30 nyeste og nye børn tøser med billeder

Vi elsker at klæde vores børn på i det bedste tøj. Børn ser fantastiske ud i kjoler, der omfatter kjoler, nederdele, jeans, toppe og bukser osv. Etnisk slid er også noget, der ser fantastisk ud på børn. Vi viser dig her en liste over forskellige stilarter til børnejakker, som du kan købe til dine børn. Smukke små piger ser dejlige ud i smukke små kjoler.

Bedste Kids Frocks med billeder:

Her er top 30 nyeste børnejakker med fotos, der helt sikkert vil fange din opmærksomhed,

1. Jeweled Neck Line Frock:

Jeweled Neck Line Frock

Her har du en vidunderlig fuld udfoldet fancy kids kjole. Denne har et enkelt liv, men er fremhævet med en juveludskæring. Båndet i taljen bliver derefter forvandlet til en overdimensioneret blomst, der ser fantastisk ud. Denne blomsterkjole er perfekt til lejligheder.

2. Halter Neck Frock:

Halter Neck Frock

Vælg denne stilfulde halterneck -børnejakke, der ser meget dame ud. Den sorte og magenta farvekombination er meget trendy. Netmaterialets lagdelte udseende giver et godt udsagn. Denne særlige kjole kan bruges til fødselsdage og andre familie lejligheder.

3. Ballon kjole:

Ballon kjole

Dette særlige mønster af nye børne kjole er perfekt til mindre børn op til 4. år. Ballonkjolen er sådan, at bunden er gemt i. Du vil finde, at halsdesignet er meget stilfuldt i dette tilfælde. Dette barnkjole -design er fantastisk som fødselsdagskjole, da det får dit barn til at se ekstra specielt ud på hendes dag.

4. Bomulds kjole:

Bomulds kjole

Bomuld er altid et godt valg for børn, især i det klima, vi lever i. Det giver barnet et åndbart materiale, hvor de kan være fri. I bomuldsmateriale finder du mange børns kjole design, der ser stilfuldt og smart ud.

5. A-kjole:

A-kjole

En klassisk kjole-stil er A-kjolen, hvor kjolen ligner bogstavet A. Bunden er flared og toppen er slank. Her er den ærmeløse kjole foret med rødt for at give en flot kontrast. De nyeste børnetøjsdesign inkluderer også A-line-stilen.

6. Beach Style kjole:

Kjole i strandstil

Du har altid brug for nogle enkle og lette kjoler som denne kjole i strandstil. Børnekjole til alle udflugter, og selv en dag på stranden eller legetid er det, hvor de skal være komfortable. Denne kjolestil giver dem frihed til let at bevæge sig.

7. Ballroom kjole:

Festsal kjole

Mange piger elsker at ligne prinsesser, og disse ballroomkjoler er bare perfekte til dem. Den kan bruges som fødselsdagskjole eller endda til et bryllup. Disse er lagdelt og når gulvet. Børnepigejakker er, hvad du skal købe dem til særlige lejligheder.

8. Polka Dot -kjole:

Polka Dot kjole

En anden klassisk stil til piger er den polka dot designkjole. Prikkerne kan være i farvekombinationer af sort/hvid, rød/hvid, blå/hvid osv. Fuld kjole til børn er gode til alle aldersgrupper. De er tidløse skønheder og får dine børn til at se specielle ud.

9. Trusse -kjole:

Trusse -kjole

Du kan prøve strømpekjoler til dine børn, når vejret er varmt. Disse er gode til børn, der sveder meget og leger mere. Denne kjole til børn er fuldærmet og har flæser i enden af ​​ærmerne. Det ser godt ud for børn op til 6 år.

10. Design af pudebetræk:

Design af pudebetræk

Her er et let kjoledesign, som mange også kan lave et hjem. Dette er pudebetrækskjole -designet, der har ét stykke og stropper til skulderen. Det kan gøres fancy med skinnende materiale, og buer kan også tilføjes. Det er også et af de nyeste børns kjole designs.

11. Satin festkjole:

Satin festkjole

Satin er et klassisk festjakke materiale på grund af dets rige look. Materialets glans er perfekt til kjoler, der skal bruges til fester og lejligheder. Satin kommer i rige nuancer, og disse ser meget fantastiske ud. Nyeste børne kjole designs har satin som grundmateriale.

12. Pailletter Kjole:

Pailletter Kjole

Giv dit barn kanten ved den næste fest med denne pailletkjole. Kjolens bodice er lavet med skinnende pailletter materiale. Den nederste halvdel er smart dæmpet med et net i en kontrastfarve. Børne kjole -designfotos kan ses med disse typer pailletterskjoler.

13. Flerfarvet flerlags kjole:

Flerfarvet flerlags kjole

Denne børnetøj i kjole er et flot kjoledesign, som du kan vælge til dit barn. Dette ser dejligt ud for børn op til 5. år. Kjolen er lavet af flerfarvet materiale i lag, der gradvist øges i fargemørket. Du kan få disse i skalede kanter eller bare lag. Vælg dette med enkel stil eller med sløjfer og blomster.

14. Plaid Vintage Style Kjole:

Plaid kjole i vintage stil

Kjoler i vintage stil er også en anden god mulighed for dine børn. Disse kjoler har stilen fra før. Det plaidede design ser meget godt ud med Peter Pan -kraven i kontrastfarve. En lille sløjfe i den høje talje er perfekt og får din baby til at skille sig ud fra de andre.

15. Sømandskrage Frock:

Sømandskrage Frock

En anden klassisk stil i kjoler er sømandskragen. Dette ligner den stil, som sømændene bærer, og dette er blevet kopieret i børnekjoler i lang tid nu. Mønsteret er normalt i farverne hvid og blå, som sømændene bar. Du kan få kraven dyb eller endda lidt høj, som du ønsker. Vælg dette klassiske stykke som en kjole til livet i dit liv.

16. Skær ned design:

Reducer design

En ny trend, der ses i børnenes kjoler, er udskæringen af ​​kjolen mest i bagenden. Her kan snittet være i form af en cirkel eller et hjerte. Dette giver kjolen et unikt look og gør den stilfuld. Kjolen vil have knapper bagpå, der hjælper med at holde kjolen på plads.

17. Blondekjole til børn:

Blondekjole til børn

Blonder er et andet vigtigt materiale i kjoler, der får en kjole til at se rig og sofistikeret ud. Denne blondekjole kan være i forskellige farver. Pink er normalt valgt mere, fordi piger elsker farven. Du finder blondermateriale i forskellige nuancer og designs. En smuk blondekjole får dit barn til at se charmerende ud.

18. Kjole med lav talje:

Kjole med lav talje

En god tilføjelse til dit barns garderobe ville være en kjole med lav talje. Dette design har taljen ret lav i forhold til barnets normale talje. Dette gøres normalt ved at holde tøjet lige skåret til den lave talje, og derefter flares det af flæser. En sløjfe eller blomst kan tilføjes for ekstra oomph.

19. Kjole med flæser:

Kjole med flæser

Her er to forskellige kjoler, der viser dig designet med flæser i ærmerne. Kjolen er ganske enkel, men stilen på ærmerne adskiller den. Flæser kan være lange og lukkede, eller de kan også være åbne. Tilføjelse af blomster får ærmerne til at skille sig ud.

20. Denim Frocks:

Denim Frocks

Sommer er det bedste tidspunkt for børn at hygge sig. Hvilken bedre måde at gøre det på end i en flot denimkjole, der er lavet af det dejlige blå denim -materiale. Denne ærmeløse kjole med knapper og lommer er meget stilfuld og ser også meget behagelig ud. En lang holdbar kjole og er også fantastisk til legetid.

21. Smocking kjoler:

Smocking kjoler

Smocking er en vidunderlig teknik til at sy linjer med stof for at afsløre et design. Halsområdet på en kjole er normalt smocked og ser meget elegant og vintage ud på samme tid. Du bør normalt lave smocking med kontrastfarvetråd, så designet ses tydeligt.

22. Kjole i skjorte stil:

Shirt Style kjole

En anden kjole i vintage stil er skjortekjolen. Toppen af ​​kjolen ligner en skjorte med knapper og en skjortekrave. Ærmerne er også lange eller 3/4 i størrelsen. Bunden af ​​kjolen er normalt blusset som en A-linje og ser meget smuk og elegant ud. Vælg disse kjoler i skjorte -stil med enten prikker eller plaid for et ægte vintage -look.

23. Kjoler med dyb U -hals:

Kjoler i dyb U -hals

Denne kjolestil er meget organisk og perfekt til sommervarme dage. Det er en kjolestil, der er beregnet til let liv og frihed. Kjolen er meget enkel uden knapper eller bælte eller blus. Alt det er en dyb hals, der let glider gennem hovedet og sidder på skuldrene. En flot blondekant giver det sofistikerede look.

24. Tjek Style Print Frock:

Tjek Style Print Frock

Checkprintet til kjoler er klassisk, og dette ses i mange af de stilfulde børnetøj. Tjekprintet kan være i forskellige farver, men sort og rød er normalt den fremtrædende. En kontrastbue er, hvad du har brug for for at få denne kjole til at skille sig ud. Dette kan bruges til lejligheder såvel som formelt slid.

25. Wrap Around Pinafore kjole:

Wrap Around Pinafore kjole

Her er en sød måde at sy dit barns kjole på. Denne wrap-around kjole er en pinafore stil, der er lavet af kun et stykke. Skuldrene er viklet bagfra og bragt foran for at danne den komplette kjole. Prøv dette mønster, eller få en skrædder til at sy det til dig. Du vil elske denne stil til dit barn.

26. Kjole med Bloomer:

Kjole med Bloomer

En dejlig kjole med bloomer er også en god stil til børn, der er mindre. Blomstreren viser sig fra den korte kjole, når barnet kravler rundt. Blomstreren har normalt flæser for ekstra stil. Kjolen kan være i taffeta -print, og det gør den til en sofistikeret kjole. Vælg dette vidunderlige design til din lille skønhed, og få hovederne til at dreje i glæde.

27. Applique kjole:

Appliqué kjole

Her er en sød kjole til små piger, der er færdig med applikationsarbejdet. Dette er et værk, hvor snittede stykker af forskellige tøj sys på hovedkjolen. I denne kjole er stykkerne af sky og en drage. Dette får kjolen til at se meget elegant og smuk ud til piger. Den enkle ærmeløse stil er lavet flot med knapper på skulderstropperne.

28. Hvid kjole:

Hvid kjole

Alle piger skal eje en flot hvid kjole i satin, net og blonder. Den hvide skygge er perfekt til alle lejligheder som fødselsdage, bryllupper, ceremonier osv. Kjolen kan også laves elegant med perler og perler. Denne hvide kjole bliver den mest fremtrædende kjole til festen.

29. Cut Work Dress:

Cut Work Dress

Denne piges kjole er lavet med materiale, der har et snitdesign. Materialet er prikket med små snit, der ligner et smukt design. Denne dejlige røde kjole har et snitværk i bunden samt en hjerteform i midten. Resultatet er en fantastisk og stilfuld kjole, der ser godt ud til lejligheder.

30. Kold skulderkjole:

Kold skulderkjole

En af de nyeste designtrends for alle aldre er den kolde skulder. Denne har et snit ved skulderen og ærmerne. Denne designtrend bruges også til børns kjoler, og det får dem til at se meget elegant ud. Den kolde skulder kan udføres på trykt eller endda almindeligt materiale. Du skal bære ærmerne lange eller 3/4 i størrelsen. Kjolen kan være lang eller kort.

Knolde til børn er det bedste valg, du vil tage. De er perfekte til deres alder og får dem til at se søde og nuttede ud. Kjolestilen er så stor, at du kan have en kjole til hver dag i måneden. Kjoler kan også bruges til daglig brug eller til fester og særlige lejligheder. Vælg et materiale som satin eller blonder eller endda bomuld til daglig brug. Buer og blomster får kjolen til at se fantastisk ud. Hver af disse stilarter kan gøres perfekte til alle aldersgrupper af børn lige fra babyer til børn op til ti.