8 legjobb bumm frizura az arcformához

A legjobb Bang frizurák az arcodhoz

Egy tompa bob jól illik a legjobb barátodhoz, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az arcodra is. Ha a hosszú folyású zárak az Ön dolga, ez nem jelenti azt, hogy az anyjának is megfelelne, és így megy a lista. Mindannyian különböző stílusú és típusú hajjal születünk, és itt kell illeszkednünk az arcformánkhoz a legjobb frizurákkal. Csakúgy, mint a haj, a különböző emberek különböző arcstruktúrákkal rendelkeznek, és itt van egy lista arról, hogy milyen frizurát válasszon a különböző arcformák alapján.

1. Rövid és ropogós:

frufru frizura kerek arcra

Az ilyen típusú frufru általában előnyös, ha kerek vagy ovális arca van. Ha a frufru túl rövid, akkor az arcod kereksége küszöbön áll és még hangsúlyosabb lesz. Míg a rövid és ropogós elülső frufru bolyhokat hozna létre az elején, amelyek jól gélesednek a gömbölyűséggel. Ugyanez vonatkozik a szélesebb halántékú négyzet alakú arcokra is, de ügyeljen arra, hogy ne válassza a rövidebb elülső frufruot, ha szélesebb állkapcsa van..

2. Oldalt söpört frufru:

frufru frizura illik az archoz2

Ha az oldalra söpört első frufru mellett szeretne dönteni, győződjön meg róla, hogy négyzet alakú arca van. A négyzet alakú arc, vagy talán a szív alakú arcok tökéletesek az oldalra söpört frufruhoz. Szilárd szív alakú arc esetén mindkét oldalon választhat oldalsó elválasztást, de ha négyzet alakú vagy akár kerek arca van, akkor jobb, ha középső elválasztást választ..

3. Az első egyenes frufru:

frufru frizura illik az archoz3

Az első söpört frufrunak egyenesen a homlokára kell esnie, és a szemöldöke fölött ér véget. Ennek a megjelenésnek a sportolásához jobb lenne, ha megfelelő szív- vagy gyémánt alakú arca lenne. Egy átlagos ovális arc is jól nézne ki, de próbálja meg elkerülni a kerek vagy szögletes arcokat.

4. Hosszú hullámos elülső frufru:

frufru frizura illik az archoz4

Ha négyzet vagy kerek arca van, akkor akár a hullámos zárakat is megdolgozhatja. Ez a haj oldalválasztással kezdődik, és az elülső zamatos hullámok határozottan teltebb megjelenést jelentenek. Próbálja meg a hajat bolyhosítani a hullámok fenntartásával. Ez az oldalról elválasztott hullámos zár ovális alakú arccal is jól nézne ki, de ha szíved vagy gyémánt alakú arcod van, ne ezt válaszd.

5. Hosszú zárak:

frufru frizura illik az archoz5

Ha hosszú frufru mellett szeretne dönteni, és nem szeretne rövidebbet választani, akkor ennek alapkövetelménye egy ovális arc. Az ovális a legjobb forma a hosszú réteges megjelenéshez. Egy másik, ovális alakú versenytárs négyzet vagy gyémánt alakú arc lenne. Ha azonban túl sok a szív alakú arca, ne vegyen részt hosszabb tincsekben.

6. Rendetlen rétegek:

frufru frizura illik az archoz6

A szív alakú vagy a gyémánt alakú arcot is jobban kihangsúlyozhatják a puha fürtök, amelyek megfelelően oldalra vannak ecsetelve. Mindig adhat hozzá egy kis segítséget, hogy kiemelkedőbb fürtöket hozzon létre, amelyek volumenét növelik a hajnak, és pótolják a szigorú szív alakú arcot. Az ovális formák itt is jól mutatnak.

7. Légy tompa:

frufru frizura illik az archoz7

Gyakran az elülső tompa frufru illik az arcához, ha ovális vagy szív alakú arca van. Még egy gyémánt alak is jól nézne ki, de szigorúan kerüld a tompa frufruokat, különösen azokat, amelyek a bobba kerülnek, ha négyzet alakú arcod van.

8. Az elülső függönyök:

frufru frizura illik az archoz8

Ez a fajta elülső zár óvatosan az arca körül fog esni, és ferdén kezdődik az egyik végétől, és ott végződik, ahol az arc találkozik a nyakával. A felső frufru az arcodra van terítve, így ha szív alakú vagy hosszú állú gyémánt alakú, akkor ez a haj előnyös.