20 legjobb motivációs tipp a fogyáshoz: segít elérni a célt

Motivációs tippek a fogyáshoz | GYIK

A fogyás mindennél jobban összpontosított elmét igényel. Lehet, hogy minden nap rizsszemre számolod a kalóriáidat, és minden nap kilométereket futsz, de ha nem vagy következetes abban, amit csinálsz, akkor minden másnál gyorsabban megöli a fogyásról szóló álmodat. A helyes gondolkodásmód ezért döntő fontosságú a fogyásban és a végleges fogyásban. Íme a 20 legfontosabb tipp, amelyek motiválják Önt a fogyásban és a tökéletes alakban.

Motiváció a fogyáshoz

A legjobb motivációs tippek a fogyáshoz:

Az alábbi cikk részletesen tárgyalja a legjobb tippeket a gyors fogyás motivációjának megőrzéséhez.

1. Döntse el, miért kell fogynia:

A kutatások azt mutatják, hogy a leggyorsabb fogyás akkor következik be, ha a motiváció belülről fakad. Ezért üljön le, és írja le részletesen a fogyás minden személyes okát. Ez lehet bármi, a régi ruhákba való beillesztés, a családban előforduló bizonyos életmódbeli betegségek, például a cukorbetegség és a magas vérnyomás elkerülése, a hiperaktív unokák gondozása és a futóversenyen való legyőzés, vagy egyszerűen a legjobb megjelenés. közelgő családi funkció.

Írja le őket, és ha lehetséges, ragassza őket egy falra, ahol mindig láthatja őket. Segít elérni a fogyás célját azáltal, hogy elkötelezett és motivált marad az étrenddel és az edzéstervvel kapcsolatban.

2. Állítson be rövid távú célokat, és kövesse nyomon az előrehaladást:

Azt mondják, hogy az élet sikeréhez nagyobb képet kell nézni. Ebben az esetben egyértelműen nem !! Állítson be egy végső célt, de ne összpontosítson rá teljesen, mert ez csak egy bizonyos ideig demotivál. Ehelyett tűzzön ki rövid távú célokat, és egyesével koncentráljon azok elérésére.

Például határozzon meg heti súlycsökkentési célokat, és tervezze meg a cél elérésének folyamatát. Írja le, hogy mennyi testmozgás és milyen módosítások szükségesek az étrendben naponta, hogy elérje ezt a heti célt. Kezdje kicsiben, például: ”Ma 15 percet fogok sétálni. „És fokozatosan növelje a fogyást.

Folyamatosan kövesse nyomon haladását kis időközönként, és ahogy mondani szokás, kis vízcseppek alkotják az egész óceánt; rövid távú céljaid lenyűgöző súlycsökkentési célokhoz vezetnek egy bizonyos idő alatt.

3. Ünnepelje a kis eredményeket:

Ne légy kemény magaddal. Ha legyőzi magát az apró csalódások miatt, csökken az önbizalma, és hosszú távon akadályozza a fogyókúrát. Fél kilót fogytál egy hét alatt? Ünnepelje apró sikereit azzal, hogy filmet vagy baráti kirándulást tartogat magának. Ügyeljen arra, hogy ne essen túlzásba az ünnepléssel, ha étellel foglalkozik, és nyerje vissza az összes elvesztett súlyt, ami ismét csak káros lesz.

4. Élelmiszernapló vezetése:

A naplóvezetés pozitív módon erősíti a gondolkodásmódot. Ezzel elszámoltathatóvá tesz önmagával szemben, és így nem halogathatja tovább az elalvások sorozatát, vagy azt az étrendet, amelyet el akart kezdeni, de soha nem tette meg. Arra is inspirál, hogy jobb teljesítményt nyújts magadnak minden irreális elvárás nélkül.

5. Fényképezzen előrehaladásáról:

Annyi fogyás előtti és utáni képünk van a médiában, hogy az lett, hogy kicsit klisésen kezdenek hangzani, de fenntartják a fotózást a fogyásról. Idővel finom változásokat észlel a testében; elveszett egy szerelmi fogantyú, eltűnt a kettős áll stb., ami segít motiváltnak maradni és tovább törekedni. Egy napon akár valaki más motivációjává válhat ezeken a képeken keresztül a fogyáshoz.

6. Fókuszálj a pozitívra:

A fogyás érzelmileg és fizikailag megerőltető lehet, és mindenkor pozitívnak kell lennie. Minden apró akadály, amelyet legyőz, egy megnyert csata, bármennyire kicsinek is tűnik. A pozitív gondolkodásmód előfeltétele annak, hogy minden nyertes motivált maradjon egy hosszú és fárasztó úton.

7. Maradj fitt és aktív:

A fogyás nem jelenti csak az edzőteremben végzett edzéseket és gyakorlatokat. Ez azt is jelentheti, hogy általában aktívabb leszel, és folyamatosan mozogsz, hogy fitt maradj. Végre meghallgathatod anyukádat, és kitakaríthatod a szobádat, segíthetsz neki mosogatni, gereblyézni a kertet, csak apró házimunkákat a ház körül, amelyek szintén a kalóriaégető lapon fognak szerepelni.

8. A mentális egészség és a hangulat javítása:

A fogyás hosszú, kemény csata lehet. Tartsa mindig jókedvét, és koncentráljon mentális egészségére. Hallgassa meg a jó zenét, és vigye el a dallamokat saját boldog helyére. Menjen hosszú útra, vagy keressen egy szőrös barátot, hogy mindig társaságban maradjon.

9. Javítsa a kinézetét:

Ahogy haladsz ezen a fogyókúrás úton, jobban vigyázz magadra, és javíts a kinézeteden. Öltözzön jól testhezálló öltönybe, viseljen jó ékszereket, és összességében kényeztesse magát az azonnali hangulatjavítás és a fogyás motivációja érdekében.

10. Fontolja meg a jólétet, ne csak a fogyást:

A fogyást gyakran összetévesztik a fogyással, de nem az. Ez azt jelenti, hogy elveszíti a testzsírt, és végleg elhagyja azt. Egyél megfelelő étrendet a tested táplálására. Gyakoroljon, hogy fitt és aktív maradjon, ne csak a fogyás érdekében. Fókuszáljon egész jólétére és egészségére, és ne csak a fogyásra.

11. Válasszon egy szerepmodellt:

Válasszon példaképet, ne valami szuper vékony színésznőt a tévében vagy egy hírességet, hanem valami nagyszerű embert, aki kemény munkával, eredményeivel jutott el oda, ahol van, ami nagyobb valószínűséggel inspirációt ad a hosszabb távú fogyáshoz idő. A fizikai szépség csodálata csak egy pillanatnyi adrenalin -hullámot ad, de gyorsan elmúlik.

12. Kerülje az összehasonlítást másokkal:

Soha ne hasonlítsa össze magát másokkal, legyen az alak, testalkat vagy fogyás. Mindegyiknek megvan a maga útja, és bár kívülről minden rózsásnak tűnik, mindenkinek megvannak a maga akadályai és kudarcai, amelyekről nem tud. Ön egyedülálló és különleges önmagában … először szeresse önmagát !!

13. Élj úgy, mint aki szerettél volna lenni:

Mindenkinek van egy képe a fejében arról, hogy mi akar lenni, mondjuk 20 év múlva. Ha egészséges ember szeretne lenni, kezdje az életmód és a környezet megfelelő megváltoztatásával. Tisztítsa meg a hűtőszekrényt az egészségtelen szeméttől, kezdjen el sétálni a legközelebbi szupermarketbe az autó helyett, és így tovább.

14. Támogató kapcsolatok fenntartása:

A család és a barátok erőteljes motivátorok lehetnek, és segítenek elérni álmai súlya szerinti céljait. Folytassa a beszélgetést szeretteivel, és tudassa velük, hogy komolyan gondolja ezt, és kérjen támogatást és bátorítást a fogyás céljának eléréséhez.

15. Készítsen tervet, amely megfelel a napi életmódjának:

Próbáljon meg összeállítani egy olyan étrendet, amellyel együtt tud élni. Tervezze meg edzését az ütemtervnek megfelelően, és illeszkedjen a mindennapi életmódjához. Kérjük, ne menjen túlzásba a tervekkel, mivel ezek károsak lehetnek a motivációs tippjeire, hogy hosszú távon fogyjon.

16. Kerülje a divatos diétákat és az extrém súlycsökkentési terveket:

A szélsőséges fogyás, bizonyos italok és termékek ígérete szerint a legtöbb nem valós, és csak megfelelő étrenddel és testmozgással érhető el. A hírességek divatos diétái hosszú távon nem működnek, és csak akkor fog küzdeni, hogy motivált maradjon minden alkalommal, amikor kudarcot vall. Ne feledje, lassú és egyenletes nyeri a versenyt.

17. Legyen társadalmi felelősségre vonhatósága:

Az elszámoltathatóság gyorsabban hajt, és ez a legjobb módja annak, hogy motivált maradjon a fogyáshoz. Lökést ad az akaraterődnek, ha elmondod egy barátodnak az utazásodat, és elszámoltatod őket. Még jobb, ha nyilvánosságra kerül a közösségi médiában, akkor egy csomó szerette szurkol majd.

18. Tervezzen meg megfelelően, és hagyjon egy kis időt a kudarcokra és kudarcokra az utazás során:

Nem vagy szuperhős. Mindig lesznek kudarcok, például születésnapi partik, események, ünnepek vagy stressz a munkahelyen. Ne stresszelje túl magát ezeken a kudarcokon, és koncentráljon újra. Kérhet segítséget egy barátjától, vagy elolvashat egy motivációs könyvet, hogy visszatérjen a helyes útra. Tervezzen megfelelően, hogy megengedje a kudarcokat, és pihenjen ki minden nyomástól.

19. Legyen versenyképes és törekedjen keményen:

A verseny arra késztette az emberiséget, hogy évszázadokon át a csúcson maradjon. Egy kis barátságos verseny szükséges ahhoz, hogy motivált maradjunk a fogyáshoz. A kutatások szerint a versenyképes csoportokban a súlycsökkenés 20 % -kal nőtt társaikhoz képest.

20. Maradjon a talajon, és ölelje magát a tükörbe:

Elengedhetetlen, hogy a földön maradjon, hogy motivált maradjon a fogyáshoz. A tükörben mindig öleld magadba az igazit. Amikor készen áll a kilépésre, álljon meg, és gondoljon a jövőre és a vágyaira, ami segít megtalálni a motivációt.

Reméljük, hogy motivációs tippjeink az intelligens és rendkívüli fókuszú fogyáshoz inspiráltak téged a fogyókúra megkezdésére. Ha legközelebb a fogyás motivációs gondolatait követve próbál lefogyni, ossza meg velünk tapasztalatait.

Jogi nyilatkozat: A fenti cikkben szereplő információk csak oktatási célokat szolgálnak. Kérjük, forduljon szakemberhez orvosi tanácsért a fogyás motivációs tippjeivel kapcsolatban.

Gyakran Ismételt Kérdések:

1. A hideg víz segíti a zsírégetést?

Válasz: A hideg víz fogyasztása valóban elégethet néhány kalóriát, mivel a szervezetnek meg kell tartania a maghőmérsékletet. Ez azonban nem olyan jelentős a fogyás szempontjából.

2. Hogyan lehet kordában tartani az egészségtelen étvágyat?

Válasz: Igyál elegendő vizet. Ne tartson divatos diétákat; utána túl fogsz enni, és több hízni fogsz. Aludj jól, és ne stresszelj. Tervezze meg étkezését jó előre.

3. Hogyan kezdhetem el használni ezeket a tippeket a fogyáshoz?

Válasz: Először is kezdj el úgy gondolkodni, mint egy vékony ember, és távolítsd el a túlsúlyos képet. Ezután kezdje el követni a fenti tippeket, és fogyjon, mint egy profi.