9 legújabb borotva vágott frizura rövid és hosszú hajra

A borotvafrizura a legjobb választás azoknak a nőknek és férfiaknak, akiknek kissé egyenes hullámos szőrük van, sok esetben ez a borotvás hajvágás nem működik a szokásos, göndör hajra. A nők rövid borotvájú frizurái egyenes borotvával készülnek. Ezt a stílust időnként használják, vagy krimpelt tincsekhez vagy finom szőrszálakhoz is használják.

A legjobb borotva vágott frizurák nőknek és férfiaknak képekkel:

Íme a 9 legjobb borotvafrizura listája, és válassza ki, melyik illik a hosszú és rövid hajhoz.

1. Egy hosszúságú hurok szaggatott végekkel:

Egy hosszú hurok szaggatott végekkel

Egy hosszúságú szög ebben a pillanatban rendkívül népszerű. Ott minden borotva réteges haj ideális érintés ehhez az alacsony karbantartási stílushoz, és könnyen elegáns megjelenést kölcsönöz a hajnak. Ha fiatal lány vagy, és más mintát szeretnél a szőrszálakra, akkor ez a megfelelő lesz az Ön számára.

2. Borotva vágott Bob Fringe -vel:

Borotva vágott Bob Fringe -vel

A robbantások a paradicsomban készült, borotvával vágott pattogás, mivel sokkal több felületet tartalmaznak! Rendkívüli módszer a stílusoddal játszani, és néhány divatos ember hangulatát bemutatni, ha a szekrényed vegyesebb.

3. Egyenes borotvahajvágás:

Egyenes borotvahajvágás

Az éles borotva egyenes vágóél egyenes vágást végez egy furcsa részlettel, amely kiegészíti a férfiak tökéletes ízléses vagy szakértő életmódját. Az aszimmetriás sprite teljesen máshogy nézhet ki. A legelterjedtebb döntés a túloldalra hárított hosszú robbantások, a másikon pedig egy szentély alávágása.

4. Kócos vállhossz:

Kócos vállhossz

A kócos, közepes hosszúságú haj a leghíresebb minta minden korú fiatal hölgy körében, mivel az arcformák széles skálájához illeszkedik, és jól illeszkedik a befogadó életmódhoz. A rendkívül éles él bájos hangulatot kölcsönöz a tippeknek.

5. Hosszú borotva vágott rétegek:

Hosszú borotva vágott rétegek

Nem a rövid hajú csodák a főek, akik borotvált hajvágással játszhatnak a hosszú hajú nők számára, nem vagy elutasítva! Frissítse a tollas stílust hosszabb rétegek beszerzésével. Ha az arc hosszú és egyenes, akkor ez a frizura felkeltheti személyisége figyelmét.

6. Közepes borotvavágású frizura szegéllyel:

Közepes borotvavágású frizura frinccel

Kiváló példája a védjeggyel ellátott panaszos borotváknak – rengeteg réteget és hosszú borotvavágást eredményez. Ez a közepes borotvavágású hajvágás benyomást kelt, és minden olyan nőnek megfelel, aki hajlamosabb az élesebb ruhák felé.

7. Borotva vágott Beachy Bob:

Borotva vágott Beachy Bob

A borotvával vágott frizurák rövid hajra félelmetes döntés abban az esetben, ha nagyobb volumenre van szüksége az életében. A darabos rétegekkel ez egy energikus és mai borotvahajvágás, amely hihetetlenül nézne ki bármilyen korú hölgyek számára. Fiatal lányok kipróbálhatják ezt a borotvával vágott rövid frizurát bármely főiskolai parti idejére.

8. Hosszú haj borotvával vágott frufru:

Hosszú haj borotva vágott frufru

Hosszú haj, nem tud kevesebbet törődni vele. Az ilyen borotvavágási stílusok befolyásolják, hogy sörényed teltnek tűnik, függetlenül attól, hogy anyukádtól kapta. Professzionális tipp – a robbantásoknak vastagnak kell lenniük. Biztos lehet ebben a frizurában, és kaphat egy megfelelő ruhát, hogy felfedezze szépségét a tömegben.

9. Elhúzódó borotva vágás:

Elhúzódó borotvavágás

Hihetetlen terv a fekete hajformázó borotvavágó által megérintett pólók kiegészítésére és forró felvételére, ha funkciókat vagy balayage -t kap. Ez egy szép frizura nyárra, és a különböző árnyalatok hasonló árnyékolásánál figyelembe vesszük a frizura esztétikáját.

A borotvapengés hajvágás nagyon precíz, és ha helyesen történik, természetes eredményeket ad a modern, „mosás és viselet” frizurákban. A borotvahajvágás során a haja jobban lendül, és mozog a hajban.