15 Bedste skål- og svampehårklipp

Mushroom Haircut var mest populær i løbet af 1960’erne og 1970’erne. Men den svampeskårne trend kommer langsomt tilbage med et bånd i år 2020. Svampefrisuren kan let justeres til at få dig til at se professionel ud eller bare have et generelt tilbagelænet look, du kan vælge enten en. Disse frisurer med frugtsnit er ikke kun velegnede til børn og mænd, men også til kvinder og afspejler bestemt også brugerens personlighed. Det svampeklippede hårklipp er skabt ved at efterlade den øverste del af håret langt og hårets side kortere. På denne måde vil de lange hår accentueres over de korte hår, og vil derfor ligne en svampeform.

I øjeblikket har der været flere variationer af svampehårklippet, og de er alle fascinerende. Og med antallet af variationer, man har, er det virkelig en no-brainier at ikke prøve hårklippningen selv. Derfor vil vi diskutere de bedste billeder af svampe, ikke kun for mænd, men også børn og kvinder. Dette vil hjælpe dig til at vide som person, hvilke svampe -hårklipp billeder variation vil passe bedst til dit ansigt.

5 enkle skål- og svampehårklipp til mænd:

Her er listen over top 5 svampe- og skålfrisurer til mænd i 2020 med billeder.

1. Long Fringe Mushroom Haircut:

Lang frynsesvampeklipning

Denne svampefrisure til mænd er fantastisk til mænd og især teenagere, der lige trådte ind på deres college for første gang. I dette hårklipp holdes hårets sider i samme højde som ørerne, mens de længere dele af håret dækker panden på personen, som kun er en tomme over øjenbrynet. Denne type svampehårklip til mænd vil passe til medium til kort hårtype og til mænd og teenagere, der har et sødt ansigt. Dette hårklipp vil være egnet til enhver form for lejlighed på grund af dets alsidighed. Det afslappede look passer til enhver fest eller festival. Den perfekte aldersgruppe for denne type hårklipp bør være fra 18 år til næsten 30 år.

Den bedste sæson til at vise denne type hårklipp ville også være om efteråret og foråret. Man kan bære enhver form for fritidstøj med denne svampeklipning, som en t-shirt parret med jeans og en jakke.

2. Side frynset adskilt fra det mellemste svampehårklip:

Side frynset adskilt fra det mellemste svampehårklip

Denne type svampeklipning er også fantastisk til mænd og teenagere. I dette hårklipp er håret delt fra den midterste del og koncentreres derefter mod siderne af hovedet. Håret fylder ikke panden, men forbliver kun ved siden af ​​de to øjne. Dette hårklipp vil være fantastisk til mellemstort hår og vil være perfekt til dem, der har et fair og flot ansigt. Denne klipning er for det meste velegnet til ægteskaber og husfester og kan også også bruges som et godt college -look. Aldersgruppen for denne form for klipning er fantastisk mellem 18 år og næsten 35 eller 40 år. Den bedste sæson at prale af denne type hårklipp ville for det meste være om somrene. Iført en skjorte eller veste, sammen med jeans eller normale bukser, burde passe godt til dette hårklipp.

3. Mushroom Haircut, der er ujævn:

Svampehårklip, der er ujævnt

Denne svampehårklipning til krøllet hår indebærer, at håret skal tømmes på en måde, så det ser lidt afslappet og slidt ud. Det anbefales ikke at kamme håret, da det vil fjerne snavset. Udseendet handler om at se ru og afslappet ud. Håret vil spænde henover dit hoved på en pæn bølgeform. Dette snit vil være fantastisk til folk, der ikke har glat hår, og hårets tekstur er også ru. Dette hårklipp anbefales til dem, der har et meget hærdet ansigt og vil være fantastisk for mennesker mellem 20 år og 45 år.

Dette snit er bedst at bruge til fester. Man kan prale af denne frisure i enhver sæson, men forår, efterår og vintre vil være de bedste sæsoner. Man kan simpelthen bære jeans og en t-shirt og vil se godt ud, sammen med en skjorte til lagdeling.

4. Svampehårklipp, der ser moderne ud:

Svampehårklipp, der ser moderne ud

Denne korte svampesnit er en god mulighed for mænd og teenagere, der kan lide at prøve noget nyt. Dette hårklipp indebærer, at håret er skåret som en skål rundt om ansigtet. Det forreste hår dækker cirka halvdelen af ​​panden, mens hårets side er over ørerne. Siderne vil også blive trimmet, hvilket viser champignonudseendet på toppen og vil være på samme hårniveau som den øverste del af hovedet. Denne klipning er fantastisk til mennesker med kort hår og har et ansigt, der ser tyndt ud. Det betyder, at aldersgruppen for det meste vil være omkring 16 år til 22 år. Denne klipning er fantastisk til normale lejligheder og ægteskaber, og vil ikke være så fantastisk til fester. Man kan bære dette snit i enhver sæson, det være sig sommer eller vinter, sammen med normalt tøj som skjorter og bukser.

5. Svampehårklip, der har barberet sider og også har et tæt snit:

Svampehårklip, der har barberet sider og også har et tæt snit

I denne svampe -fade haircut får snittet et svampetype -look på den øverste ende af hovedet, mens siderne er barberet tæt. Dette hårklipp vil have forsiden dækkende en del af panden, med ikke meget hår på siderne af hovedet. Dette hårklipp vil se godt ud på de fleste mænd og teenagere, men især for de mennesker, der for det meste er nørder og har kort hår. Det vil se godt ud, hvis personen har et sødt ansigt. Aldersgruppen for dette snit vil for det meste være omkring 18 år til 28 år. Dette hårklipp vil være godt ved alle lejligheder, inklusive enhver ceremoni eller fest. Mænd og teenagere kan supplere denne frisure i alle sæsoner, især forår og vintre, fordi tøjet i disse sæsoner vil komplimentere denne frisure. Man kan enhver form for formelt eller fritidstøj og stadig se godt ud.

5 nye skål- og svampehårklipp til damer:

Her er listen over de mest populære 5 champignon- og skålfrisurer til kvinder i 2019 med billeder.

1. Svampehårklip med pandehår, der fejes sidelæns:

Champignonfrisur med pandehår, der fejes sidelæns

Denne svampeklipning til damer er perfekt til kvinder, der har glat og tyndt hår. Den korte skålfrisure er udført på en sådan måde, at håret danner en stak på bagsiden af ​​hovedet, og vil skabe et udseende af volumen. Det stumpede sidebamse vil også gøre arbejdet med at få håret til at se omfangsrigt ud. Da dette hårklipp er let at style, vil det se godt ud på kvinder, der har et lille smukt ansigt. Aldersgruppen for denne haircut kan overalt være mellem 20 år og 40 år. Dette hårklipp kan bruges til enhver form for lejligheder, men mest under bryllupsceremonier. Man kan bære dette hårklipp i enhver sæson, det være sig sommer om vinteren. At parre dette hårklipp med en kold skulder top sammen med jeans vil se godt ud.

2. Udsøgt og moderne udseende svampehårklip:

Udsøgt og moderne udseende svampehårklip

I dette svampehårklip for kvinder vil den øverste del af hovedet få svampen skåret, mens forsiden og siderne vil have asymmetriske former. Med dette hårklipp kan enhver kvinde få hende til at ligne en dronning. Fronten sammen med siderne vil have langt og kort hår, med hår også bag ørerne. Dette vil se godt ud på kvinder, der har et langt og tyndt ansigt. Dette snit vil se godt ud på kvinder i alderen mellem 20 år og 30 år. Denne klipning er fantastisk til fester og bryllupper, og kan også bruges til andre større ceremonier. Efterår og vintre er de to sæsoner, man kan nyde dette hårklipp. Påklædningskoden inkluderer iført højhalsede toppe med blyantskørter og jakker. Man kan også også bære højhalsede kjoler.

3. Svampehårklip, der når øjet:

Svampehårklipp, der når øjet

Denne chili skål haircut vil indebære brug af kort, tyndt og sprødt hår og vil skabe et meget tiltalende udseende haircut. Håret på siderne og også forsiden af ​​hovedet vil have en lang længde, som kan nå øjnene foran. Håret på bagsiden af ​​hovedet når også ned til nakken. Dette hårklipp vil se godt ud på kvinder, der har et meget sødt og rundt ansigt. Aldersgruppen af ​​kvinder, der skulle prøve dette hårklipp, vil variere fra 18 år til 35 år. Dette hårklipp vil for det meste se godt ud til fester. Det afslappede look vil stunte bedst i sommer- eller efterårssæsonen, som man kan lide. Man kan let bære løst monterede kjoler til at følge med dette look.

4. Svampehårklipp med mere for- og baghår:

Champignonfrisur med mere for- og baghår

Dette er en fantastisk svampeklipning, der er blevet mere populær blandt yndlingsberømthedsfrisurer, ligesom Rihanna, der har denne fantastiske stil. Frisuren er udført i et sporty look med mere hår stablet mod forsiden og også den bageste del af hovedet. Det forreste hår strækker sig næsten over hele panden. Denne klipning anbefales til de kvinder, der har tykt hår og et langt ansigt. Aldersgruppen bør for det meste være omkring 25 år til næsten 45 år. Frisuren er fantastisk til fester og normale lejligheder, men ikke så fantastisk til bryllupper. Sommeren er det bedste tidspunkt at prale af denne type hårklippning, og man kan nemt bære kold-skulder eller normal kappe eller body-con kjoler med dette hårklipp. Kjoler vil altid gå bedst med denne type klipning.

5. Svampehårklipp, der ligner vindblæst:

Svampehårklip, der ligner vindblæst

Det er ingen tvivl om, at korte svampefrisurer ser fantastiske ud, når det mest er en fornyet version af den originale klassiker. Denne klipning involverer håret, der skal fejes væk, som om det er vindblæst, og ser også vildt ud. Dette vil give det rodede udseende, men vil også ligne en meget smuk nisse. Dette hårklipp vil se godt ud på kvinder, der har et lille sødt ansigt sammen med moderat hårtykkelse. Det vil se godt ud på kvinder, der har en alder mellem 18 år og 30 år, fordi jo yngre du vil se, jo mere udtalt klipning vil også se ud. Man kan let bruge denne stil under bryllupper. Forår, sommer og efterår er de bedste årstider til at prale af denne stil. Kombiner dette hårklipp med toppe og jeans eller kjoler eller nederdele, og du har det fint.

5 seneste skål- og svampehårklipp til børn:

Her er listen over de mest populære frisurer med 5 svampe og skåle til drenge og børnepiger i 2019.

1. Svampehårklip med normalt lige look:

Svampehårklip med normalt lige look

Denne type svampeskåret frisure til dreng indebærer, at håret klippes lige og vil have et normalt udseende. Siderne af hovedet vil have kortere hår, mens hovedets forside vil have langt hår, der strækker sig næsten til øjnene. Dette vil være fantastisk til børn, der har mellemstort tyndt hår og har rundt, et sødt ansigt, der supplerer det. Frisuren vil se godt ud på børn mellem 2 år og 12 år. Denne klipning kan sportes af for det meste drenge og vil være fantastisk til enhver lejlighed. Denne skålformede pigestil vil også se godt ud i enhver sæson, men vil se bedst ud om vinteren. Iført normalt tøj som en t-shirt sammen med shorts eller bukser hjælper det med at prale frisuren og får også barnet til at se smukt ud.

2. Svampeklipning med hår, der strækker sig til alle sider af hovedet:

Svampeklipning med hår, der strækker sig til alle sider af hovedet

Denne svampeklipning til baby pige vil se perfekt ud til alle typer børn, hvad enten det er en mand eller kvinde. I denne type hårklippning holdes hårets sidedel lang og strækker sig til ørerne. På forsiden vil håret strække sig næsten over hele panden. Bagsiden af ​​hovedet vil også have det samme lange og lige hår. Dette er fantastisk til børn, der har et sødt ansigt og er i alderen mellem 3 år og 14 år. Barnet skal have langt og moderat tykt hår, hvilket hjælper med at bygge denne stil. Dette pigesvampesnit vil se godt ud til bryllupper og fødselsdagsfester. Man kan også også bære denne svampeklipning til babydreng i enhver sæson. At bære en t-shirt sammen med jeans og jakke vil hjælpe med at fremvise dette snit.

3. Champignonfrisur med barberede sider og langt hår foran:

Champignonfrisur med barberede sider og langt hår foran

I denne svampe -haircut -dreng holdes den øverste del af hovedet som en svamp, men siderne barberes tæt af, og den forreste og bageste del af hovedet holdes det meste af håret. Det forreste hår strækker sig til næsten halvdelen af ​​panden. Denne klipning passer til børn, der har et afrundet ansigt og har kort eller medium tyndt hår. Denne svampesnit til baby dreng er bestemt ikke til piger. Aldersgruppen for dette hårklipp vil være bedst mellem 2 år og maksimalt 10 år. Dette hårklipp vil se godt ud ved alle lejligheder og ceremonier og vil også være godt til enhver specifik sæson. Dette hårklipp i svampestil til drengehår vil se godt ud med skjorter, t-shirts, jeans eller endda shorts.

4. Svampeklipning med ryg og sider tæt barberet og lange forhår:

Champignonfrisur med ryg og sider tæt barberet og lange forhår

Denne svampesnit til dreng vil involvere sidedelen af ​​hovedet sammen med den bageste del tæt barberet. Den øverste del af hovedet vil have håret formet som en svamp. Den forreste del af hovedet vil have langt hår. Dette hårklipp er fantastisk til børn, der har langt, tyndt hår med en moderat mængde tekstur. Denne svampeklipning til børn vil ikke se godt ud for piger og vil kun blive anbefalet til drenge. Aldersgruppen bør være mellem mindst 4 år til 14 år, så frisuren kan ses. Babysvampeklippet vil se godt ud til fester, det være sig husfest eller fødselsdagsfest. Sommeren er den bedste sæson til at udøve dette look, sammen med normalt let og afslappet tøj, som skjorter og bukser.

5. Svampehårklip med et rodet og luftigt udseende:

Champignonfrisur med et rodet og luftigt look

Dette er en type svampeklip til børn, der ser ud til at være et svampehårklipp på den øverste del af hovedet, men har også langt hår både på siderne og på den forreste del af hovedet. Håret holdes rodet og kæmmes mod den ene side af hovedet. Håret dækker også næsten hele panden. Denne champignonklipning til pige er fantastisk til både drenge og piger, der har langt og tyndt hår. Aldersgruppen bør være mellem 5 eller 6 år til mindst 13 eller 14 år. Dette svampesnit til piger passer til enhver lejlighed, men passer mest til bryllupper. Vintre er den bedste sæson at prale af dette svampesnit til baby pige, og dresscode skal være normalt vintertøj.

Yderligere tips:

Følgende er nogle af tipsene, der skal følges, når du får en klipning,

  • Undersøg altid, før du går til en klipning. Se efter alle variationerne, og se hvilken stil der passer bedst til dig. På den måde kan du være sikker på din stil.
  • Hvis du er i tvivl om hvilken stil du skal vælge, skal du sørge for at rådføre dig med en salonindehaver, da salonejeren ville kunne hjælpe dig ud fra deres erfaring.
  • Sammenlign priserne på saloner, og vælg derefter den, der passer bedst til dit budget. Du vil virkelig ikke gå for langt med dit budget.
  • Sørg altid for at stole på din stylist og de ting, han eller hun foreslår dig. Du vil altid være taknemmelig for hans eller hendes råd.

Derfor kan det let ses, at det bestemt slet ikke er let at få en ny klipning. Du skal vide en masse ting, undersøge omkring et dusin andre, før du kan trykke på en trigger. På denne måde ved du med sikkerhed, at du har truffet den rigtige beslutning, og du vil også være glad for den måde, du ser ud. Hvad synes du derfor om vores dybdegående artikel om svampehårklipp? Kan du lide det, eller vil du have noget ændret? Lad os vide.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Skal du gå med en velrenommeret stylist til The Mushroom Haircut?

Ja og selvfølgelig. Du bør altid gå til en velrenommeret og erfaren stylist, når du planlægger at style din første svampeklipning. Dette skyldes, at erfarne og anerkendte stylister ved, hvilken stil der passer bedst til dig. De hjælper dig med at vælge den bedste til din personlighed. På den måde vil du altid føle dig hjemme med en person, som du kan stole på.

2. Hvorfor er det nødvendigt at undersøge, før du tager et svampeklip?

Undersøgelse er meget nødvendig, når du tager en svampeklipning som de korte skålklippede frisurer, fordi du ikke ved, hvilken stil der passer dig bedst. Der er mange forskellige stilarter, mens du får en svampeklipning. Du vil virkelig ikke ende med et hårklipp, som du slet ikke kan lide, eller som ikke matcher din personlighed. Så vær altid opmærksom på forhånd, det bedste du kan gøre.

3. Hvorfor overbetaling for at få et svampeklip er en kriminalitet?

Overbetaling for noget vil vise sig at være en forbrydelse, bare fordi markedsundersøgelser er meget nødvendige. Du skal kigge på alle dine nærliggende saloner, se på deres personale og også de gebyrer, de opkræver. På den måde vil du kunne vide, hvilken der tager mest og hvilken mindst. Hvis prisforskellen er betydelig, skal du se, om kvaliteten garanterer de ekstra penge. Hvis svaret er ja, kan du gå med den, du kan lide, ellers en anden salon.