Bandana frizurák: 10 különböző frizura bandanával

Unod már a régi könnyű és alkalmi pillantást az arcodra? Ne aggódjon, adunk egy egyszerű és könnyű kiutat. Most fejlessze és emelje stílusnyilatkozatát ezekbe az intelligens megjelenésekbe egy bandán keresztül. A Bandana frizurák egyre népszerűbbek szerte a világon egyedi és nőies megjelenésük miatt. A Bandana nem más, mint egy nagy és élénk színű zsebkendő vagy sál, amelyet hajkiegészítőként használnak a nyak és a fej körül..

A Bandana segítségével egyszerűen elvégezheti szokásos mindennapi stílusát, és mégis egyszerűen és könnyedén javíthatja megjelenését. Kezdjük el, és nézzünk meg néhány aranyos bandana frizurát.

A 10 legjobb Bandana frizura 2021 -ben:

Összeállítottuk a legnépszerűbb és legszebb bandanás fejpánt frizurák listáját a nők számára, minden preferenciában és korban. Nézzük meg!

1. Braid Bandana Hairdo:

Bandana fonatokkal

Meg lehet csinálni ezt a gyönyörű fonott felcsípett frizurát, amellyel már tisztában vagy, és fokozhatod stílusát egy fényes, sercegő kendővel vagy bandánnal. Mindössze annyit kell tennie, hogy miután befejezte a felfrissülést, tegye fel ezt az élénk színű aranyos bandát, és fordítsa meg a fejét. Kösd a fej vagy a korona oldalai köré, hogy ragyogó és tavaszi barátságos megjelenést kölcsönözzön. Ez az; mindannyian elbűvöltek ezzel az elegáns megjelenéssel.

 • Az arcformával rendelkező nők kipróbálhatják ezt a gyönyörű és lenyűgöző stílust
 • Ha a 20 -as és 20 -as évek végén jár, ez tökéletes stílus lehet.
 • A sima és egyenes természetes hajszerkezettel rendelkező nők és lányok ügyesek és ideálisak lehetnek ebben a bandana frizurában.

2. Bandana lófarok:

Bandana lófarok

Ha kíváncsi arra, hogyan lehet feljavítani és szép és elegáns megjelenésen dolgozni egy lófarokkal, itt van! Először csinálj egy ügyes, puffadt lófarokot. Kösd a hajat kis magasságba, nem pedig egy kis hosszúságú változat helyett. Válasszon egy sálat, amely megfelel a ruhájának vagy megjelenésének. A fej alól kösse össze, amely a lófarok mögé megy. Ez a bandana frizura is jó és aranyos választás lehet, ha hosszú haja van.

 • Az ovális és gyémánt arcformájú nő tökéletes lehet ebben a bandana stílusban
 • Ha a 20-as évek végén és a 30-as évek közepén jár, ez nagyon szép megjelenés lehet.
 • A hullámos haj textúrájú nők lenyűgözőnek és gyönyörűnek tűnhetnek ezekben a frizurákban.

3. Bandana lófarok szőke hajban:

Bandana lófarok szőke hajban

A bandanához kapcsolódó számos frizura között van még egy elegáns, alacsony hosszúságú hajú póni is, kötéssel is. Inkább nőies és kreatív megjelenés, amelyet ilyen könnyedén el lehet érni. Dolgozzon alacsony hosszú, laza hajú pónin. A gumi tetején, miután megkötötte a hajat, használjon színes nyomtatott pántlikát, és vegye körbe a póni köré, hogy megkötözze, ahogy a fenti képen látható. Ez az; jó vagy menni!

 • Az arcformával rendelkező nők kipróbálhatják ezt az egyszerű és nőies megjelenést
 • Ha a 30-as évek elején vagy közepén jár, ez a stílus fiatalosnak tűnhet
 • Dolgozzon ezen a megjelenésen a sima és hullámos haj textúrájú nők számára a legjobb megjelenés érdekében.

4. Göndör haj bandánnal:

Bandana frizurák göndör haj

Göndör hajjal akár bandanás megjelenést is szögezhet. Ha a hajad rendezetlennek tűnik, és inkább egyedi és gyönyörű frizurákkal szeretnéd kezelni a hajad, ezek a lehetséges lehetőségek lehetnek. Mehet tovább, hogy kipróbálja a bandana hajcsomót az ajtón, amely a korona területéhez közeli bandanán néz ki, vagy lenyűgözően pompás módon íja meg a masnit..

 • Próbálja ki ezt a megjelenést, ha göndör vagy rendetlen haja van a tökéletes megjelenés érdekében
 • Ez a frizura ideális lehet a 20 éves fiatal nők számára a zökkenőmentes megjelenés érdekében.
 • Legyen az ovális vagy gyémánt vagy szív arcforma; ezek a stílusok egyszerűek és tökéletesek.

5. Bandana frufru:

Bandana frufru

Nagyon csodálkozunk ezzel a gyönyörű és lenyűgöző frizurával, frufruval. Míg a haj frufru már népszerű stílus, és azon tűnődsz, hogyan lehet még lenyűgözőbb és nőiesebb stílusú kijelentést tenni, itt tartunk. Azokra a gyönyörű kis frufruokra és göndör hajakra tegyen fel egy gyönyörű bandát a haj/fej aljáról, és emelje fel, hogy a koronára vagy az oldalra kösse. Nyugodjon meg, úgy nézhet ki, mint egy díva.

 • Az ovális, gyémánt és szív alakú nők gyönyörűek lehetnek
 • Próbálja ki ezt a stílust hullámos vagy enyhe göndör hajú nők számára a gyönyörű textúra és megjelenés érdekében
 • A 20-30 -as évekbeli nők könnyedén kipróbálhatják ezt a nőies és lenyűgöző megjelenést.

6. Bandana frizura zsemlével:

Bandana frizura zsemlével

A haj konty vagy egyszerű csomó valószínűleg a legkívánatosabb és leggyorsabb frizura több nő számára. Most hozzáadhat egy réteget és stíluselemet, ha behozza a bandana megjelenést, amint az fent látható. Folytassa a kontrasztos, élénk színű bandanát a ruhájával, és kösse össze a széleit. Jó ebben a bandanás frizurában kontyos!

 • Az arcformával rendelkező nők könnyedén kipróbálhatják ezt a stílust
 • Próbálja ki ezt a megjelenést azoknak a 30 -as éveknek, akik fiatalosnak és pörgősnek tűnnek
 • Bármilyen hajszerkezet csodálatosnak és stílusosnak tűnhet ebben az egyszerű és gyors megjelenésben.

7. Frizurák rövid hajú bandanákkal (Bob):

frizurák bandánokkal a rövid hajhoz

Nagyon szeretjük Bobot az éles és pimasz megjelenés miatt, amelyet könnyen hozzáad. Ez az aranyos hullámos kis bob a szórakoztató, egyszerű és mégis elbűvölő megjelenésről szól. Még növelheti ezt a frizura kijelentést egy bandana stílus hozzáadásával, amint az a fenti képen látható. A fiatalabb korosztálybeli nők inkább a kötetlen és előkelő megjelenést kedvelik a partiknak vagy az összejöveteleknek, és kipróbálhatják ezt a bandana stílust..

 • Viselje ezt kerek, ovális és gyémánt arcformához, hogy stílusos legyen
 • A 20 -as és 30 -as évek idegesek, elegánsak és gyönyörűek lehetnek itt.
 • Viselje ezt hullámos és természetes rövid hajhosszúsághoz, hogy zökkenőmentes megjelenésű legyen a bandana frizurákban

8. Bandana fonatokkal:

Bandana zsinórral

Ez az aranyos és lenyűgöző halfarkú fonat már szuper szép, és elegáns megjelenést kölcsönöz mindenkinek. Legyen szó az etnikai megjelenésről vagy a zökkenőmentes indo-nyugati stílusú kijelentésről; elég találó lehet. De mit szólnál ahhoz, ha bandanát adnál a stílushoz? Íme egy ilyen példa. Ez a klasszikus és vintage bandana frizura textúrát és javítást adhat mindenkinek, aki kipróbálja.

 • Az ovális és kerek arcú nők könnyen kipróbálhatják ezt a stílust
 • Dolgozzon ezen a megjelenésen a 35 év felettiek számára, hogy fiatalosnak és pörgősnek tűnjenek
 • Bármilyen, közepes hajhosszúságú hajszerkezet ideális lehet, és illeszkedik ebbe a bandana frizurába.

9. Afro ihlette zsinórra Bandana Look:

bandana frizurák közepes hajra

Mindannyian tudjuk, hogy az afro-amerikai és afrikai ihletésű fonott frizurákat hogyan alakították ki és vált népszerűvé az egész világon. A stílus és az élénk megjelenés szimbólumává váltak. Ugyanezt újrateremtheti, de ha sokkal merészebb és vadabb megjelenést szeretne, miért ne adhatna hozzá enyhe bandanás nyomtatást, amint az a fenti képen látható? Legyen szó klassz bulikról vagy szórakoztató táncos estékről; ez a doboz fonat stílusok bandana lehet csodálatos!

 • Az ovális, hosszúkás és szögletes arcformájú nők tökéletesen illeszkedhetnek.
 • Bármely korosztálybeli nő kipróbálhatja ezt az egyszerű kilátást.
 • Viselje ezt a stílust göndör vagy hullámos rendetlen haj textúrával, hogy szép legyen.

10. Egyszerű, elegáns laza haj megjelenés:

bandana stílusok hosszú hajra

Végül, de nem utolsósorban, ha úgy dönt, hogy elhagyja a haját, hogy enyhe és gyönyörű, kecses hangja legyen, akkor is választhat, hogy a Bandana kijelentésű megjelenéssel párosítja. Legyen az funky módon (amint az a fenti képen is látható), vagy bájos nőies módon, aranyos nyomtatott oldalt kötve, ez az Ön döntése. Mit gondolsz?

 • Bármely ovális vagy gyémánt arcforma ideges és elegáns lehet.
 • Próbálja ki ezt a stílust a tizenéves lányok és a 20 év körüli fiatal nők számára, hogy csodálatosnak tűnjenek.
 • A hullámos és sűrű haj textúra kiegészítheti a textúrát és a stílust.

Ha szeretsz valami kísérleti, mégis aranyos és továbbfejlesztett stílusú kijelentést, akkor a Bandana frizurák megfelelőek és nagyon illnek hozzád. Legyen szó a lány összejöveteleiről vagy egy parti estéről; ezek élesek lehetnek, és új stílus- és kijelentési szintet adhatnak hozzá. Próbálja ki őket, és mondja el nekünk gondolatait; szeretünk hallani felőled!