50 nye og unikke babyfrakker i 2021 med billeder

Det siges, at et pigebarn er en velsignelse fra gudinde Laxmi. Forventende forældre er ivrige efter at få et pigebarn. Og de bliver ved med at planlægge forskellige ting til deres babyer. Et af de mest populære diskussionsområder for vordende forældre er tøj til deres baby. På markederne kommer sorter af kjoler til en baby pige lige fra deres en dag baby til alderdom. Det er også en af ​​grundene til, at forældre forventer at få en pige, når de kommer til at forkæle deres babyer som en prinsesse. Kjolens stof er valgt til at være blødt, så det ikke skader babyens krop. Du vil også Jabla, tung kjole, Barbie kjole og kjole til nattøj. Masser af innovationer udføres af designere for at give nye mønstre og designs i babyjakker. Og piger kan endda lide en dukke i sådanne designede kjoler og babyer kan lide det mere, når deres kjoler bliver beundret af mennesker omkring hende. Alt dette inspirerede babyerne og endda designerne til at skabe nye mønstre.

Nogle mødre forsøger at lave kjoler til deres babyer derhjemme. Og mødre får stolt deres babyer til at bære deres håndlavede kjoler. Forældre lever deres barndom og ser deres babyer vokse op, og de opfylder derfor alle deres babyers ønske. Forældre leder altid efter noget nyt på markedet til deres babyer. De vil altid have, at deres babys kjole skal være anderledes til hvile. Babyer kan også matche deres kjoler med frisure, hårbånd, punge og fodtøj. Babyer er altid klar til nye kjoler og matchende tilbehør.

Seneste samling af babyfrakker med fantastiske designs:

Lad os finde her med nævnte top 50 nye og nyeste babyjakker med designs.

1. Baby Flower Frock:

Baby Flower Frock

Det er så yndigt babyjakke billede tre farvenuancer. Kjolen har bælte bundet med sløjfe blomstermønster og smuk kasket ærme. Der er vandrette foringer af ujævne størrelser i hele kjolen. Der laves flotte perler i bunden, hvilket giver dikkedarer.

2. Fryd med tungt arbejde:

Fryd med tungt arbejde

Det er en sød baby kjole i to farver. Den er uden ærmer, og på halsen er der monteret tre diamanter i to farver. Der er fem lag med hvid og lyserød farve blonder kant arbejde er skabt. To kunstige blomster er fastgjort på begge ærmer og en på taljen.

3. Seneste Baby Frock:

Seneste Baby Frock

Det er simpelthen et fantastisk babyjakke design 2018, hvor der er en skulder af i en lang kjole. Der er indbygget tryk til talje, og derfra er det almindeligt. Baby vil se sådan en sød tærte og golumolu ud i denne kjole, at du kan holde dig fra at løfte hende.

4. Angel Baby Frock:

Angel Baby Frock

Baby ligner seriøst en engel i dette baby kjole mønster. Hele den hvide kjole supplerer babyens hudfarve. På brystet den ene side er der en flok med tre blomster fastgjort, og fra taljen er den lavet bred nok. Selv et hårbånd har også en blomst.

5. Simple Baby Frock:

Enkel Baby Frock

Denne kjole design baby pige vil bare rive dit hjerte væk. Den er kort og uden ærmer. På den røde kjole er der et tryk med hvid farve. En rund frill i sort farve er fastgjort på halsen og på bunden. Hårbånd af samme kjole mønster rulles over hovedet.

6. Lady Bird Baby Frock:

Lady Bird Baby Frock

Det er så sød baby pige kjole med en mariehøne patch syet på kjolen. Den meget lille størrelse af checkprint udføres på kjole, der har hypnotiserende kvalitet. På begge ærmer er der påsat en polka dot mønster. Der er hvidt prikker på rødt stof.

7. Håndlavet Baby Frock:

Håndlavet Baby Frock

Det er en håndlavet kjole. Håndlavet kjole ser altid ud til at være sød. Det har en rund hals med en roseblomststil fastgjort på den ene side af taljen. Denne lyserøde kjole med store hvide prikker gør dig vild med at have den.

8. Princess Baby Frock:

Prinsesse Baby Frock

Dette er en virkelig underholdende lang prinsesse stil kjole. Denne søde kjole til en baby pige er i rød farve med almindeligt materiale indeni og netstof med tryk og vedhæftede guldkugler. Disse vedhæftede gyldne bolde er funklende på en kjole. Selv frisure understøtter kjole stil til at se smuk ud.

9. Elegant Baby Frock:

Elegant Baby Frock

Små piger vil ganske enkelt give elegance -holdning i denne babyjakke -stil. Denne hvide tykke stofkjole har aftryk af sommerfugle og nogle menneskelige karakterer. Det ser farverigt ud. Sort og hvide perler mala er fastgjort med kjolen på halsen, der ser fantastisk ud.

10. Baby Frock af Net:

Baby Frock fra Net

Dette er så attraktiv ny baby kjole i hvid farve. Der er en kant af hvide mousserende metaller på nakke og skulder. Der er bue skabt med et hvidt bælte i taljen og dejlige dikkedarer udført i bunden. Frills leverer åben cirkulær form foran.

11. Graceful Baby Frock:

Graceful Baby Frock

Det er skinnende hvid kjole med forskellige former for blomsterprint på bunden. Dette kjole design til pigebabyer ser sofistikeret ud med et forenklet design. På halsen er der syet en lyserød kant forbundet med en sløjfe på halsen. Det vil give dig et blødt touch.

12. Trendy Baby Frock:

Trendy Baby Frock

Det er så stilfuld kjole design baby pige. På den første halvsorte portion er der meget stor kunstig lyserød blomst fastgjort på et ensidet ærme. Nedenfor er der en dejlig kunst af lyserøde blomster, der er centrum for attraktionen. Der gemmes et smukt hårklip med hatmønster, der matcher godt.

13. Banarasi Baby Frock:

Banarasi Baby Frock

Dette babyjakkebillede består af Banaras silkestof. På sort kjole er der et gyldent tryk af elefant, påfugl, blomster og blade, der ser så dekorativt ud. Da det er Banaras silke, forbliver denne kjole stram og stabil. Det bliver ikke let støbt.

14. Long Baby Frock:

Lang Baby Frock

Denne kjole til baby kjole har en matchende hat, og det ekstra gennemsigtige materiale er fastgjort på rygskulderen, som flyder med kjolen. Der er fastgjort gylden patchwork på kjolen. Fra taljen har kjolen en kugle som et bredt område.

15. Polka Dot Baby Frock:

Polka Dot Baby Frock

Det er stedsegrønne prikker i en smuk babyjakke. Der laves trin for trin lag på kjolen. På blå kjole er der hvide prikkemønstre, og dets kontrasterende lyserøde farvebælte er bundet i taljen. Stor blomst er fastgjort i taljen med et lyserødt bælte.

16. Traditionel Baby Frock:

Traditionel Baby Frock

Denne baby pige kjole har en traditionel stil, der kan bæres under bryllupper og festivaler. Et pelslignende design udføres på det øvre røde stof, som er påsat gyldne blomster. Der er en cirkelformet kant på taljen og nedenfor er der en rød kant på almindelig del.

17. Frozen Baby Frock:

Frozen Baby Frock

Denne baby stilfulde kjole er kendt som frossen kjole på grund af havets akvarel. Kjolen har udskåret skulder, og der er en broche på midten af ​​halsområdet. Et tryk som en sommerfugl, der findes under havvand, er fastgjort på kjolen.

18. Fairy Baby Frock:

Fairy Baby Frock

Denne eventyrfrakke får dine babyer til at ligne en Barbie -dukke. Denne lange kjole har også håndstrømper i samme farve. En dejlig skabelse er udført med halsstil. En tiara er også der med den kunstneriske frisure.

19. Tutu Baby Frock:

Tutu Baby Frock

Babyer kommer til at se så elskelige ud i denne babys kjole nyeste stil, der har rørmønster. Kjolen har en halterneck med stor kunstig solsikke fastgjort på halsen. Under delen af ​​kjolen er der en dikkedunkelformede fjer, der ser så sød ud.

20. Paper Baby Frock:

Papir Baby Frock

Dette nye design af babyjakke består af papirer. Der er små babyprint på papirkjoler. På taljen er der et hvidt papirbælte, der har små sommerfugle af gylden farve. Denne papirkjole ser uhyggelig og støjende ud.

21. Baby Frock med dikkedarer:

Baby frakke med dikkedarer

Det er en fantastisk sød baby kjole med almindeligt for og bagpå halvdelen har blonder. Der er en stor sløjfe fastgjort på bagsiden. Bunden af ​​kjolen har tre lag med dikkedarer. Kjolen er enkel og ensfarvet. Samme farve ujævne perler mala hænger på halsen.

22. Pinafore Baby Frock:

Pinafore Baby Frock

Det er det foretrukne babyjakkemønster til næsten alle. Hvid skjorte indeni har store kraver, fuld ærme og flot fastgjort hvid blonder på halsen. Gennemsigtige guldfarveknapper er syet på en skjorte og blå pinafore fremhæver den hvide skjorte.

23. Baby Frock med bagbue:

Baby frakke med bagbue

Denne smukke kjole har sort blonde sløjfe på rygskulderen. Rød nederdel er dekoreret med sort blonde stof over det og fuld ærmer er også gennemsigtige. En dejlig sort strømpe med denne kjole ser fantastisk ud. Baby ser virkelig sød ud i denne kjole.

24. Baby Frock med kasket:

Baby frakke med kasket

Dette er en sød kjole til baby pige med flare design. Der er et stort gult blomsterprint på en sort kjole, og hatten har også sit matchende tryk. Kjolen har rund hals og ærmeløst mønster. Der er et bredt gult bælte i taljen med grøn kant og sløjfe.

25. Santa Theme Baby Frock:

Santa Theme Baby Frock

Dette kjolemønster har et juletema -design. Denne røde kjole har rørstil, og brystområdet på kjolen er dekoreret med hvid pels. Der er et tyndt sort bælte på taljen, hvorfra det bliver bredt. Barnet har endda haft en fin nissehue på.

26. Creative Baby Frock:

Kreativ Baby Frock

Fantastisk kreativitet er blevet anvendt af kunstneren i denne babykjole. Bunden af ​​kjolen har tryk som små kjoler hænger med en bøjle på en snor. Hvid kjole har rødt blomstermønster og rød kant i taljen.

27. Baby Frock med frakke:

Baby kjole med frakke

Denne baby stilfulde kjole har pels vedhæftet kjolen. Halvdelen af ​​kjolen er almindelig sort, og resten har forskellige mønsterlinjer af sort på den hvide kjole. Pelsen har samme mønster. På taljen er der fastgjort to linjer med sorte knapper.

28. Fur Baby Frock:

Fur Baby Frock

Dette er et forbløffende babyjakke -nyeste mønster med en flok brede pelse dekoreret bag på nakken. Kjolen har wrap -stil med to linjer med tre røde knapper. Kjolen har fulde ærmer, og der er en lomme på begge sider.

29. Fuldærmet babyfrakke:

Fuldærmet babyfrok

Det er en fantastisk skabelse i en sød babyjakke i hvid farve. Kjolen har en høj rund hals med fuld ærme. Der er sort farve bredt tryk på en hvid kjole. Det er en enkel og sød kjole med kvalitet, der giver et dejligt strejf på babyens hud.

30. Baby Frock med Petal Tiara:

Baby Frock med Petal Tiara

Dette nyeste babyjakke design er så herligt. Hele kjolen er i ren hvid farve med en tiara på hovedet, der består af kunstige hvide kronblade. En rund kant af et hvidt kronblad er også fastgjort til brystet. Boldlignende kjole er også med kronblad påsat med lige store intervaller.

31. Up Down Baby Frock:

Up Down Baby Frock

Der er også et op-ned mønster i babyjakke-stil med et innovativt hårbånd. Kjolen har et halvt ærme med dikkedarer for enden. Der er snørebånd på op og bund i nakken. En behagelig stor rosenblomst fremhæver også det hvide bælte i taljen.

32. Baby bomuldsfrakke:

Bomulds Baby Frock

Det er bare en ufattelig sød kjole til en baby pige. Der er et unikt halsmønster med en lyserød sløjfe på toppen. Der er også to knapper på halsen med en krog indeni. Et stort andetryk er også der på linje i bunden af ​​kjolen, hvilket gør denne kjole anderledes end andre.

33. Boldkjole Baby Frock:

Balkjole Baby Frock

Denne babykjole kræver meget kreativt og kunstnerisk arbejde. Den øvre del af kjolen har plaster påsat ujævne størrelser. Meget flot arbejde med dikkedarer er vist på en nedre del. Den samme slags dikkedarer bæres også som et hårbånd og også på benene.

34. New Born Baby Frock:

New Born Baby Frock

Denne kjole bæres af babyer, når de er måneder. Det er af ren bomuld, der ikke gør babyhuden hård. De er for det meste løstsiddende og let trykte. Der kan være kroget bagved og er for det meste blusser. De er lette vægtede.

35. Broderet Baby Frock:

Broderet Baby Frock

Denne kjole -stil er med broderiarbejde. Den grønne kjole er i bred rund hals og har en gul kant på hals og skulder. På den ene side er der blomsterbroderi i L -form. Enden af ​​kjolen er perlet med gule tråde. Den er behagelig at have på.

36. Heavy Work Baby Frock:

Heavy Work Baby Frock

Dette kjolebillede indeholder kraftigt arbejde med perler og lapper. Den første røde del har et blomstermønster med guldblonder og lidt perler. Nedenfor på det himmelblå net er der store blomsterpletter, der ledsages af perler. Der er en rød kant af en lotusblomst.

37. Jabla Baby Frock:

Jabla Baby Frock

Denne baby pige kjole er kendt som Jabla, der bæres af spædbørn. De har strimler i spaghetti-stil på skulderen, der bliver bundet som en knude. Der er en stor blomst imellem, hvorfra to strenge kommer ud. Og på begge sider er der to små blomster.

38. Digital print Baby Frock:

Digital print baby frock

Det er Hakuba stof baby kjole mønster, der bærer digitalt tryk. Det er en skjorte stil, så der er knapper imellem. Den ene side er almindelig og den anden side er der et blomstret digitalt tryk. Over hele kjolen har en zigzagkant med rød farve. Baby vil nyde denne kjole.

39. Mismatch Baby Frock:

Mismatch Baby Frock

Denne baby kjole er skabt af stykker af uoverensstemmende udskrifter. Mange firkantede stykker af forskellige tryk er arrangeret sammen for at lave denne kjole. Den har en bred krave og kort ærme. Enden af ​​ærmet har elastik for at få den til at passe med håndstørrelse.

40. Hæklet Baby Frock:

Hæklet Baby Frock

Denne smukke kjole består af uld i forskellige farver. Selv blomster fastgjort på kjole består af uld. Den har rund tæt hals og kort ærme. Uldkjoler er varme i naturen, så babyer ikke føler sig kolde i denne kjole. Det svarer til en trøje.

41. Toddler Baby Frock:

Toddler Baby Frock

Baby dræber med sit look i denne babyjakke -stil. Denne hvide kjole med fuld ærme har tæt hals, og der er blomsterprint på kjolen. Nogle blomster er store, mens nogle er små. Kjolen er tyk for at beskytte hende mod den ydre atmosfære.

42. Uld Baby Frock:

Uld Baby Frock

Dette er en brun farvet uld baby kjole med en lille størrelse. Der er to gule knapper på hvert ærme. Inde i kjolen er der også cirkulære tryk i forskellige farver på hvid bund. Et stykke rævdesign er fastgjort for enden af ​​kjolen.

43. Denim Baby Frock:

Denim Baby Frock

Denne nyeste babyjakke består af denim, der er i skjorte stil. Ærmerne er lange, men de er foldet op. En kjole som dikkedarer udføres også på denne kjole. Denne denim er skraveret, og der er design af trådforinger på denne kjole. Et mønster som lomme er også udført på denne kjole.

44. Fancy Baby Frock:

Fancy Baby Frock

Det er en lækker baby pige kjole i lyserød farve. Der er designet på net fastgjort på oversiden af ​​kjolen og i midten er der to lyserøde bælter, over hvilke små hvide diamanter er fastgjort. Under kjolen er dekoreret med dikkedarer, der er en unik skabelse.

45. Tilbage Åbn Baby Frock:

Tilbage Åbn Baby Frock

Normalt har alle kjoler knapper foran, men i denne kjole er der en knap på bagsiden, og den er halvåben. Der er en blomst og blade print på denne kjole og V -hals på bagsiden. Da den har en knap på bagsiden, er den løstsiddende, så babyen føles hyggelig.

46. ​​Party Wear Baby Frock:

Party Wear Baby Frock

Piger ser sofistikerede ud i denne søde kjole. Denne søde kjole har et lille og stort blomsterdesign og bladmønster. Bortset fra dette er hele kjolen almindelig. Denne korte silkejakke stråler så pænt og tilføjer glamour i atmosfæren.

47. Layered Frills Baby Frock:

Layered Frills Baby Frock

Denne rødfarvede baby pige kjole har et trelags mønster. Det har strimler på skulderen, som skal bindes som en knude. Kjolen er lidt over knæet. Pigen ser simpelthen smuk ud i denne kjole med åbent hår og sort pung ved hånden.

48. Baby Frock til søvn:

Baby Frock til søvn

Denne bløde baby pige kjole bruges, mens du sover. Det er hvidt med små blomsterprint. Det har frill på hals og ærmer med himmelblå farvekant. Babyer får en glat følelse i denne kjole og sunde søvn. Når piger er brugt, har de ikke lyst til at fjerne det.

49. Baby Frock med tegneserie ansigt:

Baby frøken med tegneserie ansigt

Det er et af de bedste babyfrakkemønstre og bliver umiddelbart ønsket af små piger. Det består af tætsiddende stof med udskrifter af forskellige tegneseriefigurer. Kun tegnefilmens ansigter er trykt på overordnede kjoler, og perlemala er påsat halsen, der matcher godt med kjole farve.

50. Tjek Baby Frock:

Tjek Baby Frock

Denne baby kjole stil er i check design. Kjolen er i forskellige farver, og der er fastgjort to kunstige roser på kjolen. På halsen er der en lille check, og der er også syet en dikkedarer af små cheques i bunden af ​​kjolen. Det har en kasket ærme med små størrelseskontroller.

Vi så en række designs i babyjakker i ovenstående artikler. Men det er ikke noget forvirring, da forskellige designs af kjoler er tilgængelige til forskellige arrangementer. Der er designs til daglig brug, til festivaler, til ægteskabsfunktioner eller til nattøj også. I dag bærer babyer også prinsessedesignkjoler til deres fødselsdagsfester. Piger i den nuværende alder er blevet så kloge, at de giver gode pauser til et klik i sådanne babyfrakker.