9 Unikke Hipster -frisurer til mænd og kvinder

Hipster frisure er typisk en traditionel haircut, som er blevet vedtaget af den nuværende generation på en moderniseret måde. Denne type frisure er bedst egnet til unge drenge og piger samt midaldrende mænd, der gerne vil have lang frisure eller frisure, der får en til at se yngre ud og giver den fede getup.

Bedste Hipster -frisurer med billeder:

For at vide mere om typer og frisure relateret til hipster -stil, ville denne artikel være det rigtige sted, hvor de 9 bedste hipster -stilarter er påpeget med billeder.

1. Retro Hipster frisure:

Retro Hipster frisure

Drenge, der kan lide at beholde deres traditionelle modeerklæring, som når vi tænker på klipning, så kan denne hipsterklipning være den ideelle frisure til mænd. Denne type frisure er bedst egnet til både en afslappet og semi-formel stil.

2. Medium længde frisure til piger:

Medium længde Hipster frisure til piger

Denne frisure går også meget godt for piger såvel som midaldrende damer. Denne hippie -frisure anbefales til mellemlangt hår. Den forreste del af håret har en trin -cut -stil, der følges bagefter med lige snit.

3. Slick Back Dry Hairstyle:

Slick Back Dry Hipster frisure

Fyre der ikke kan lide at være godt kæmmet, men alligevel har en unik frisure, så er dette den bedst anbefalede frisure. Den forreste del af frisuren er kæmmet bagud, hvilket giver det glatte ryg tørt hipster -look såvel som hipster -fade -haircut.

4. Bølget Side Part Frisure til Mænd:

Wavy Side Part Hipster frisure til mænd

Dette bølget hårlook er bedst egnet til unge til midaldrende fyre med en semi-formel dragt samt et afslappet outfit. Den forreste del af håret har sidedelen, som på den ene side krøller og giver et bølget mønster, og den anden side har det faldende udseende.

5. Spike frisure:

Spike Hipster frisure

En pigget frisure er den mest eftertragtede haircut blandt unge fyre på grund af køligt udseende. Den forreste krondel af håret skæres jævnt, og der påføres en gel for at få det spidsede udsyn. Hårspray kan bruges til at skabe pigge.

6. Klassisk frisure:

Klassisk Hipster -frisure

Denne klassiske frisure er en traditionel frisure, når vi tænker på hipster -frisure til fyre. I denne type frisure er den forreste krondel kæmmet godt ved hjælp af hårgel, og sidedelen har det formindskende mønster.

7. Side Part Frisure:

Side del Hipster frisure

Denne underskåret frisure i siden er den mest eftertragtede frisure blandt unge drenge såvel som college -gutter. Dette hårklipp har også det sidedeldesign, der har den underskårne frisure, og den anden side har det faldende udseende.

8. Hagelængde frisure:

Hagelængde Hipster frisure

Frisuren kan også blive interessant ved at give et køligt look gennem forskellige frisurer. I denne hipster pige får frisurer et nyt syn ved at have langt hår, der falder til hageniveau. Hvis du er en høj pige, vil denne være en hoppende frisure til dit look.

9. Man Bun Hipster frisure:

Man Bun Hipster frisure

Man-bun er den næste mest almindelige frisure blandt unge drenge. Dette bolle -stildesign foreslås kun til fyre, der kan lide at have langt hår, men stadig ikke vil falde over deres ansigt og skulder, og så er denne frisure det perfekte hipster lange hår.

Hipster frisure er absolut den mest eftertragtede frisure blandt fyre såvel som blandt piger Men ikke alle frisurer kan vælge alle. Det anbefales at vælge den korrekte frisure, men rådføre sig med frisørspecialist samt opnå viden om hipster -stil. Denne artikel ville helt sikkert hjælpe med at vælge den, der passer bedst til dig!