30 Seneste modeller af Long Frocks med billeder i 2021

I nutidens vestlige kultur er lang kjole blevet en integreret del af enhver dames garderobe. Det er nu slidt til hver eneste funktion. Små piger er vilde med kjole, men nu elsker selv voksne at bære lang flare. Brude er begyndt at bære tunge og designer lange kjoler på dagen for deres modtagelse. Lange kjoler har taget stedet for lange kurtas og salwar dragter. Det er blevet let at få lange kjoler fra et marked eller også fra onlinesælgere. Det kan være enkelt eller tungt. Du får mange forskellige mønstre i lange kjoler. Det opfylder kravene fra nutidens damer. Lange kjoler kan bruges i enhver sæson. Men bomuldsfrakker er mere efterspurgte om sommeren. Damer kan endda udføre forskellige frisurer og smykker med lange tunge kjoler. Du vil skinne ud med sådan en påklædning under festen. Nogle bomuldsfrakker er så enkle, at husmødre også kan have derhjemme. Ved kun at købe stof kan du få den til at sy lang kjole med dine egne mønstre. Det er som at designe en lang kjole alene.

Lange kjoler er almindelige i udlandet. Dronninger i fremmede lande bærer sådanne smukke lange kjoler. Men nu er det blevet almindeligt for hver dame. I stedet for saris bærer damer også designer lange frakker i ægteskabsfunktioner. Det kan være flare eller lige. Nogle lange kjoler er endda eksplosive, som for det meste bæres til fester for at tilføje glamour. Unge piger finder lange frakker af deres smag, som er de sexede. Men for damer skal lange kjoler være anstændige, hvilket dækker deres behov for at bære, mens de er sammen med deres ældste.

Smukke og bedste lange frakker til kvinder og børnepiger:

Lad os her finde en samlet liste over de top 30 nyeste lange kjole designs med billeder.

1. Designer Long Frock:

Designer Long Frock

Denne nye lange kjole er et designerstykke. Den har et netmuffe med et dekorativt halsmønster. Halsen har et skråt blomstret design. Fra taljen er kjolen blusset og har et blomsterprint. Stoffet er så blødt og glat, at du altid vil være spændt på at bære det igen og igen.

2. Anarkali Design Long Frock:

Anarkali Design Long Frock

Denne kjole har blusser som en Anarkali -kjole. Den øverste gyldne kjole er ærmeløs med en blå krave og knapper på siden. Et stort plaster er fastgjort på kjolen. Nedenstående kjole er som en blå nederdel med et gyldent blomsterprint og en bred guldkant. Du kan vælge dette til dine piger som festtøj.

3. Long Frock med jakke:

Lang frakke med jakke

Denne kjole til damer er i rød farve, almindelig til bunden, og der er små gyldne tryk i bunden. Kjolen har også en gennemsigtig jakke med, som er bundet øverst og hviler åben. Der er et panel med arbejde på den ene side, og på den anden side, broderi blomsterarbejde.

4. Puff Long Frock:

Puff Long Frock

Den lille pige ser fantastisk ud i denne modekjole. Den blå kjole har et netudlæg i blå farve, som har et gyldent blomsterprint på sig. På taljen er der en stor falsk blå blomst forbundet med guldblonder på begge sider. Kjolen er puffestil fra taljen.

5. Long Frock med check:

Lang frakke med cheques

Designet med lange kjoler har checkprint. Alle fire kjoler er i forskellige farver med varierende hals- og ærmemønstre. Nogle er lige, mens få er den lille flare. Alle kjoler er i ren bomuld, hvilket giver den største tilfredshed med at bære alle damer.

6. Broderet Long Frock:

Broderet Long Frock

Det er den seneste lange kjole med broderiarbejde. Kjolen har et gyldent glat stof med rødt blonderstof fastgjort på ydersiden fra hals til talje. Derefter har det almindeligt rødt chiffonstof med to-tre materialer indeni. Det er gulvlængde, og hele kjolen er bare enestående designet.

7. Long Ball Frock:

Long Ball Frock

Denne lange paraplykjole har en kugleformet bred stil. Den ferskenfarvede kjole har et halterneckmønster med stor blomst fastgjort foran. Bag den har et bælte, der er bundet. Frisuren er også fremhævet med kunstige blomster fastgjort med et netmønster på oversiden.

8. Stilfuld Long Frock:

Stilfuld Long Frock

Dette kjole design er for stilfuldt tilgængeligt i en række forskellige farver. Den er ærmeløs med en skulder væk. Der er et åbent mindre snit på ærmesideskulderen, som har en yderkant i sølv. På siden talje er der et sølv patchwork, der skinner over kjolen.

9. Long Frock med hat:

Lang frakke med hat

Denne modelkjole har en fantastisk hat med fjerskårne dikkedarer. Den nederste del af kjolen er i grøn farve med smukke tryk i blå farve. Den øverste del af kjolen er almindelig blå og har et vist tryk på skulderen og halsen. Kjolen ser lys ud.

10. Udskåret skulder lang frakke:

Skær skulder lang frakke

Denne trykte lange kjole til teenagere har et udskåret skuldermønster. Den runde hals er pyntet med en kant. Den udskårne skulderstil er også garneret med en kant. Den har en 3/4 ærme, og i midten er der en knap som et perlemønster. Det ser bare yndefuldt ud.

11. Lace Long Frock:

Lace Long Frock

Denne baby pink farvekjole til en voksen er bare sød. Indvendigt er der en lyserød top med rørmønster, og udenfor er der lyserød designerblonder fastgjort med et halværmet mønster. Der er et almindeligt lyserødt silkebælte i taljen, og fra taljen går kjolen med strømmen i flare stil.

12. Long Frock Suit:

Lang kjole

Denne nye modelkjole er i jakkesætstil. Kjolen har også en dupatta med sig. Hele ærmet og halsen har hårdt arbejde, og i bunden er der tre gyldne foringsværker. Kjolen med sådan en kjole er velegnet til alle festivaler og familiefunktioner.

13. Casual Long Frock:

Casual lang frakke

Dette kjole design er i vestlig stil. Kjolen har rund hals og ærmeløs. Kjolen er knælang indeni, og over den er endnu et fastgjort netstof langt. Enden af ​​kjolen er perlet med dikkedarer. Taljen har et sort bælte med en knude på siden af ​​taljen.

14. Pakistanske Long Frock:

Pakistanske Long Frock

Denne nye lange kjole med ærmer er i pakistansk stil, fordi damen også har dækket hele hovedet med en dupatta. Den hvide kjole har et gult blomsterprint og grønne blade. Ærmet er langt og løst, der bliver smalt på et håndled. Kjolen er meget bred og giver skarpt lys.

15. Balkjole Long Frock:

Balkjole Long Frock

Denne kjole til kvinder er glitrende og moderne. Kjolen er ærmeløs med strimler på skulderen. Den opadrettede del af kjolen har moderigtigt hvidt kantarbejde. Fra taljen har den en boldkjole i lag. Rødt net bæres på hænder på en måde som englevinger.

16. Elegant Long Frock:

Elegant Long Frock

Denne lange indiske kjole giver elegance i sin enkelhed. Kjolen har en kort ærme med et netmønster på halsen. Der er kantarbejde på begge sider af brystområdet. Nedenstående kjole er almindelig med to brede lyserøde kanter i bunden. Kjolen har enkle kunstværker.

17. Backless Long Frock:

Rygløs Long Frock

Det er sanseligt nyeste lange kjole design med rygløs stil. Hele ryggen er åben til taljen i en kjole med en krog ovenpå. Hele den sorte kjole er kropstæt med blondermateriale på oversiden. Hele ærmet er også af blonder med flotte designs. Kjolen ser sofistikeret ud.

18. Bryllup Long Frock:

Bryllup Long Frock

Brude bærer normalt sådan en ny kjole på deres bryllupsdag. Kjolen er et rør, og hele kjolen er prydet med hvidt arbejde. Damen har også båret en tiara på hovedet fastgjort med langt netstof, som er gulvlængde og har en ujævn blomsterstørrelse.

19. Medvirkede Long Frock:

Medvirkede Long Frock

Denne enkle kjole har et hvidt mellemstort stjernetryk. Denne blå ærmeløse kjole har en rund hals med rørarbejde på halsen og ærmet. Der er et kontrasterende blåt bælte i taljen for at få kroppen til at passe kjole. Damen vil pryde sig selv med denne forbløffende kjole.

20. Long Fluffle Frock:

Lang flæsefrakke

Dette lange kjole design er fantastisk. Denne ferskenfarvede kjole får kugleform og er lavet volang fra taljen, hvilket ser simpelthen fantastisk ud. Kjolen er rørformet med paneliseret arbejde på den. Et tilbehør med en kjole fremstår som en herlig.

21. High-Low Long Frock:

High-Low Long Frock

Dette hvide lange kjole mønster er i høj-lav stil. Den forreste kjole er høj, og den bageste kjole er lav. Kjolen har en tynd strimmel i spaghetti -stil på en skulder. Det er en dyb V -hals med fantastisk arbejde på en overkjole. Den nederste del af kjolen har storslåede lag i høj-lav stil.

22. Pearl Work Long Frock:

Pearl Work Long Frock

Dette er en straight kjole til kvinder i hvid farve. Hele halsen indeholder linework af små og store perler. På bagsiden er halvdelen af ​​kjolen dekoreret med perleværk. På taljen er der et perlebælte. Bagsiden af ​​kjolen er halv V åben, hvilket er forførende.

23. Langærmet lang frakke:

Langærmet lang frakke

Det er en æstetisk kjole med sideskæring. Kjolen er i badekåbe -stil med en lukket dyb hals og fuld ærme. På siden af ​​kjolen er der et snit, hvorfra en større del af benet er synligt. Denne kjole med åbent hår og perlekæde vækker mandlig interesse.

24. Lang Maxi Frock:

Lang Maxi Frock

Det er en ny maxi -stil lang kjole med puffærmer. Hele ærmet får puffestil med smal om et håndled. Bæltet med samme kjoleudskæring er bundet op for at give kroppen pasform. Hele kjolen har et tryk af en flok blomster med jævne mellemrum. Det er også velegnet til strandtøj.

25. Party Wear Long Frock:

Party Wear Long Frock

Denne kjole til en pige glitrer. Hele kjolen er dekoreret med gyldne metalliske kugler knyttet til den, som er funklende. Pigen har også gyldent hår, som matcher godt. Brede blus af kjole forskønner på rampen med pænt og moderne arbejde.

26. Net Long Frock:

Net Long Frock

Denne kjole har et nettoudlæg. Det er en ærmeløs blå satinjakke med netstof udenpå. Netstoffet har fuld ærme og unikke tryk. Det ser ud til, at der er fugletryk på det blå net, der ser særpræget ud fra andre kjoler, og det ser dygtigt ud.

27. Velvet Long Frock:

Velvet Long Frock

Denne kjole er i fløjlsstof og dyb rund hals. Halsen er væk lidt under skulderen. Hele kjolen er lige og har en smal kronbladssøm fra taljen. Der er et lille blomstermønster fastgjort til begge skuldre. Hele kjolen ser ekstraordinær ud.

28. Long Patchwork Frock:

Lang lappegrej

Det er den nyeste kjole med et utroligt patchwork i taljen. Der er også en tung kant på den runde hals. Lappet på taljen er bredt, og det ser fænomenalt ud. Der er klemt kronbladstil på oversiden af ​​kjolen, og under lappearbejde gjorde dejlige kronblade for at give frilleform.

29. Fancy Long Frock:

Fancy Long Frock

Denne kjole stil er en fancy. På akvamarinjakke er der hvidt klart netstof. Dette hvide netstof har også et hvidt farveprint på det. Én pæreform blå sten er fastgjort på kjolen, der er omkranset med sølvfarve. Der er også en matchende Tiara med to blåsten.

30. Stilfuld Long Frock:

Klassisk Long Frock

Dette enkle kjole design er et herligt design. Det er en sort kjole med en høj krave, der er åben fra taljen. Bag sort kjole er der fuld blomstret printkjole indeni. Den er lige og indeholder ikke blus. Der er et bladformet udskåret halsmønster, og hele kjolen ser påvirkende ud.

Du skal være opmærksom, når du vælger en lang kjole. Det skal være godt tilpasset din kropsform, bliver ikke skulder lavere og må ikke være eksplosivt, hvilket kan skade dig på anden måde. Hvis det er kropstæt, skal du være slank. Sunde damer bør vælge flare lang kjole, så de ikke bliver flov over deres kropsform.