8 bedste bang frisurer til din ansigtsform

Bedste bang frisurer til din ansigtsform

En stump bob passer måske godt til din bedste ven, men det betyder ikke nødvendigvis, at den også passer til dit ansigt. Hvis lange flydende låse er din ting, betyder det ikke, at det også ville passe til din mor, og derfor følger listen. Vi er alle født med forskellige stilarter og hårtyper, og det er her, vi skal matche vores ansigtsformer med de bedste frisurer. Ligesom håret har forskellige mennesker forskellige ansigtsstrukturer, og her er en liste over, hvilken frisure du skal vælge baseret på din forskellige ansigtsform.

1. Kort og skarp:

pandehår frisure til rundt ansigt

Denne type pandehår foretrækkes normalt, hvis du har et rundt eller ovalt ansigt. Hvis pandehårene er for korte, ville ansigtets rundhed være nært forestående og mere fremtrædende. Hvorimod korte og sprøde forreste pandehår ville skabe et fnug på forsiden, der ville gelere godt med rundheden. Det samme gælder de firkantede ansigter med et bredere tempel, men sørg for, at du ikke vælger kortere pandehår, hvis du har en bredere kæbelinje.

2. Side fejet pandehår:

pandehår frisurer passer til ansigtet2

Hvis du vil vælge sidebrystede frontlommer, skal du sørge for at have et firkantet ansigt. Firkantet ansigt eller måske hjerteformede ansigter er perfekte til sidebrystede pandehår. I tilfælde af et solidt hjerteformet ansigt kan du vælge en sideskille på hver side, men hvis du har et firkantet eller endda et rundt ansigt, er det bedre, at du vælger en midterste afsked.

3. De forreste lige pandehår:

pandehår frisurer passer til ansigtet3

Det forreste fejede pandehår formodes at falde lige over din pande og ende lige over dine øjenbryn. At dyrke dette look ville være bedre, hvis du har et ordentligt hjerteformet eller diamantformet ansigt. Et gennemsnitligt ovalt ansigt ville også se godt ud, men prøv at undgå runde eller firkantede ansigtstyper.

4. Langt bølget forkant:

pandehår frisurer passer til ansigtet4

Hvis du har et firkantet eller rundt ansigt, kan du endda arbejde med de bølgede låse. Dette hår starter med en sideskilning, og de frodige bølger på forsiden ville helt sikkert stå for et fyldigere look. Prøv at holde håret fluffet op ved hjælp af vedligeholdelse af bølgerne. Denne sideskiftede bølgelås ville også se godt ud med et ovalt ansigt, men hvis du har et hjerte eller et diamantformet ansigt, skal du ikke vælge det.

5. Lange låse:

pandehår frisurer passer til ansigtet5

Hvis du vil vælge lange pandehår på forsiden og ikke ønsker at vælge kortere, ville det grundlæggende krav til dette være et ovalt ansigt. Oval er den bedste form til at have et langt lagdelt look. En anden konkurrent med den ovale form ville være en firkant eller et diamantformet ansigt. Men hvis du har for meget af et hjerteformet ansigt, må du ikke deltage i længere låse.

6. Rodede lag:

pandehår frisurer passer til ansigtet6

Også et hjerteformet eller et diamantformet ansigt kan accentueres mere af bløde krøller, der er ordentligt børstet til siden. Du kan altid tilføje lidt ekstra hjælp til at skabe mere fremtrædende krøller, som ville tilføre volumen til dit hår og gøre op med det strenge hjerteformede ansigt. Ovale former ser også godt ud her.

7. Blunt:

pandehår frisurer passer til ansigtet7

Ofte ville stumpe pandehår på forsiden passe til dit ansigt, hvis du har et ovalt eller hjerteformet ansigt. Selv en diamantform ville se godt ud, men strengt undgå stumpe pandehår især et, der kommer i bobben, hvis du har et firkantet ansigt.

8. De forreste gardiner:

pandehår frisurer passer til ansigtet8

Denne form for frontlås vil falde forsigtigt omkring dit ansigt og ville skråt starte fra den ene ende og ende, hvor dit ansigt møder halsen. De øverste pandehår her er draperet hen over dit ansigt, så hvis du har en hjerteform eller en diamantform med en lang hage, ville du have glæde af dette hår.