50 enkle og nye frock designs til voksne og teenagere

Vores indiske mode er stærkt påvirket af vestlig kultur og har gladeligt taget deres outfit til sig. Kjolen er populært kendt som “kjole”, er blevet den mest vedtatte festkjole. Uanset om det er enkelt eller med hårdt arbejde, kommer der en række forskellige mønstre i Frocks. Inden et par måneder i Indien var enhver dames drøm om at have en kjole med, men i dag er det blevet så almindeligt at have en kjole på. Der er en række forskellige kjole designs, der passer til hvert arrangement. I stedet for at bære traditionelle lehengas som tidligere, foretrækker brude nu at have kjole på i deres reception. Udover at tilføje nye farver i din garderobe, forbedrer det også din personlighed.

Siden fra nyfødt til alderdom kommer frakker til alle aldersgrupper. Bomuldsfrakker forbliver mere efterspurgte i løbet af sommerdage. Hver dag finder du ny kreativitet med kjole mønster, og det bliver også godt lide af alle. Da alle gerne vil have noget nyt i garderoben, bliver nye designere meget beundret og adopteret godt. Ingen ønsker at gentage den samme samling i hver begivenhed – alle på udkig efter noget andet.

Nyeste og stilfulde Frock Design til kvinder og piger med billeder:

Lad os her med nævnt finde en samlet liste over top 50 frakke designmodeller med billeder.

1. Tunika Frock:

Tunika Frock

Dette er kjole -design i tunika -stil til teenagere, meget udbredt til fester og diskoteker. Den har et funklende metal knyttet til sig, som tiltrækker alles opmærksomhed. Kjolen er over knæet, korte ærmer og en rund hals. Det fremhæver din dristige karakter.

2. Tube Frock:

Tube Frock

Denne kjole er rørkjole design, hvor der er begge skuldre væk. Det er en lang blomstret blomstret trykt kjole, der er mest passende i løbet af foråret. Det er meget behageligt for damer. På den hvide bundfarve er der store blå farveprint med en sort kant. Brystdelen er syet på en klemt måde for at få den til at passe.

3. Skede Frock:

Skede Frock

Det er simpelthen en vidunderlig piges kjole design med knælængde og V-hals design. Et bælte er bundet op i taljen med en sløjfe på siden. Ærmemønsteret er også meget behageligt at bære let. Denne kjole er lige i snit og ser meget smuk ud på slanke piger. Blyantskåret sandal matcher godt med kjolen.

4. Blouson Frock:

Blouson Frock

Dette er sådan et smukt blouson kjole design til voksne, hvor mange bunker af V -form designs er skåret ud på kjolen. Denne lyse kjole har en lav hals med tynde strimler som ærmer og lidt stram i taljen. Det bæres lejlighedsvis. Denne lange kjole er bare fænomenal.

5. Pencil Frock:

Pencil Frock

Dette er et simpelt kjole design til en teenager i blåfarvet almindelig kjole i blyantmønster. Med en firkantet udskæring i halsen er hele kjolen kropstæt med knælængde. Det er ved at levere din ædru personlighed, uanset om det er en lejlighed. Til dette skal man have en flad mave.

6. Trench Frock:

Trench Frock

Det er et mønster i retrostil til damer med tykke kraver og halve ærmer. Der er syet en knap på første halvdel af kjolen med begge sidelommer og bælte pakket ind. Den næste halve portion sys op som en nederdelspige, der plejede at have på under skolerne.

7. High Low Frock:

High Low Frock

Den moderne tids efterspørgsel efter et kjolemønster med en helt almindelig sort kjole af op & ned mønster. Kjolens forside er oppe, indtil knæet og bagsiden af ​​kjolen er nede til fødderne. Fantastiske lag er blevet givet til kjole for at give et dragende look. Det er ærmeløst og passende til enhver fest.

8. Bandage Frock:

Bandage Frock

Dette kjole -designbillede er kendt som Bandage -kjole, da der i disse mønstre skabes lignende bandager. I dette også på skulderen er det store firkantede bandagelignende design monteret over kjole. Det ser specielt designet stykke og unikt ud. Det skildrer din opdaterede med hensyn til mode.

9. Maxi Frock:

Maxi Frock

Det er storslået og stedsegrønt polka dot design på langt kjole mønster. Det er en helærmet kjole med flammemønster. Et sort farvebælte er bundet i taljen med en sort hat på hovedet. Piger ser så anstændige og søde ud i sådan en mønsterjakke. Det tilføjer ære i identiteten.

10. Bodycon Frock:

Bodycon Frock

Det er en bemærkelsesværdig simpel kjole til en pige med snørebånd. Kjolen er kort i størrelsen med en kasketærme. Der er en rund hals med halvgennemsigtig og ærmerne er også gennemsigtige. Det matchende hvide farvebælte er bundet i taljen, og der er et solsikke -design på hvid blondekjole.

11. Asymmetrisk Frock:

Asymmetrisk Frock

Det er asymmetrisk casual kjole i rød farve. Det er almindeligt, men alligevel attraktivt. Kjolen er løs for at føle dig godt tilpas. Der er en lomme på hver side og fulde ærmer. At bære denne kjole kræver ikke meget omhu og bekymring. Det går bare med strømmen. Lag med op og ned laves i bunden.

12. Empire Frock:

Empire Frock

Det er en karismatisk kjole -model, og hvis du bærer dette, får du en følelse af, at du holder hele imperiet. Der er blade mønster til talje, som fremhæves ved påsætning af mousserende metaller, og resten har fået dikkedarer. Det vil glæde offentligheden. Det er egnet til alle festivaler og begivenheder.

13. Skater Frock:

Skater Frock

Dette kjole mønster er dejligt og stabilt. Der er en hvid farvekjole, hvor store blomstermotiver er udskåret. Den er rund hals og uden ærmer. Der foretages få store og tykke dikkedarer efter taljepartiet. Selvom det er med stivelse endnu, føler du dig dejlig i det. Piger ser ud til at være slanke i denne kjole.

14. Midi Frock:

Midi Frock

Denne nye kjole med dikkedarer. Hele den sorte kjole har tryk et sted, og ærmerne er lavet gennemsigtige. Det er kropsformet og ser perfekt ud på teenagepiger. Det gør dit smukke udseende og ser ud til at være fængslende. Der er givet forbløffende dikkedarer på håndleddet.

15. Mini Frock:

Mini Frock

Det er dobbeltfarvet mini kjole mønster. Der er halve ærmer med gennemsigtigt blonder og rund hals. Frills som nederdel er angivet på den nederste del på satin indeni og Georgette udenfor. Det ser ud som en t-shirt og nederdel.

16. Kaftan Frock:

Kaftan Frock

Det er tiltalende kaftanærmet stil i kjole design til en pige. Den er fuldstændig trykt og lang kjole. Hele kjolen har store tryk. Den har en V -hals og et halvt ærme. Denne kjole vil se fremragende ud på strandene og give dig en slående persona.

17. Shirt Frock:

Skjorte Frock

Denne enkle kjole vil fange dit hjerte ved første blik. Dette er en skjorte i form af en kjole, der er lavet af ren bomuld og har print med en tynd krave og få knapper. Den er halværmet med en knap vedhæftet. Den er kort i størrelsen plus bælte bundet i taljen. Nedenfor er det givet Apple cut som Kurta.

18. Off Shoulder Frock:

Off Shoulder Frock

Der er et off-shoulder mønster i kjole design til en pige. Denne lyse smukke kjole har en halv størrelse ærme med dikkedarer på ærmet og skulderen. Piger ser så yndige ud i sådan en mønsterjakke. Denne off-shoulder kjole er attraktiv på sin sarte måde. Det tilføjer altid en interessant faktor.

19. Sweater Frock:

Sweater Frock

Piger ser så fortryllende ud i dette kjole design. Det er synligt som en trøje er slidt, men faktisk er det en kjole i trøje stil. Det er rund hals med en sløjfe på og fulde ærmer. På hvid kjole er der et zigzag -design. I midten er der et lag med kontrastfarve.

20. Tie Waist Frock:

Binde talje Frock

Dette mellemlange kjole mønster har bundet et design på taljen. Der er rød og sort farve lige stor firkantet design og har et smukt lagmønster. Det er så simpelt som fantastisk og ser så fristende ud. Denne kjole vækker interesse for den. Det giver en følelse af tryghed.

21. Trendy Frock:

Trendy Frock

Det er et tiltalende kjole design til teenagere. Det er en ærmeløs kjole med en dyb V -hals. Den første halvdel er almindelig, og den anden halvdel har udskrifter i få farver. Frakkestilen forstørres, når den bliver parret med fodtøj med høj hæl. Det viser valget af nutidens piger.

22. Party Frock:

Fest Frock

Det er bare et enestående festjakke -design. Dette blodrøde farvede kjole mønster til damer ser bare fantastisk og fantastisk ud. Der er en blomsterfarvet blonder i rød farve fastgjort til det øvre hvide stof. Fra taljen blusser den som en paraply og almindelig.

23. Backless Frock:

Backless Frock

Det er et rygløst mønster til en pige. Denne korte kjole har tynde strimler på en skulder med U -formet hals. På bagsiden er den dybt åben med en tynd skillevæg. Mellem to hvide farveportioner er der den orange farve med trekantsdesignet kantkant.

24. Fringe Frock:

Fringe Frock

Det er et frynsekjole -designmønster, som dansere mest bruger. Kjolen har også håndstrømper med sig. På en sort kjole er lag i forskellige farver påsat, hvilket ser forførende ud. Det har interesse for mennesker og fascinerer dem.

25. Pop Over Frock:

Pop over Frock

Det er lang pop over enkel kjole i rød farve. Det er rund hals med fuld ærmer. Der er et trekantsmønster på en kjole, som er højdepunktet i denne kjole. Der er det almindelige røde bælte, der adskiller begge dele og ser ud som om den øvre del er over nedenunder.

26. Baby Doll Frock:

Baby Doll Frock

Dette kjole design til en pige er dejligt. Der er broderiramme på halsmønsteret, og den er uden ærmer. Piger kan bære denne slags kjoler til bryllupper og andre familiefunktioner. Det får dem til at se anderledes ud end Chaniya Choli. I denne udsøgte kjole ser piger ud som en dukke.

27. A-Line Frock:

A-Line Frock

Dette er kjole design til en voksen med sort som base og hvidt cirkulært tryk. På nakken er der bundet en sidebue og talje er også bundet op. Den har kasketærmer, der tilføjer charme på en kjole. Selvom det er ukompliceret i design, er det i stand til at stjæle hjertet.

28. Lagdelt frock:

Lagdelt Frock

Det er et beskedent frakke -designbillede med et lagdelt mønster. Der er også et lagmønster på ærmerne med blonde over. Der er et tyndt bælte i taljen. Det er et ligetil frakkedesign, der får en pige til at se sød og sød ud. Alle kære piger på denne kjole vil engagere alle med det.

29. Snørefrost:

Snørefrost

Det er fortryllende blonderarbejde i blåt farve. Der er blomsterprint på blonder, der også kan bruges som festtøj. Dette vil give et perfekt figurudseende til piger. På bagsiden er der en krog bundet med kort ærme. Hjertevindende halsmønster er givet til denne kjole.

30. Denim Frock:

Denim Frock

Denne kjole -model består af denimstof. Den har et knapmønster midt i kjolen som en skjorte. Der er en halv ærme, der rulles op og bindes op med en knap. Der er lommer på oversiden med bælte i kontrastfarve. Åbent hår med solbriller på kjolen ser dejligt ud.

31. Pinafore Frock:

Pinafore Frock

Det er et simpelt kjole design til teenagere med en pinafore stil. Indvendigt er der en hvid skjorte med sort prikdesign og tykke kraver. Udenfor er der pinafore i tjekmønster og lomme på hver side. Denne kjole stil minder altid alle om deres barndom.

32. Cape Frock:

Cape Frock

Dette kjolemønster til damer er i et satinmateriale, hvor der er ærmeløs kjole indeni og udenfor er der en frakke som et mønster givet. Der er en kæde foran med en rund hel hals. På begge sider hænger store lag af denne frakke, som er gennemsigtig og blomstertrykt.

33. Tilpasning & Flare Frock:

Tilpas & amp; Flare Frock

Det er simpelthen en fantastisk afslappet kjole. Der er brede dikkedarer i den, og stoffet har et blomsterprint. Udover at være fortryllende, forskønner det udseendet af en holder. Den sublime kvalitet af denne kjole er dens stof og tryk over den. Det tilføjer stemning magi.

34. Skift Frock:

Skift Frock

Det er simpelthen et fantastisk kjole mønster med kort størrelse og ærmeløs. Den har en kæde på bagsiden med et smukt sort bælte i taljen. Klipsen i midten af ​​bæltet er toppen af ​​denne kjole. Selvom det er almindeligt, tilføjer det herlighed på en holder. Det tiltrækker opmærksomhed i sin enkelhed.

35. Slit Frock:

Slit Frock

Det er slidsmønstret kjole design til teenagere, der ser unikt ud. V -hals er dybt i stilen, og den er kropstæt. Halve ben åbnes i denne kjole stil fra knæpartiet. Den bedste del af denne kjole er dens indpakningstil fra taljen. Det vil fange opmærksomhed som røde løber.

36. Spaghetti Frock:

Spaghetti Frock

Det har spaghetti skuldermønster med design med en høj firkantet hals. Dette kjole design billede har sort snørebånd over sølv satin stof. Den er ærmeløs og har en dyb hals på bagsiden. Blonder har lag på bunden. Hele kjolen forfører.

37. Bryllupsfrok:

Bryllup Frock

Det er et fristende kjole design til bryllupper. Kjolen er fra skulderen med blus på den. Blusserne er brede nok og i stand til at levere smukke krøller. Denne lange kjole er i stand til at fortrylle dig. Ved bryllupper vil det se ud af høj kvalitet.

38. Tuxedo Frock:

Tuxedo Frock

Det er en vidunderlig pigekjole med hvid t-shirt med fuld hals og fuld ærme indeni. Over det er der en grå farvefrakke som betræk givet. Store knapper er vedhæftet, og der er tjekdesign på den. Brede kraver er der på en frakke. Halsen har en V -form, mellem hvilken design med høj hals er synlig.

39. Tweed Frock:

Tweed Frock

Stoffet, der bruges i denne afslappede kjole, er prisværdigt. Kjolen er simpelthen let og forbløffende. Det giver dig den største ro ved at have på. Når den er slidt, har du ikke lyst til at fjerne den. Designet på kjolen er også lystigt og robust. Det skildrer talentet fra kjole designer.

40. Wrap Frock:

Wrap Frock

Dette nye kjolemønster har et wrap -design. Den er kort med fuld ærme og bred hals. Et bælte er bundet op i taljen for at holde wrap -designet. Denne silke stofkjole vil give din krop en ren følelse. Det skildrer din høje standard for valg. Udefinerede designs på kjole gør den unik fra andre.

41. Graviditet Frock:

Graviditet Frock

Dette kjolemønster til piger er specielt designet til gravide. Det rene bomuldsstof bruges i dette. Der er en halværmet hvid t-shirt indeni og udenfor er der en lyserød skyggejakke. Der er to knapper på det hvide t-shirt-halsområde. Damer føler sig overrasket under graviditeten i denne kjole.

42. Frock til sommer:

Fryd til sommer

Denne piges kjole bæres for det meste om somre, hvor den får dig til at føle dig cool. Man kan bruge den til daglig slid. Der er et sort prikmønster på en lysorange bundkjole, og den er kort i størrelsen. Denne kjole er behagelig og behagelig. Det er så løstsiddende og blødt. Et stilfuldt armbånd med kjole ser sjovt ud.

43. Seneste Frock Design:

Seneste Frock Design

Det er det nyeste kjolemønster til piger. Den har ikke en skulderdel. Kjolen er stram til taljen, og derefter bliver den bred og under delen forbliver stabil med tre lag. De to første lag er almindelige, hvorimod der er blomsterarbejde på det sidste lag. Blomster bestående af blonder er fastgjort på begge sider.

44. Stribet frugt:

Stribet frugt

Det er en sort og hvid stribet enkel kjole. Det føles gratis at have på. Ærmet har et puffet mønster. Sort -hvide strimler er almindelige, men stadig attraktive. Det giver en følelse af komfort med hensyn til dets let at forme stof. Det pryder kroppen uden ornamenter. Dette bliver aldrig gammeldags.

45. Georgette Frock:

Georgette Frock

Det er hvidfarvet Georgette kjole mønster, hvor der er et foretryk i sort farve. Denne ærmeløse korte kjole vil give en fantastisk følelse, når den bæres, da dette vil give en blød berøring til din hud. Denne kjole er ikke dekoreret meget med blonder og det hele. Det er perlet så det skaber flotte lag i bunden.

46. ​​Stilfuldt Frock Design:

Stilfuldt Frock Design

Det er et stilfuldt kjole design til en pige med fuld hals og fulde ærmer. Kjolen har forskelligt mønster, hvor der kommer et guldmateriale fra bagsiden og er fastgjort med sidelinning foran. Mange smukke pletter er fastgjort på kjolen. På nakken er der lidt område, der holdes gennemsigtigt.

47. Askepot Frock:

Askepot Frock

Askepotskjole er en drøm for enhver pige. Dette kjole design til en voksen er en ekstremt storslået. Det er off-shoulder med en dyb hals. Hvis du bærer dette, får du et prinsesseudseende og blusser er brede nok. Kjolen ser sexet og fuld af kraft ud. Det kræver meget omhu i syning og transport.

48. Fancy Frock:

Fancy Frock

Dette er en helt fantastisk casual kjole til damer. Der er en skulder af, og en anden er skabt som wrap -stil. Denne lange kjole kan bæres i en aftenfest eller festaften, hvilket vil tilføre ekstravaganza i arrangementet. Denne lys lilla kjole har kronblade under brystet for at give små lag foran.

49. Vintage Frock:

Vintage Frock

Det er en enkel kjole i vintage stil med lang længde. Det er en halv ærme med all-over print. Der er to trekantsknapper vedhæftet nær halsen. Kjolen ser fin ud med fodtøjet på. Denne slags kjole kan også bæres af damer, når de udfører husarbejde.

50. Julefrokost:

Julefrokost

Dette kjolemønster er specielt designet til julefestivalen. Selvom det er en off-shoulder, er der stadig fastgjort korte ærmer med kjolen. På halsen er der givet et cirkulært snit. Diamantlags halskæde med denne kjole tilføjer charme til denne kjole. Denne kjole tilføjer flere farver til din lejlighed.

Da kjoler er tilgængelige til enhver lejlighed, giver det et ufatteligt look til piger og damer. Det er let at bære og let at have på. Det hjælper dig med at blive centrum for opmærksomhed og ser din interesse. Forskellige innovationer udføres i et kjole mønster. Fra tidligere simple lange maxi-kjoler til nutidige korte kjoler, kræver det altid unikhed. Det går aldrig af mode.