Bandana frisurer: 10 forskellige frisurer med bandanas

Keder du dig med det samme gamle lette og afslappede udseende på dit ansigt? Bare rolig, vi giver dig en enkel og let vej ud. Opgrader nu og løft din stilerklæring til disse smarte looks gennem en bandana. Bandana -frisurer bliver ret populære over hele verden nu for deres unikke og feminine statement -udseende. Bandana er intet andet end et stort og lyst farvet lommetørklæde eller tørklæde, der bruges til at binde rundt om halsen og hovedet som hårtilbehør.

Ved hjælp af Bandana kan du bare gøre din normale hverdagstil og alligevel forbedre dit udseende enkelt og ubesværet. Lad os komme i gang og se nogle søde bandana -frisurer.

10 bedste bandana -frisurer i 2021:

Vi har samlet en liste over toptrending og dejlige bandana pandebåndsfrisurer til kvinder på tværs af præferencer og aldre. Lad os kigge på det!

1. Braid Bandana Hairdo:

Bandana med fletninger

Man kan lave disse smukke flettede updo -frisurer, som du allerede er klar over, og forbedre dens stilerklæring gennem et skinnende sydende tørklæde eller bandana. Alt hvad du skal gøre er, når du er færdig med din opdatering, tilføj denne søde bandana i lyse farver og vend den rundt om dit hoved. Bind det rundt om siderne af hovedet eller kronen for at give det glamourøse og forårlige look. Det er det; I er alle glade for dette stilfulde look.

 • Kvinder med en hvilken som helst ansigtsform kan prøve disse smukke og fantastiske stilarter
 • Hvis du er i 20’erne til slutningen af ​​20’erne, kan dette være en perfekt stil.
 • Kvinder og piger med glat og glat naturlig hårtekstur kan se pæne og ideelle ud i dette bandana -frisurer.

2. Bandana Hestehale:

Bandana hestehale

Hvis du undrer dig over, hvordan du opskalerer og arbejder på et smukt og elegant look med en hestehale, her er det! For det første skal du lave en pæn, puffet hestehale. Bind håret til lidt højde i stedet for en variant med lav længde. Tag et tørklæde efter eget valg, som kan matche din kjole eller udseende. Bind det ned fra hovedet, der går bag hestehale. Disse bandana -frisurer kan også være et ganske godt og sødt valg, hvis du har langt hår.

 • Kvinde med oval og diamant ansigtsform kan være perfekt i denne bandana styles
 • Hvis du er i slutningen af ​​20’erne til midten af ​​30’erne, kan dette være et ganske smukt udseende.
 • Kvinder med bølget hårtekstur kan se fantastisk og smukke ud i disse frisurer.

3. Bandana hestehale i blondt hår:

Bandana hestehale i blondt hår

Blandt flere frisurer, der har med en bandana at gøre, har vi endda en slank, lavlangt hårpony med slips. Det er mere et feminint og kreativt look, man kan opnå så ubesværet. Arbejd på en pony med løs hår. På toppen af ​​elastikken, når du har bundet håret, skal du bruge en farverig trykt bandana og tage den rundt om ponyen for at binde den, som vist på billedet ovenfor. Det er det; du er god til at gå!

 • Kvinder med en hvilken som helst ansigtsform kan prøve dette enkle og feminine look
 • Hvis du er i begyndelsen til midten af ​​30’erne, kan denne stil få dig til at se ungdommelig ud
 • Arbejd med dette look til kvinder med glat og bølget hårtekstur for at få det bedste udseende.

4. Krøllet hår med en bandana:

Bandana frisurer krøllet hår

Du kan endda sømme et bandana -look med krøllet hår. Hvis dit hår virker rodet, og du foretrækker at styre dit hår med unikke og smukke frisurer, kan disse være mulige muligheder. Du kan fortsætte med at prøve bandana hår bolle op dør arbejde på et bandana look nær kroneområdet eller binde på en mest fantastisk smuk måde i et sløjfeudseende.

 • Prøv dette look, hvis du har en krøllet eller rodet hårtekstur for et perfekt look
 • Denne frisure kan være ideel til unge kvinder i 20’erne til problemfrit udseende.
 • Det være sig oval eller diamant eller hjerte ansigtsform; disse stilarter er lette og perfekte.

5. Bandana med pandehår:

Bandana med pandehår

Vi er ganske imponerede over denne smukke og fantastiske frisure med pandehår. Selvom hårbøjle allerede er en populær stil, og du yderligere undrer dig over, hvordan du forbedrer til en mere fantastisk og feminin stilerklæring, så er vi her. Til de smukke små pandehår og krøllede hår, tilføj en smuk bandana nedenunder håret/hovedet og bring den op til at binde enten på kronen eller siderne. Vær sikker på, du kan ligne en diva.

 • Kvinder med oval, diamant og hjerte ansigtsform kan se smuk ud
 • Prøv denne stil til kvinder med bølget eller mildt krøllet hår for den smukke tekstur og udseende
 • Kvinder i 20’erne til 30’erne kan ubesværet prøve dette feminine og fantastiske look.

6. Bandana frisure med Bolle:

Bandana frisure med bolle

En hårbolle eller simpel knude er nok den mest eftertragtede og hurtige frisure for flere kvinder. Du kan nu tilføje et lag og stilelement til det ved at bringe bandana -looket, som det ses ovenfor. Fortsæt med en kontrastfarvet bandana med din kjole, og arbejd på at binde den i kanterne. Du er god til at gå i denne bandana frisurer med en bolle!

 • Kvinder med enhver ansigtsform kan ubesværet prøve denne stil
 • Prøv dette look for dem i 30’erne, der ser ungdommelige og kantede ud
 • Enhver hårtekstur kan se fantastisk og stilfuld ud i dette enkle og hurtige look.

7. Frisurer med bandanas til kort hår (Bob):

frisurer med bandanas til kort hår

Vi elsker ret meget bob for det kantede og sassy udseende, det tilføjer let. Denne søde bølgede lille bob handler om det sjove, lette og alligevel fascinerende look. Du kan endnu hæve denne frisyreerklæring ved at tilføje en bandana -stil, som vist på billedet ovenfor. Kvinder i de yngre aldersgrupper foretrækker meget uformelt og elegant look til fester, eller sammenkomster kan prøve denne bandana-stil.

 • Brug dette til en rund, oval og diamant ansigtsform for at se stilfuld ud
 • Dem i 20’erne og 30’erne kan se edgy, slank og smuk ud herinde.
 • Brug dette til bølget og naturlig kort hårlængde for at få et problemfrit udseende i bandana -frisurer

8. Bandana med fletninger:

Bandana med fletninger

Denne søde og fantastiske fiskehale fletning er allerede super dejlig og giver et elegant udseende til enhver. Det være sig for det etniske udseende eller en sømløs erklæring i indo-vestlig stil; det kan være ret passende. Men hvad med at tilføje en bandana omkring stilen? Her er et sådant eksempel. Disse klassiske og vintage bandana -frisurer kan tilføje tekstur og ekstraudstyr til alle, der prøver det.

 • Kvinder med ovalt og rundt ansigtsform kan nemt prøve denne stil
 • Arbejd med dette look for dem over 35 år for at se ungdommelige og spændende ud
 • Enhver hårtekstur med mellemlang hårlængde kan være ganske ideel og passende til at passe i dette bandana -frisurer.

9. Afro -inspirerede fletninger med bandana -look:

bandana frisurer til mellemhår

Vi ved alle nu, hvordan afroamerikanske og afrikansk-inspirerede flettede frisurer er tilpasset og blev ret populære over hele kloden. De er blevet et symbol på stil og edgy udseende. Du kan genskabe det samme, men hvis du foretrækker et meget dristigere og vildt udseende, hvorfor ikke tilføje et mildt bandana -trykt look som vist på billedet ovenfor? Det være sig klassiske fester eller sjove danseaftener; denne boks fletninger stilarter med bandana kan være fantastisk!

 • Kvinder med ovale, aflange og firkantede ansigtsformer kan passe perfekt.
 • Enhver aldersgruppe kvinder kan potentielt prøve denne lette udkig.
 • Brug denne stil med krøllet eller bølget rodet hårtekstur for at se smuk ud.

10. Simple Elegant Loose Hair Look:

bandana styles til langt hår

Sidst men ikke mindst, når du beslutter dig for at forlade dit hår væk for at have den milde og smukke yndefulde tone, kan du stadig vælge at parre med Bandana statement -udseende. Det være sig på en funky måde (som vist på billedet ovenfor) eller på en charmerende feminin måde ved at binde en sød trykt på siden, det er helt op til dit valg. Hvad synes du?

 • Enhver oval eller diamant ansigtsform kan se kantet og elegant ud her.
 • Prøv denne stil til teenagepiger og unge kvinder i 20’erne for at se fantastiske ud.
 • Bølget og tæt hårtekstur kan føje til tekstur og stilerklæring.

Hvis du elsker noget eksperimenterende, men alligevel sødt og forbedret stiludtalelser, er Bandana -frisurer passende og ret passende til dig. Det være sig med dine pigesamlinger eller en festaften; disse kan være kantede og tilføje et nyt niveau af stil og udsagn. Prøv dem og fortæl os dine tanker; vi elsker at høre fra dig!