Prom frisurer: 15 søde frisurer til prom piger 2021

Festaftener er uforglemmelige. Disse er blandt de mest spændende begivenheder, mange piger ser frem til, for at blive klædt ud og se smukke ud som ingen anden dag. Hvad med de smukke prom -frisurer for tiden? Vi elsker alle at se det smukkeste ud ved sådanne lejligheder, og disse prom -frisurer og frisurer vil helt sikkert skille tiden fra hinanden med smukt udseende, der kan parres med de bedste af dine outfits.

Vi har arbejdet rundt og bragt dig nogle af de bedste og dejligste prom -frisurer; tjek disse ud, og vælg den rigtige efter din smag.

15 enkle og nemme frisurer til kort og langt hår:

Læs videre for at kende nogle af de bedste og lette prom -frisurer til begyndere sammen med billeder, der kan passe dig:

1. Løse bølger:

Frisure til festaften

Det er en af ​​de enkleste frisurer. Håret efterlades normalt naturligt med sin naturlige bølgede tekstur. Hvis du har glat hår, kan du få det til at se lidt bølget ud ved hjælp af en krølle og ved forsigtigt at køre dit hår igennem for at give det et lidt rodet udseende. Dette ville se godt ud til mellemlangt hår. Dette er endnu mere effektivt, når du kommer for sent til dit arrangement efter alle de travle ture til salonen og tilbage. I sådanne tilfælde vil denne lette prom -frisure komme dig til undsætning og være din ridder i skinnende rustning.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til Runt ansigt, langt hår.
 • Den perfekte lejlighed til at lave disse bryllupper og fester
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure kvinder
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med blomster

2. Simpelthen lige:

prom frisurer ned kort hår

Omfavn denne frisure til prom og rock den. Hvis du har godt hår, godt og godt, er du klar til dagen. Ellers skal du gennemgå hele det besvær, som vi lige har nævnt- få dine låse lige ned. For dem, der ville have en meget pyntet kjole på, er det bedre at gå efter en frisure, der ser meget enkel og lige ud. Du kan bruge et glattejern for at få dette look. Opdel håret i enkle sektioner og glat hvert af dem, et ad gangen og brug en spray eller serum, så det forbliver glat i længere tid.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til et rundt ansigt og langt hår.
 • Den perfekte lejlighed er kontormøder, udflugter.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er teenagere og piger.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med hårbånd og clips.

3. Lavsidet bolle:

lav bolle -prom

Boller er overvurderet, især høje, men denne vil helt sikkert bringe en helt ny side til dig, især hvis du aldrig har prøvet boller. Overrask alle, og du vil se, hvordan du afgiver mode- og hårmål til alle, og det lykkes at se elegant ud. Lavsidede boller ville se godt ud på høje piger. Denne bolle er meget enkel at lave. Du kan bare samle alt dit hår til den ene side og derefter fastholde det på plads ved at rulle det op og ved hjælp af nåle og klip. Det ville se endnu mere elegant ud, hvis du kunne samle dit hår, der dækker et af dine ører.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til ovalt ansigt med mellemlangt hår.
 • Den perfekte lejlighed er dansefunktioner, date -nætter.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er kvinder og teenagere.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med blomster og en tiara

4. Tykke skinnende krøller:

prom frisurer til langt hår

Hvis du har tykt hår, passer dette look bedst til dig, men selvom du har tyndt hår, gør krøller det svært at få en idé og estimere din hårvolumen. Lad andre gætte om det samme, mens du er klar til at rocke din nat. Krøller ser godt ud til balaften. Dette retro hår ser fantastisk ud til mennesker med langt hår. Du kan bruge en jernkrølle og krølle dit hår ved at dykke dem i sektioner. Giv dem nu flere krøller ved at børste dit hår med en rullebørste. Påfør til sidst lidt serum for at give det ekstra blanke look.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til lige og et langt ansigt med langt hår.
 • En perfekt lejlighed er en dag ud, udflugter.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er kvinder i alle aldre.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med hårgreb.

5. Skolepiges fletning:

flettede prom -frisurer

Hvis du vil have en sød prom -frisure, så er denne lige hvad du skal henvende dig til. Det er en rodet fiskehale og laver runder, efter at de fleste berømtheder havde populariseret det for et par år tilbage. Fletninger er en af ​​de frisurer, der ikke kan overses. Piger, der har langt hår, kunne gå efter denne frisure. Der er flere slags fletninger, og den mest almindelige er skolepiges fletning. Det er en sædvanlig fletning, som du kan gøre ved at binde en lav pony og derefter flette den og lade fletningen falde på din skulder. Tendensen er stadig på, og at blive på den radar er det bedste, du kan gøre for at være prom -dronningen.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til et ovalt ansigt med langt hår.
 • Den perfekte lejlighed til dette er bryllupper, fester.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er teenagere og piger.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med blomster

6. Blidt og blødt bølget look:

bølget hår prom

Bløde bølger betragtes altid som smarte til enhver lejlighed. Dette fungerer godt for mennesker med langt hår. Du kan få denne stil ved forsigtigt at bruge en jernkrølle til de nederste ender af dit hår. Du kan også krølle lidt ved kronen for at give den et løftet look. Adskil en lille del af dit hår, og hold det derefter op i ryggen med en nål. Håret vil i sidste ende være bølget i stykker, men får dig til at se ud som om du er klar til fest. Hvis temaet er smart og sejt til din fest, er denne frisure et forsøg værd og vil bringe dig et skridt tættere på at give andre hårmål for natten.

 • Den type hår og ansigtsstruktur denne frisure ville passe til et rundt ansigt med fremhævede kindben og mellemlangt hår.
 • Den perfekte lejlighed er kontor, college.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er kvinder i alle aldersgrupper.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med en bandana.

7. Smukke fletninger:

prom fletning frisurer

En anden stil, som folk med lange låse kunne prøve, er de fine fletninger. Dette kan meget let opnås. Føn dit hår og krøl dem forsigtigt. Tag små dele af dit hår og flet dem, og pin dem under dit hår. Dette ville give en illusion om at have små flettede bånd på dit hår. Denne frisure vil let få dig til at se lidt ældre ud end din alder, og da det er alt, hvad bal går ud på, optræder som voksne i en dag, hvorfor så ikke dukke op på stedet og ligne den rigtige?

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til et rundt ansigt og langt hår.
 • Den perfekte lejlighed er kontormøder, udflugter.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er teenagere og piger.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med diamanttilbehør.

8. Lige/krøllet og snoet look:

hår til gallafest

Hvis du gerne vil beholde dit look lige, men vil give det en ekstra finish, kan du gå efter denne stil. Ret dit hår ud eller krøl dit hår lige i enderne. Del dit hår i midten, og tag en del af dit hår fra hver side og vrid dem. Pin nu dem begge sammen i midten af ​​ryggen med et stilfuldt klip. Lige hår er altid i trenden, men nogle gange er et twist i fortællingen alt hvad du behøver for at skille sig ud. Bogstaveligt talt! Dette billede af prom -frisuren viser dig, hvor let det kan være for dig at implementere.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til et rundt ansigt med fremhævede kindben og mellemlangt hår.
 • Den perfekte lejlighed er et kontor, college.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er kvinder i alle aldersgrupper.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med en bandana.

9. Halv-op halv-ned krøller:

Halvt op halvt ned på balhår

Denne frisure er bedst egnet til mennesker med mellemlangt hår. Vejen til denne frisure er ved at lave et pust omkring kronen og sikre den med stifter. For det resterende hår skal du bare dele dem i sektioner og krølle dem løst. Du kan bruge et hårtilbehør på dit hår for at tilføje mere elegance. Hvis du har pandehår, skal du rette dem til den ene side med et glattejern. De fleste mennesker tror normalt, at tiaraer er beregnet til fronten, men hvad med denne, der henleder al opmærksomhed på dit hår, selv fra bagsiden? Når alt kommer til alt, vil dit ansigt gøre resten og passe på at gøre dig til divaen for natten.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til et ovalt ansigt med mellemlangt hår.
 • Den perfekte lejlighed er dansefunktioner, date -nætter.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er kvinder og teenagere.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med blomster og tiara.

10. Ensidige krøllede låse:

smukke prom frisurer

Taylor Swift rocker denne, og det er helt sikkert den bedste prom -frisure for dig, hvis dine krøllede hår er for hårde til at blive børstet til en lige frisure og er stædige nok til at reagere på glattejern. Hvis du skal bære en stropløs eller en-skulder kjole, ville dette være den frisure, der ville være bedst egnet til dig. Kam og saml dit hår mod den ene side. Udover partition ville være den bedste. Nu krøl enderne af dit hår og rod det lidt, og lad dit hår falde på forsiden af ​​din skulder.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til lige ansigt og langt hår.
 • Den perfekte lejlighed er kontormøder, udflugter.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er teenagere og piger.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med hårbånd.

11. Twisted Curly Side Swept Hairstyle:

Celebrity prom frisurer

Piger med mellemlang til kort længde kan gå til denne stil. Dette ville imidlertid kræve hjælp fra en stylist, da det er lidt svært at prøve derhjemme. Håret normalt som de ensidige krøller er kæmmet mod en stil, og en masse krøller og vendinger tilføjes. Du behøver ikke engang en curler eller alt det ekstra besvær. Alt du skal gøre er bare at tage dit hår og binde det i fletninger, mens det stadig er vådt. Dette giver dig de beachy krøller, som du ser her, og du kan tage dette look med dig til balden og skille sig ud.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til lige og et langt ansigt med langt hår.
 • Den perfekte lejlighed er en dag ud, udflugter.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er kvinder i alle aldre.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med hårgreb.

12. Lange fejende krøller:

Krøllet balhår

Den øverste halvdel af håret er rettet, mens den nederste halvdel er krøllet til en rodet åben sektion. De bedste prom -frisurer, du ser i artiklen, er perfekte, og denne er en anden, der skal føjes til listen. Dette er endnu en frisure, der kræver en frisør, men er en af ​​de smukke frisurer. Håret ser næsten lige ud, og i enderne krølles håret for at give en let fejet effekt. Udseendet får også håret til at virke som om det har fået mere volumen.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til et rundt ansigt og langt hår.
 • Den perfekte lejlighed er kontormøder, udflugter, fester.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er teenagere og piger.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med hårbånd og clips.

13. Perky hestehale med løse pandehår:

prom lav hestehale

Hvis dit fremhævede hår har brug for en handling for at dagen skal se endnu bedre ud, vil intet passe dig bedre end denne. Hvert afsnit af dit hår vil se lige så godt ud og bringe et overordnet klassisk look efter dig. Dette er en meget elegant, men alligevel afslappet stil. Som navnet går, har udseendet en let hængende hestehale, der holdes op bag centret bag på hovedet. Kronen ser ud til at have ekstra volumen. Pandehårene efterlades løse foran. Det er ideelt til glat hår.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til et rundt ansigt og mellemlangt hår.
 • Den perfekte lejlighed er et kontor, college.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er kvinder i alle aldersgrupper.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med hårclips.

14. Rodede krøller:

Rodet prom hår

At gå rodet ser ud til at være trenden selv på de røde tæpper. Det anses for at være en meget legende frisure. For at få dette look skal du skille dit hår fra midten og krølle dit hår ved hjælp af en jernkrølle. Roder forsigtigt håret, så det ser ud. Brug hårspray til at afslutte looket.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til et rundt ansigt med krøllet hår.
 • Den perfekte lejlighed er fester, udflugter, dag-ud.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure er teenagere.
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med diamantclips.

15. Gussied ensidig lavpony:

Hestehale -balhår

Dette look kan gøres ved at give håret spiralkrøller, når spiralkrøllerne er færdige. Kam dit hår til den ene side og saml dem alle. Sidelæg dit hår og lås dit pandehår eller et lag hår med et klip. Nu resten af ​​håret, saml det til den ene side, træk det fast og fast, bind det lavt til den ene side, og lad det falde på din skulder.

 • Den type hår og ansigtsstruktur, denne frisure ville passe til lige ansigt og mellemlangt hår.
 • Den perfekte lejlighed er kontormøder, college.
 • Den passende aldersgruppe for denne frisure: kvinder i alle aldersgrupper
 • Bedste tilbehør til at matche dette look med blomster og en tiara

Tips om hårpleje:

Brug en ornebørste eller en våd børste på dit hår. Husk desuden, at din hårbørste hjælper med at glatte hårskaftet og minimerer eventuelle brud. Vælg derfor din hårbørste med omhu.

 1. Hvis du styler dit hår med varmeprodukter, skal du uden tvivl bruge dybe fugtgivende behandlinger til at genopbygge tabt fugt fra dine hårrør.
 2. Brug en hårbeskyttelse. Det vil vikle dit hårskaft og danne en beskyttende barriere omkring det og derved forhindre skader. Dette vil også sikre, at din stil er slank og fri-fri.
 3. En af de værste ting du kan gøre for dit hår er overophedet det med overdreven føntørring. Hvis du vil undgå tørt og beskadiget hår, skal du påføre varmebeskyttelsesprodukter på forhånd.

Når det kommer til bal, er det kun naturligt, at du vil have, at hver detalje er perfekt. Jeg håber, at denne artikel hjælper dig med at finde den perfekte hestehale, bolle, fletning eller gratis look, så du kan se det smukkeste ud på en så vigtig begivenhed i dit liv. Vælg mellem de bedste og søde prom -frisurer til langt hår, der vil imponere alle. Her præsenterede vi listen over de 15 bedste søde prom -frisurer til kvinder og piger, der hurtigt kan give dig kronprinsen til galledronningen og enhver fordel, der følger med den. God afslutning på gymnasiet!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvad er afhjælpningen for tidlig gråning af hår?

Svar: Valnød er den bedste kilde til næringsstoffer til at vende det grå hår tilbage til det normale. Prøv valnød i forskellige former for at reducere og også indeholde hårgrånende og fald. Desuden skal du tage regelmæssige calciumtilskud. Calcium besidder sådanne egenskaber, som kan hjælpe med at vende virkningerne af grånende hår.

Q2. Sådan repareres beskadiget hår?

Svar: Stikkelsbær reparerer beskadiget hår. Det fungerer også som en hårtonik, der hjælper med at give dit mørke hår en skinnende glans. Den har en rig reserve af C-vitamin, en antioxidant med fordele mod ældning og genopliver pigmentet i dine hårsække. Du kan også suge tørret amla i vand natten over og skylle dit hår den næste morgen med dette vand. Bortset fra det kan produktbelastet, sov på hår også se kedeligt, livløst og gammelt ud. Hår skal shampoos let hver dag eller mindst hver anden til tredje dag.

Q3. Hvordan kan jeg bringe glans til mit livløse hår?

Svar: Hold dit hår godt næret. Spis en velafbalanceret kost med et dagligt indtag af Biotin og Niacin er vigtigt for hår og negle sundhed. Desuden vil regelmæssigt forbrug af vitamintilskud også hjælpe med at genoprette dit hårs glans. Vitaminbutikker sælger håndkøbsfrit hår & negletilskud der virker.