9 Moderne og stilfulde Cape Frocks til kvinder i trend

Kapper var på mode fra den victorianske æra, men nu er en dags kapper forbundet med fiktive superhelte som Superman eller Batman. Alligevel har de kantet mod kvinders mode, tidligere var de et stilfuldt valg til efterår og vintertøj, men nu kommer de i mange forskellige materialer, mønstre til forår og sommer.

Nyeste og fashionable frakke med Cape -designs til damer:

Top 9 kjoler med kapper giver dig mulighed for at vælge et outfit, der passer til din kropsform og stil.

1. Charmerende Jersey Cape kjole:

Charmerende Jersey Cape kjole

Gør din indtog teatralsk ved at bære denne elegante kjole med kappe lavet af elastisk spandexmix rayonstof med bateauhals og kappeærmer. Det glider over hovedet. Den klassiske flydende kappe tilbage bevæger sig med flydende elegance, mens du cirkler i det sociale samvær med lethed og tillid.

2. Tiltalende kold skulder Cape Frock:

Forførende kold skulder Cape Frock

Pral dine skuldre med denne kolde skulderkappe, som hurtigt vinder popularitet, ofte ses berømtheder i denne stil. Denne knælængde, bådhals, rød kjole med kappeærmer leveres med en vedhæftet kappe. Den er lavet af polyester spandex stof. Cape får dig til at se højere og slankere ud. Den kan bruges til afslappede møder eller fester.

3. Fantasy hættetrøje Cape kjole:

Fantasy Cape kjole med hætte

Den trendy kjole med hætte er fremstillet i bomuldsblanding, blødt strækbart strikstof. Den har imperial talje, der starter lige under brystet, et krydsende design, der skaber en v -udskæring og kommer med en overdimensioneret hætte og lange ærmer. Bare slip kjole med kappe over hovedet, og du er klar til at flytte ud for at blande sig med mængden.

4. Stilfuld Poncho Parka Cape -kjole:

Stilfuld Poncho Parka Cape kjole

Denne klassiske ponchoparka er af regelmæssig længde og ærmer med krave i halsen er fremstillet i flanellstof i uldblanding med for i spandex bomuld. Denne grundlæggende poncho sort grå kappe front kjole er perfekt varm vinter kjole. Match den med passende leggings, og du er klar til at deltage i en fest.

5. Flowing Long Cape Dress:

Flowing Long Cape kjole

Denne lange hvide silke blanding vintage stil kjole har taget mode i retro stil kjoler til et nyt niveau. Denne frontkappe -kjole er farverigt håndbroderet med blomster og bånddetaljer på et rent hvidt stof med en plisseret kappe. Det er ideelt til formelle sammenkomster.

6. Lokkende Off Shoulder Dress med Cape:

Lokkende Off Shoulder Dress med Cape

Denne romantiske og flirtende kjole er en perfekt stil til på et varmt vejr. Denne kjole med forreste kappe er lavet af polyester -spandex -stof med en skulderhals og elastik for en behagelig pasform. Denne fantastiske røde knælange kjole ville se glamourøs ud med passende tilbehør.

7. Fantastisk asymmetrisk Cape kjole:

Ravishing asymmetrisk Cape kjole

Denne asymmetriske sorte frontkjole kan bæres elegant med bukser, leggings eller sari. Det giver en fed modeerklæring og giver dig et dragende look med høj krave med knapper, der er fastgjort til kappen med slidsærmer sammen med lynlåsfronten.

8. Sexet en skulder Cape kjole:

Sexet One Shoulder Cape kjole

Denne blomstermønstrede midikjole er fantastisk med en matchende trykt påhæftet kappe draperet over den ene skulder. Det er tæt skåret bodycon -pasform med skjult lynlås i siden samt sideskæring. Denne cape -kjole er velegnet til at blive brugt til gallafester eller en aften ude.

9. Fladrende A-line Cape kjole:

Fladrende A-line Cape Kjole

Denne vintage-inspirerede kjole med kappe kommer med en smuk kappe, der kan draperes over skulderen eller kastes over eller snurre rundt, mens du danser. Det er stilfuldt anderledes end de normale kjoler. Den er lavet af polyester og fuldt foret, har en lynlås bagpå med en krog og øjelukning. Knaplukning foran og aftageligt skærm giver det et elegant look.

Hætter, der er fastgjort til kjolen, dækker ganske enkelt front og skulder, forbliver placeret på torso og er fastgjort bagpå. Men de giver helt sikkert en mystisk glamour til enhver kjole og bruges normalt til mode i stedet for at være funktionelle.