy ez a természetes cukor segít elkerülni az üregeket és az ínygyulladást, mint a káros baktériumokat etetni, ahogyan a cukrok. A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy a xilit és a fluorid elsősorban értékes keverék.

4. Colgate:

Colgate

A Colgate márka sok éven keresztül nagyon népszerű a fogyasztók körében, valamint a fogorvosok által világszerte leginkább ajánlott. A Colgate fogkrémek fehérítik a fogakat, erősítik a fogzománcot és frissítik a leheletet. A Colgate a fogorvosok szinte minden kedvenc márkája, és széles körben ajánlott a fogak megerősítésére.

5. Kar & Kalapács:

Karos kalapács

Ez sokféle természetes fogkrém, mivel szódabikarbónát használ, amely természetes elem a használt fogfehérítéshez. Ez az üzletág emellett fehérítő fogkrémeket és fogkrémet készít, amelyek megerősítik a fogakat.

6. Jason:

Jason

Ez az egyetlen természetesebb fogkrém márka, amely fogkrémet készít az érzékeny fogakhoz, valamint az ínyápolást és védelmet igénylő fogakhoz. A természetes összetevőket, például a CoQ10 -et, a szegfűszeget és a kék -zöld algát, a fahéjat, valamint a perilla mag eltávolítását fogkrém összetevőként használják..

7. Közelről:

Bezár

Ez a márka a fogkrémek széles választékát kínálja gélek társaságában, amelyek megakadályozzák az üregeket és a szuvasodást. Ennek a márkának a fogkrémei jól ismertek a szájvíz összetevőinek számításáról. Ez a termék a szájvíz -összetevő számlálására ismert. Ezt a fogkrém márkát úgy tervezték, hogy elkerülje az üregeket, friss leheletet hozzon létre, és fehérítse a fogakat.

8. Czímer:

Címer

Ez egy kiegészítő márka, amely széles körű célokat kínál, például fluoridos fogkrémeket, fehérítő fogkrémeket, fogkő-védelmet nyújtó fogkrémeket, valamint kifejezetten ízt a gyermekek számára..

9. Tom’s of Maine:

Maine -i Toms

A természetes és állatbarát összetevők megtalálhatók ebben a fogkrémben. Ez a Tom’s of Maine fogkrém gyümölcsökön és gyógynövényeken keresztül ízesít. Ez a fogkrém szájszárazsággal szemben kiváló; Ezen túlmenően előnyös a fogak és a fogkrém fehérítése az emberek számára, és a legjobb azok számára, akiknek fogérzékenysége van. Az ADA által jóváhagyott fogkrém nem tartalmaz szacharint, édes xilitollal együtt, amely természetes cukor, amely bizonyítja, hogy harcol a káros baktériumokkal a táplálkozás helyett..

10. Pepsodent:

Pepsodent

Ez egy fogkrém márka, amely felszámolja a lepedékképződést, fehéríti a fogakat és erősíti a fogzománcot.