Hogyan lehet fogyni edzőterem nélkül

Kora reggel a park felé vezető úton az élet minden területéről érkező embereket elhaladva elhaladhatunk fitneszbuborékuk mellett. Láthatjuk a fiatalokat kerékpározni, a tizenéveseket futni, az öregeket kocogni, némelyikük körben állva nevetve drámaian izzad a mindennapi gondoktól. Mint mindannyian tudjuk, a fogyás az új mantra ebben a szezonban. A fiataloktól kezdve a fiatalokon át a középkorúakig és késő öregségig mindenki arra törekszik, hogy testét formában tartsa. Minden fiatalunk számára a fogyás az edzőteremben töltött nehéz órákkal, izzadsággal és extravagáns edzéssel jár, de szükség van-e erre mindig? Edzés nélkül is le lehet fogyni, és bebizonyítani, hogy itt a mai cikk.

Hogyan lehet fogyni edzőterem nélkül

Szigorú diéta:

Az első lépés a megfelelő testhez edzőterem nélkül a szigorú étrend. Nem lehet elvárni, hogy ilyen jó legyen, ezért kora reggeltől félelmetes étrendet kell követni. Gyakran hallottuk szüleinktől, hogy mennyire fontos a reggeli, és teljesen igazuk van. Kezdje a napot egy tál gabonapehellyel és egy kis tejjel, néha pedig palacsintával vagy pirítóssal. A megfelelő étkezés a nap legelején tartja az anyagcseréjét a csúcson, hogy jól tudjon működni a nap folyamán. A trükk az, hogy könnyű ebédet és vacsorát kell fogyasztani, valószínűleg kerülve minden olyan ételt, amely súlyosbíthatja a súlygyarapodást, és kevesebbet, de többször eszik naponta, így a testnek elegendő hely marad az élelmiszer megemésztésére és feldolgozására..

Helyes étel:

Az étrend mellett a megfelelő étel is fontos, és ez azt jelenti, hogy vasárnap este búcsút mondunk minden hamburgernek és hasábburgonyának. Bár ez megtöri az ősrégi mítoszt, a fűszeres ételek segítenek megszabadulni a további hibáktól. Az endokrin társadalom San Francisco-ban tartott éves találkozóján olyan fűszeres ételeket hirdetett, mint a csípős paprika vagy a jalapenó, a hagyma és a fokhagyma, amelyek segíthetnek túljutni a túlevés problémáján. A tudomány azt mondja, amikor az étel jobban ízlik; teltségérzetet érezünk, és így megfékezzük a túlzott étkezést és a fogyást. A nap folyamán a kis harapnivalók csak gyümölcsök és könnyű ételek lehetnek, különben a súlya változatlan marad.

Jó éjszakát:

A következő lépés a jó éjszakai alvás. Tudjuk, hogy egy gyerek álmában nő. De nálunk is működik. Miközben horkolunk aggodalmainktól, testünk a sérülések szabályozásán és javításon dolgozik, és meggyógyítja az érintett területet, ami talán a fájó háttól a depressziós elméig bármi. De mi történik, ha a test minden egyéb tevékenységtől mentesnek találja a tennivalókat, megemésztik az ételt, lebontják és feldolgozzák, ezáltal megakadályozva a zsírok és szénhidrátok felhalmozódását. Tehát így az alvás és a lusta tartózkodás az éjszaka néhány órájában valóban előnyös.

Tánc:

A gyakorlás következő legjobb dolga az, ha lefújja a hangszórókat, és elengedi magát. A tánc egy biztos lövésmód, amellyel izzadhat a szórakozás közben, és ha a szórakozás keveredik a munkával, akkor ez egy biztos módszer a fogyásra is. A tánc felhasználja a test energiáját, és a szervezet több termelést végez, több cukrot és szénhidrátot bont le, amelyek szintén elhasználódnak a folyamat során. Így ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint a futópad, csak sokkal szórakoztatóbb. Tehát vagy beiratkozhatsz egy táncórára, vagy csak gondtalanul táncolhatsz akaratod szerint. Az olyan táncok, mint a Zumba, az utcai tánc, a hip -hop, a hastánc és még a balett is segíthetnek a testünk tompításában.

Önvédelem:

Ha az edzőterem nem a teázás, akkor önvédelemnek kell lennie. Nem árt, ha megtudja, hol vannak az erősségei, és ha úgy gondolja, hogy az önvédelem fontos és szórakoztató, tanuljon tovább, mert ez egy másik módja annak, hogy a test rutinszerűen edzjen edzőterem nélkül, és jó mennyiségű kalóriát éget el ezáltal leadva súlyunkat. Szóval kick-box és ütés.

Folyadékbevitel:

És végül, de nem utolsósorban a folyadékfogyasztás, és ez sokféle formában, főleg vízben fordul elő. Lehet titok, de a víz segít elégetni a kalóriákat, miközben fenntartja a testhőmérsékletet a jobb bőr érdekében. Tehát ha két ingyenes dolgot kapunk egyetlen termékkel, miért ne próbálnánk ki? Minden reggel egy pohár langyos vízzel, citrommal vagy mézzel, és talán egy pohár langyos langyos vízzel éjszaka lefekvés előtt- ennyi kell. Ettől eltekintve sok erőteljes ital, fehérjetartalmú ital, gyümölcslé vagy energiaital is hasznos lehet számunkra, ha magasan tartjuk testünk energiaszintjét, ezáltal több kalóriát égetünk el.