Flaskefoder til nyfødt baby er det sikkert og pålideligt?

Flaskefoder til nyfødt baby er blevet kritiseret, men folk kan ikke hade, men elske denne metode. Babyer skal fodres med jævne mellemrum. Det kan altid være svært at give den rigtige mængde mælk til barnet. Så at holde en flaske mælk eller formel klar er en hurtig og nem måde at holde din baby godt fodret og sund på. Lad os aflive nogle myter om flaskefoder og tjekke ud. Sådan starter fodring af spædbarnsflasker såvel som er metoden virkelig sikker eller ej.

Amning VS Flaskefodring:

Amning var den eneste mulige måde at fodre modermælk til babyer i århundreder, indtil mennesket forstod, at mælken kunne pumpes ud og gemmes i noget mere tid. Flaske fodring nyfødte baby var straks et emne for diskussion. Da virksomheder begyndte at producere flasker, der havde en struktur, der lignede en brystvorte til at nippe og sutte på og kunne bruges til at fodre ikke bare modermælk, men enhver mælk samt andre former for passende væsker til babyer.

Hvis man tænker på at sammenligne de to fodermåder på lige fod, er det ikke rigtig muligt. Amning er ikke bare en måde at fodre mælk til barnet. Men også en mere bekvem måde for mødre at frigive den overskydende mælk som pumpning af mælken. Gennem andre måder kan det medføre noget ubehag, nogle mener også, at det giver en vis bindingstid til mødre og babyer. Mens mange tror, ​​at dens flaske fodring, der holder moderen føler sig mere komfortabel og stress-fri. Argumentet kan blive ved og ved, så lad os finde ud af mere om flaskefoder til nyfødte. Og forstå, hvordan det ene er bedre end det andet.

Hvad er flaskefodring?

Flaskefoder er en meget enkel proces med spædbørn. Flasken består af en dyse, der er formet som en brystvorte. Og er af et materiale, der er sikkert for børn at nippe og sutte på. Denne dyse leveres med en flaske, der er aftagelig. Mælken eller en babyformel kan fodres til en baby gennem flaskefodring.

Er flaske fodring sundt?

Ja, flaske fodring er sundt. Det er bestemt ikke bedre end amning, men flaskefødende nyfødt baby er godt for mødre. Som ikke er i stand til altid at imødekomme barnets behov. Der er flere mødre derude, der arbejder, og for dem er flaskefodring en velsignelse for deres baby i deres fravær. På den anden side er alle forskellige, ikke hver mor kan producere en tilstrækkelig mængde mælk; i så fald er fodring af babyformel det eneste alternativ, der består af alle de vigtige næringsstoffer. Denne løsning kan kun fodres med spædbarnsflaskefodring, så flaskefodring er en sikker og sund mulighed.

Udstyr involveret:

Flaskefodring består af en flaske, der er specielt til flaskefodring sammen med formlen eller mælken. Dette er de eneste to hovedudstyr, der er involveret. Folk kan bruge sterilisator og andre ting til at opretholde flaskehygiejnen.

Det eneste sikre alternativ:

Flaskefoder til nyfødt baby er faktisk det eneste sikre alternativ til amning. Babyer er mere tilbøjelige til at komme i kontakt med bakterier og bakterier. Samt deres kroppe ikke er parate til at håndtere uregelmæssige fodringsmønstre eller bevægelser. Spædbarnsflaske giver barnet mulighed for at drikke mælk eller formel i deres eget tempo og bekvemmelighed. Flasken er også let at håndtere og rengøre. Hvilket gør det endnu lettere for mødre at hjælpe barnet. Flasker er spildsikre, hvilket også er en fordel for nye mødre.

Flaskefodringsformel:

Flaskefoderformler kan let findes på apoteker. Disse formler kommer sammen med retninger, der let kan følges af alle til at forberede formlen. Sørg for at gemme formlen korrekt, hvis den er oprettet for meget. Opvarm også altid formlen, før barnet fodres. Da det aktiverer næringsstofferne i formlen og også er sundhedsmæssigt bedre for barnet.

Hvornår er det rigtige tidspunkt at starte?

Det er klogt at starte flaskefodring en eller to uger efter, at barnet er født. Selvom det er i orden at starte flaskefodring. Babyer efter en eller to dage efter moderens og babyens bekvemmelighed. Målet er at sikre, at barnet får god mad, og at flaskerne altid er rene.

hvordan man fodrer en baby på flaske

Sådan flaskefoder en baby:

Flaskefoder til nyfødt baby er en forholdsvis let proces at følge. Husk et par trin, og det er alt for dig for at sikre, at din baby er godt fodret. Proceduren består af følgende trin,

 • Brug en ordentligt rengjort, steriliseret og godt tørret flaske.
 • Forbered formlen i henhold til anvisningerne.
 • Opvarm formlen eller modermælken ved hjælp af dobbeltkedelmetoden.
 • Test mælkens temperatur ved at hælde en dråbe eller to på bagsiden af ​​din hånd.
 • Placer nu barnet på dit skød eller i armene i en behagelig position.
 • Start med at fodre barnet og stop, når barnet begynder at undgå flasken.
 • Vær opmærksom på den forbrugte mængde.
 • Rengør eller tør eventuelle spild, og hjælp derefter babyen.
 • Sæt flasken tilbage i rengørings- eller steriliseringsopsætningen.

Forholdsregler, der skal tages efter flaskefodring:

Efter flaske fodring nyfødte baby et par ting skal huskes. For at undgå at barnet kommer i kontakt med bakterier eller bakterier. Her er nogle almindelige forholdsregler, du skal huske på for at undgå problemer med fodring af flasker.

 • Når barnet har drukket mælken eller opløsningen. Og der er stadig noget tilbage, enten skift flasken eller skift hætten, og gem flasken der.
 • Steriliser altid flasken efter brug for at undgå, at barnet kommer i kontakt med bakterier.
 • Rengør kun flasken med sæbe eller væske, der er kemikaliefri eller indeholder færre kemikalier.
 • Brug en flaske, der har en siliciumnippel af god kvalitet, så der ikke er problemer.

Flaskefoder fordele for mor og baby:

Der er flere fordele ved flaskefodring for mor og baby. At vi vil pege her ned for læserne og nye mødre,

 • Flaskefoder til nyfødt baby kan let gøres offentligt og sikre, at barnet aldrig er sulten.
 • Alle kan overtage opgaven med at fodre barnet ved hjælp af en flaske. At give moderen lidt tid til at fokusere på andre ting.
 • Flaskefodring giver også den ansvarlige mulighed for at holde styr på mængden af ​​formel eller mælk, der spises af barnet.
 • Mens ammende mødre skal ændre barnet fra venstre til højre. Men når det kommer til flaskefodring, er der ingen ændringer.
 • Selv når en mor bliver syg eller syg, sikrer flasken, at barnet fodres ordentligt og til tiden.

Bivirkninger af flaskefodring:

Der er ikke mange bivirkninger ved flaskefodring. Hvis proceduren udføres korrekt, selvom her er nogle bivirkninger,

 • Flaskefodring af babyen kan være en bekostelig affære, da flaskerne skal være af god kvalitet og skal rengøres med gode produkter, mens de også skal skiftes ofte.
 • Det kan også have indflydelse på moderens og babyens bindingstid.
 • Flaskefodring kan være tidskrævende, hvilket også gør det ubelejligt, når du rejser eller på offentlige steder.

Tips og tricks til flaskefodring:

Nogle af de mest almindelige tips og tricks til at huske fodring af spædbarnsflasker er,

 • Følg den procedure, der er tilgængelig på internettet eller foreslået af læger, når du fodrer flasker.
 • Hav altid en ekstra flaske formel ved hånden
 • Køb en flaske, der let kan varmes op.
 • Kontroller altid mælkens eller formelens temperatur, før barnet fodres.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1) Er der nogen alternativer til flaskefodring?

Amning er det eneste egnede alternativ til flaskefodring eller omvendt. Mødre bruger skeer og skål til den samme proces, når de ikke kan få adgang til en flaske. Men denne metode er ikke egnet, da den er ubelejlig på mange måder.

2) Sådan træner du din baby til flaskefodring?

Flaske fodring nyfødte baby er ikke en vanskelig opgave. Da flasken er designet på en sådan måde, at det er praktisk for baby at blive fodret med. Selvom det er alt, hvad der skal til for at forberede barnet til flaskefodring, er det kun at placere barnet i en korrekt position.

3) Hvorfor babyer opkastes efter flaskefodring?

Overfodring af formlen eller mælken kan få babyer til at kaste op. Det er vigtigt at hjælpe baby burp efter fodring, spild af lidt mælk efter fodring. Selvom det er meget almindeligt, hvis det er i lille mængde.

4) Sådan overvinder du baby, der ikke fodrer på flaske?

Det kan være nyttigt at tilbyde lidt modermælk, før du fodrer på flaske. Prøv også at give en flaske, før barnet bliver for sulten. Prøv at give en hætteflaske med langsom strømning for at lette babyen, der ikke fodrer med en flaske.